Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Aralık 2007, 22:21
Reklamlar
-
17 Aralık 2007, 22:32
Napcen Çanakkalede yahu gidip getirmekte meşakatli bi o kadarda masraf İstanbulda bir sürü ybr varken
-
17 Aralık 2007, 22:33
benim merak etttiğim nokta bu ybr lerdeki kadran doğrumu yazın bi arkadaşla test ettik onda, honda es vardı aynı hızda ben 60 oysa 70 görüyordu armode 125, 120gördü ben 90 gördüm onlarmı yanlış ybr mi az gösteriyor
-
17 Aralık 2007, 22:38
PIERzig adlı üyeden alıntı
Napcen Çanakkalede yahu gidip getirmekte meşakatli bi o kadarda masraf İstanbulda bir sürü
ybr varken
Haklısın ,İşte gönüle böyle bi alma hissi düşünce nere olsa bakıyosun, ben daha 5 km bu motoru götüremezken Çanakkale ye bakıyorum işte
-
17 Aralık 2007, 23:00
The massacre adlı üyeden alıntı
yaw arkadaşlar bişey sorucam sizin görüşünüzü almak istiyorum bende
ybr varken ben hep kafa grenajını çıkartırdım öyle daha güzel görünüyordu sanki,arkadaşlarım tam tersi düşünüyordu acaba sizce nasıl olur
Orjinal kafa grenajı benim de pek hoşuma gitmedi.Zaten bu yüzden de onu değiştirdim.
ramos adlı üyeden alıntı
benim merak etttiğim nokta bu ybr lerdeki kadran doğrumu yazın bi arkadaşla test ettik onda, honda es vardı aynı hızda ben 60 oysa 70 görüyordu armode 125, 120gördü ben 90 gördüm onlarmı yanlış ybr mi az gösteriyor
YBR'nin km. göstergelerinde bir anormallik yok.Ben bir kaç kez değişik marka otobillerle kıyaslama fırsatı buldum.Farklı sonuçlar çıkmıyor.Yani no problem.
-
18 Aralık 2007, 01:12
yamah aslında japonların degil mi ....işcilik ucuz oldugu için çinde üretiliyo benim bildigimm
bende düşünüyorum almayı vardı..sattım tekrar alcam 2. el almayı düşünüyom
arkadaşlar bu topige takılan yok galiba ..vardı ya da artık gittiler......yanlız kalmasın ybr serisi
-
18 Aralık 2007, 20:39
tayfn45 adlı üyeden alıntı
yamaha aslında japonların degil mi ....işcilik ucuz oldugu için çinde üretiliyo benim bildigimm
Doğru biliyorsun
arkadaşlar bu topige takılan yok galiba ..vardı ya da artık gittiler......yanlız kalmasın ybr serisi
Yok arkadaşım öyle değil.Yanlız bu topicte çok geyik olmuyo gördüğüm kadarıyla.Ki bence iyi bişey.Sorun varsa da cevap alırsın mutlaka
-
18 Aralık 2007, 22:26
Ülkemizi baştan sona kateden YBR
-
19 Aralık 2007, 19:03
helal olsun be ybr...eee arkadaş bu ybr nin km kaç oldu
şirinler gay mı? onlar nasıl çoğaldı, aman tanrım hepsi şirineyemi kaydı yoksa şirine kaşarmı?
-
20 Aralık 2007, 04:30
maşallahhh sıfır km motor gibi duruyo
-
20 Aralık 2007, 22:37
helal olsun be ybr...eee arkadaş bu ybr nin km kaç oldu
Şu anda 21.000 Km.Ama emin olun halen böyle.Foto çekildiğinde de 15.000 KM.civarındaydı.
-
21 Aralık 2007, 10:57
arkadaşlar muhtemelen birçoğunuz biliyordur ama ben yinede bir hatırlatmak istedim.
malum kış motorlar garajlarda. elimden geldiğince haftada yada 2 haftada 1 defa en azından yarım saat 1 saat çalıştırmaya gayret ediyorum .
yalnız geçen arayı biraz uzun tutunca motor çalışmadı.
ne yapsam ne etsem diye düşünürken motoru elimle hareket ettirmeye bir nevi ittirmeye başladım. 2 metre sonra (motor hareket halindeyken) marşa bastığımda hiç sorunsuz çalışmaya başladı. hatta jiklesiz bile çalışıyor. bir kaç defa denedim sonuç mükemmel.
eğer uzun zaman yatmış motorunuzu çalıştırmakta güçlük çekiyorsanız bir deneyin bence.
