Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar İlanım günceldir bu arada http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...468159/detay/#
Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar İlanım günceldir bu arada http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...468159/detay/#
Cm_strider Muthis yardimci olan yorumunuz ve fikirleriniz icin cok ama cok tesekkur ederim. Kesin kararimi verdim ybr125 ile ilgili. Pazartesi gidip bir yamaha bayisi ile gorusup sali gunu almak istiyorum. Sifir olucagi icin ruhsat plaka islemleri derken hafta sonuna hazir olur umarim. Istanbulda tavsiye edebileceginiz yanaha bayisi varmisir ? Zeytinburnu bakirkoy civarinda oturuyorum anadolu yakasi olmasin mumkunse
Cevap olayinda acemiyim umarim dogru yazabildim
Sedat bu akşam Ayancık taydım ben, nişan işlerini konuşmak için geldik, yarın yani bugün tekrar gelicem Türeli ne geçeceğim, özelden tel atarım, konuşalım buluşalım.
---------- Post added at 04:16 ---------- Previous post was at 03:30 ----------
Hayırlı olsun Can güle güle kullan, güzel tercih.
Vites işini de kafaya takma 5 dklık iş
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Benim motorsikletin kısa devre farı patlıyor. 1 senede 3 veya 4 kez patladı. Bunun nedeni ne olabilir? Uzun devre lambada sorun yok ama. arka lambalar ve sinyaller hepsi çalışıyor.
izmir-bursa-izmir bayram seyahati bitti, 2 kisi
mesafe: 730 km
yakit:km 10 kurus (giderken ruzgar sebebiyle 10,5-11 kurus, donuste ruzgari arkamiza alarak 9.5 -10 krs civari yakti
hiz:80-85 km/h
devir:6000-7000 d/dk
mola: giderken 1*60dk +2*20dk , donuste 1*40dk +5*15dk
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
bursada arka lastigimde bolgesel incelme farkettim, michelin pilot sporty olan lastikleri yeni modeli pilot street ile degistirdim 200 tl+20 tl sokme takma ile, 16800 km de lastigi de degistimis olduk, yeni lastik keyif verdi donuste
Sabirsizlaniyorum almak icin siz anlattikca
Sizin ybrler de kalkarken yuksek devirde mi kalkmak istiyor? Duz yolda dusuk devirle kalkarken veya herhangi bir viteste devir 1500-2000 lere dustugunde yumusakca gaz verip hizlanmak istediginizde tak tak tak yapiyor mu? -Rodajdayim 450km-
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Tak tak tak derken derinden bi sarsinti yapiyor, tak tak diye ses cikariyor :D tek silindir motor dusuk devir normaldir dedim, ustune dusmedim, gecen arkadaslarla bulustuk cbf de ve cb125 de denedim o ses-sarsinti olmuyor ya gidiyor ya stop ediyor
İstanbul'daki durumlarla ilgili hiç bilgim yok.
Ayrıca, güvenlik konusunu unutmayın. Aşağıdaki adresten en az 4 yıldız almış marka/model bir kask edinmeyi -ki feyizoglu.com çok dürüst ve herkesin takdirini alan bir esnaflık anlayışındadır, oradan bakabilirsiniz- beraberinde iyi kalite bir eldiven, mont ve halat kilit almayı da motorunuzla beraber alınması gereken plaka, ruhsat gibi zorunlu pakete ekleyin.. Sonrasında dizlik ya da daha iyisi motor pantolonu, disk kilidi vb ihtiyaçlar belirecek... Hamama giren terliyor tabiki..
Vala site neden kapandığını bilen varsa bana da söylesin...
Sadece sitede back up kalmış .Yani faal değil giriş yapmaya çalıştığınızda domaine yönlendiriyor ...
Yazık oldu güzel paylaşımlarımız vardı sitede ...
Benim de ölçümüm 10 kuruş hocam bu arada gazanız mübarek olsun
730 km git gel için hiç bir şey değil ybr için biraz rüzgar yoruyor.
Benim günlük 530 kmlik seyahatim olmuştu .
Düşük deviri falan bilmiyorum ama benim motorda 4000 -5000 devir arası boğulma oluyordu eğer öle bir şeyse servise gidip yaptırın derim garanti dolmadan ..
Karbüratörle ilgili bi sorun aynı şeyden bahsediyorsak ...
Cnntsn kask için bu linkten faydalanın:
http://sharp.direct.gov.uk/
Merhaba Arkadaslar
2. el 2012 YBR ESD satın aldım ve yeni aranıza katıldım. Moturum ile bir kaç sıkıntım var. Motorun stop etme sorunu var. Bazen gidiş esnasında boşa salladıgım zaman stop etmekte bu sorun neyden kaynaklanmaktadır. Rölanti ayarının kaç devir de olması gerekiyor.
Selam beyler.
YBR uğraşlarım devam etmekte.
Arka çamurluğun yarısını kestim, biraz daha güzel oldu sanki ( sıfırı 30 tl, pişman olursamda sorun yok )
İridyum buji sipariş ettim.
Mavi el bombası şeklinde sibop kapağı sipariş ettim
Lokma takımı ve sentil çakısı da satın aldım. Güzel bi sübab ayarı yapalım bakalım neler olacak...
Gelişmeleri yazarımm )
Usta sentil cakisini ne tip dukkanlarda satiyorlar ve ne kadar fiyati?
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
cevaplarınız için teşekkur ederim. şu bayram tatılı haftasonu falan bır bıtmedı gıttı yarın gıdıp işlemleri başlatıcam umarım ama bayii konusunda kararsız kaldım güvendiğim birinden almalı..
Şu an bu konu içerisinde 333 kullanıcı var. (0 üye ve 333 misafir)