Benzin buharlaşması bütün motosikletlerde vardır. Ibrenin öyle gösterdiğine bakmayın.
Bence o kadar çok buharlaşamaz. Ya da ben çok buharlaştıgına inanmak istemiyorum.
Benzin buharlaşması bütün motosikletlerde vardır. Ibrenin öyle gösterdiğine bakmayın.
Bence o kadar çok buharlaşamaz. Ya da ben çok buharlaştıgına inanmak istemiyorum.
Depo patlamaz tabi de :D benzin filtresini, hortumlari catlatabilir. icinde buhar basinci varken kaza yapmak daha buyuk tehlike yaratir
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
Yedege aldigimiz vanayi kapali duruma getirsek belki ucmayi azaltiriz. ben depo kapaginin contasini da kalinlastirmayi dusunuyorum. Benzin zaten pahali bide havaya ucmasina musade edemem :D
Merhaba arkadaslar bende 2011 model yamaha 125 esd alarak araniza katilmis bulunuyorum.yalniz sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Sigorta fiyatlarini ogrenince agzim acik kaldi. Suan en uygun 256 tl ye halk ve allianz var daha uygun bulabilirmiyiz acaba?? Yasimda 27 bununda etkisi oluyormus sanirim. Bu fiyatlar motordan soguttu beni araba sigortasi bile bundan uygun nasil istir anlamadim. Yardimci olabilecek arkadas varsa sevinirim
çok teşekkür ederim.sanırım haklısınız 31lt gayet iyi duruyor görüntü açısından.kısmetse yakında bende taktırınca fotoyu eklerim daha büyük hacimli bir çanta olursa yani, o da fikirlerinizi almak için.
Yaşamak için Sür, Sürdükçe keyif al.
Minik oynaşmalarla tatlı hale getirdim sanırım.
Kickstart ve çamurluk iptali, gri şeritler vs vs
Vay vay vay... Kıvamında olmuş değişiklikler. Vıcık vıcık apaçi işi motorlardan sonra böyle zevkli denemeler görmek güzel.
Ayrıca photoshop işinden de anlıyorsunuz belli ki...
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
merhaba arkadaşlar, 2008 model yıbır'la aranızdayım , honda innova ile birlikteliğimiz tatlı bi şekilde son buldu , deneyimleriniz benim için çok önemli , neyse
antalya'dan selamlar ,
Bursa'da yaptırayım demiştim ama 208 lira dediler, yaş ve ilk alınan araç olduğundan far ediyor galiba. araştırırsan daha uygununu bulabilirsin herhaldeMerhaba arkadaslar bende 2011 model yamaha 125 esd alarak araniza katilmis bulunuyorum.yalniz sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Sigorta fiyatlarini ogrenince agzim acik kaldi. Suan en uygun 256 tl ye halk ve allianz var daha uygun bulabilirmiyiz acaba?? Yasimda 27 bununda etkisi oluyormus sanirim. Bu fiyatlar motordan soguttu beni araba sigortasi bile bundan uygun nasil istir anlamadim. Yardimci olabilecek arkadas varsa sevinirim
sigorta sepeti.net adresine girip formu doldurun.1 gün sonra telefon açıp en ucuz sigortayı yapan şirketin teklifini veriyorlar.
Kredi kartı bilgilerini telefonla vermek istemiyorsanız;benim gibi,yolda tabelasını gördüğünüz bir acenteye gidin,teklif bilgisayar
sistemine girildiği için ayni fiyattan,sigortanızı yaptırın.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
Ruhsat plaka ve sigorta islemleri icin 550 lira verdim. Motoru aldigim yer yapiyor. 79 tl de vekaletname parasi. 2013 model yas 26
Sigorta olarak ben en ucuz teklifi güneş sigortadan aldım ve yaptırdım. 115 tl.
Ben iki gün önce 112 liraya yaptırdım. Ama markayı Yamaha olarak değil de sprinter olarak girdi.
Problem olmaz dedi, bende eğer problem olursa, gelir yakana yapışırım dedim.
Yamaha YBR 125 kullanıcıları için hoş bi sayfa oluşturma amacındayım, facebook'tan takip ediniz efem.
Buluşmalar, gerekli bilgiler, tamiratlar, yararlı modifiyeler vs vs.
https://www.facebook.com/yamahaybr125esdTR
Telefonda whatsapp uygulamasini kullanan arkadaslar birbirimize numaralarimizi verip ybr adina whatsapp uzerinden bi grup da olusturabiliriz. Tamam derseniz grubu olustururum numaralarinizi pm atmaniz gruba eklemek icin yeterli olur
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)