şehir içi normal dir daha ne kadar az yakabilir
uzun yolda da 2.5 yakar oda 80km/h geçmemen lazım
şehir içi normal dir daha ne kadar az yakabilir
uzun yolda da 2.5 yakar oda 80km/h geçmemen lazım
benm motorda o kadar yakıyr normal yanı dıye dusunuyrm ama arada burdan cıkıyor sıvılce gıbı yok benm motor bı depoyla 650 km gıdıyr falan hıc ınandırıcı degıl
Yorum yapan arkadaslara cok cok tesekkur edıyorum. İlk ilandaki ile anlasamassam eger 2. ilandaki siyah ybr ye bakmayı dusunuyorum cok hasat degılse masrafını fıyatından dusurup almayı planlıyorum. Yok oda olmassa Cerkezkoyde 2012 3000kmde siyah bir mondial drift var. 2,000 lira :D O da olmassa gidip vadeli sıfır wolf alıcam. herkese fikirleri ve goruslerı ıcın cok tesekkurler
aleykum selam. . .
İyi Akşamlar Arkadaşlar,
2013 Ybr Esd kırmızı (garaj motorudur) 1300 Km çiziksiz satılıktır. İlgilelenler olursa forumdan birilerine atılsın isterim.
Satış sebebi eşime araba aldık. Yoksa zinhar satmam.
fıyatı nedır
Fiyat 4200 düşünüyorum üzerinde orjinal servisten takılma koruma demiri ve kızaklı çanta var. 4200 motor +350 (ruhsat)+50 (koruma demiri) + 70 (kızaklı çanta)
Toplamda 4670 Liraya mal oldu.
buyrunuz efem
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/122115-ybr-ile-azicik-takilmaca.html#post3160994
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Fiyat 4200 düşünüyorum üzerinde orjinal servisten takılma koruma demiri ve kızaklı çanta var. 4200 motor +350 (ruhsat)+50 (koruma demiri) + 70 (kızaklı çanta)
Toplamda 4670 Liraya mal oldu.
iyi geceler arkadaşlar motorumda bazı problemler var bir türlü halledemiyorum işimden dolayı boş vakit bulup tamirciye de gidemedim size bir sorayım belki dertlerimin dermanı olursunuz dedim.
1: Depoya benzin koyunca gösterge benzin göstergesi yükselmesi gerekirken düşüyor benzin azalarakdan normale donuyor ama sebebini anlayamadım gitti.
2: motorun titreşimi arttı tüm civataları sıktım yağını debriyaj balatasını ve takozları degistirdim ama cok az bir fark oldu yolda giderken 7 bin devirden sonra hissediliyor.
Bu konularda yardım edebilirseniz sevinirim.
Yakın zamanda yag degimi yaptınızmı ?
Samandırada sorun var sanırım.
Şu an bu konu içerisinde 325 kullanıcı var. (0 üye ve 325 misafir)