-
21 Aralık 2007, 12:27
kemalkemal adlı üyeden alıntı
arkadaşlar muhtemelen birçoğunuz biliyordur ama ben yinede bir hatırlatmak istedim.
malum kış motorlar garajlarda. elimden geldiğince haftada yada 2 haftada 1 defa en azından yarım saat 1 saat çalıştırmaya gayret ediyorum .
yalnız geçen arayı biraz uzun tutunca motor çalışmadı.
ne yapsam ne etsem diye düşünürken motoru elimle hareket ettirmeye bir nevi ittirmeye başladım. 2 metre sonra (motor hareket halindeyken) marşa bastığımda hiç sorunsuz çalışmaya başladı. hatta jiklesiz bile çalışıyor. bir kaç defa denedim sonuç mükemmel.
eğer uzun zaman yatmış motorunuzu çalıştırmakta güçlük çekiyorsanız bir deneyin bence.
Arkadaşım motorunu o şekilde çalıştırmamanı tavsiye ederim.Çeşitli sıkıntılara maruz kalabilirsin.YBR'nin ayak pedalı var.Jikleni çek, benzin musluğunu ve kontağını kapat.Ayak pedalını kullanarak iki üç kez pompala.Ardından kontağı aç ve yine ayak pedalını biraz hızlı kullanarak motorunu çalıştır.Bu daha sağlıklı bir yöntemdir.
-
22 Aralık 2007, 02:06
Yeniçeri adlı üyeden alıntı
Arkadaşım motorunu o şekilde çalıştırmamanı tavsiye ederim.Çeşitli sıkıntılara maruz kalabilirsin.YBR'nin ayak pedalı var.Jikleni çek, benzin musluğunu ve kontağını kapat.Ayak pedalını kullanarak iki üç kez pompala.Ardından kontağı aç ve yine ayak pedalını biraz hızlı kullanarak motorunu çalıştır.Bu daha sağlıklı bir yöntemdir.
benzin musluğunu neden kapatıyoruz
-
22 Aralık 2007, 02:42
-
22 Aralık 2007, 11:34
berkman adlı üyeden alıntı
benzin musluğunu neden kapatıyoruz
Evet, motor boğulmasın diye.Aksi takdirde hiç çalışmaz.Ama dediğim gibi çok rahat çalışır.
-
22 Aralık 2007, 13:18
Yaklaşık 1 haftadır ybr'me binmiyordum.Bİrazdan ufak bir şehir içi turu yapayımda motor ısınsın.
-
22 Aralık 2007, 16:07
-
22 Aralık 2007, 16:38
yeniçeri motorun çok güzel görünüyor...Tekerlerine ve bileğine sağlık...Valla o hızlarla hiç çekilmez o yollar ama helal olsun sana...Ön cam çok hoş duruyor ayrıca depo üstü, topcase falan baya bir güzelleşmiş motorun...allah kaza bela vermesin....
-
22 Aralık 2007, 21:06
ultraukala adlı üyeden alıntı
yeniçeri motorun çok güzel görünüyor...Tekerlerine ve bileğine sağlık...Valla o hızlarla hiç çekilmez o yollar ama helal olsun sana...Ön cam çok hoş duruyor ayrıca depo üstü, topcase falan baya bir güzelleşmiş motorun...allah kaza bela vermesin....
Sağol dostum.Allah cümlemize kaza bela vermesin ve bol seyahatler nasip etsin.Doğrusu itiraf etmek gerekirse özellikle otoyollarda biraz hız aranmıyor değil.Hani çok değil şöyle makina zorlanmadan 100-130 arası yapsa kafi.Ama ne yapalım şimdilik YBR ile idare ediyoruz.İleriye doğru YBR'yi satmamak kaydıyla BMW F 650 düşünüyorum.O zaman yolculuk daha keyifli olacak inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 111 kullanıcı var. (0 üye ve 111 misafir)
Bu Konudaki Etiketler