Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Ağustos 2013, 21:05
torbali servise goturmustum,
power 1 yag kalmadigi icin 20 40 actevo koymustu (15 tl piyasa fiyati)
buji ngk 7 (7 tl)
zincir , balata temizligi, tellerin yaglanmasi,hava filtre temizlik.
toplam 50 tl vermistim. hangi servise gideceksin ben de bir ara goturmeyi dusunuyorum, gerci bir eksigi gorunmuyor,yag, buji, filtre degistiriyorum sadece ama 16000 km az deil belki yipranan yerleri olmustur
Reklamlar
-
02 Ağustos 2013, 01:57
PIERzig adlı üyeden alıntı
Selamlar kimi beni mi bi yerde gördün..
Bu arada yok ya ne değeri forumdan askerlik atama bazı kişiliksiz insanlar yüzünden biraz uzak kalmıştım ama motordan uzaklaşmamıştım .
Ama yine de değerli arkadaşların olması beni sevindirdi .
Bu arada ben de bisikletçiyim günlük tur torbalı kısık arası yapıp geliyorum çerezlik niyetine
ya da bisikleti arabanın bagajına atıp doğru kordona ordan inciraltı yaparım
Vala ben de çok istiyodum toplantı ilk bakışta pek ilgilenen olmaz diye düşünürken vala sevindim
Ayrancılara çıktı hocam il içi .
Biraz karışıklık falan meb yine yapacagını yaptı bize ama olsun 2. tercihim oldu sizin eşiniz hangi okulda ?
Bu arada müsait olunursa haftaya cumartesi ya da pazar gaziemir taraflarında toplanalım bu kadar talep varken
Merhabalar atamanız hayırlı olsun inşallah mutlu olursunuz.Başarılar dilerim eşimde Gaziemir Atatürk ortaokulunda.Buluşunca konuşuruz.Pazar günü müsait değilim cumartesi olursa iftara kadar müsaitim.İftara kadar bir yerlerde YBR cilik yapabiliriz)
-
02 Ağustos 2013, 02:32
oktayisci adlı üyeden alıntı
torbali servise goturmustum,
power 1 yag kalmadigi icin 20 40 actevo koymustu (15 tl piyasa fiyati)
buji ngk 7 (7 tl)
zincir , balata temizligi, tellerin yaglanmasi,hava filtre temizlik.
toplam 50 tl vermistim. hangi servise gideceksin ben de bir ara goturmeyi dusunuyorum, gerci bir eksigi gorunmuyor,yag, buji, filtre degistiriyorum sadece ama 16000 km az deil belki yipranan yerleri olmustur
selam bayraklıya giderken izmoto var ..yamahanın bayisi ...oraya yenı taşınmış. .oraya göturucem
-
02 Ağustos 2013, 03:10
Yarın şehir dışına çıkıcak olmasaydım çok isterdim size katılmayı :(
Umarım keyifli bir toplantı olur ve devamına katılabilirim.
Şimdiden iyi eğlenceler size.
Bu arada aldığımdan beri ilk kez artıçılı sürüş yaptım, arkadaşla Sığacık'a gittik.
Eski yoldan fena bir güzargah değil, tavsiye edebilirim. Dönüşte Narlıdere'den çevre yoluna
çıkınca en fazla 95 gördük iki kişi.
Normal mi yoksa rodaj sonunda biraz daha yükselecek mi?
Açıkçası rodaj kurallarına dikkat ettiğimi pek söyleyemem. Nefesini açıp ardından motor silk
tarzı verimlisinden bir katkı kullanmayı düşünüyorum.
Bu tarz bir katkı deneyen var mı YBR'ye aramızda?...
-
02 Ağustos 2013, 03:14
cevaplarsanız sevınırım arkadaslar...2010-2011 ybr esd ıle 2009 ve daha altı ybr ler arasında ne gıbı farklar var.kullanıcısı olarak sızce 2010-2011 ybr esd mi?yoksa 2009 ve altı ybr mı almalıyım.(motor tecrubem var ve son kullandıgım motor salcano wolf 2012 model dı.ybr kullanmadım ama muadılı ıle 13 bın km yol yaptım)ılgınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
02 Ağustos 2013, 10:57
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
cevaplarsanız sevınırım arkadaslar...2010-2011 ybr esd ıle 2009 ve daha altı ybr ler arasında ne gıbı farklar var.kullanıcısı olarak sızce 2010-2011 ybr esd mi?yoksa 2009 ve altı ybr mı almalıyım.(motor tecrubem var ve son kullandıgım motor salcano wolf 2012 model dı.ybr kullanmadım ama muadılı ıle 13 bın km yol yaptım)ılgınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım.
Merhaba eski yeni ybr ler arası farkları sormuşsunuz,arasındaki fark yeni nesil karbüratör ve egzos sistemi kullanılması size yakıt ekonomisi sağlıyor.Bunun dışında kilometre göstergeleri,farı ve grenajı farklı daha doğrusu grenajlı.Her ikiside güzel,zaten 2009 öncesi YBR kendini kanıtladığı için bugünde yoğun talep alıyor.Bugün çıkan YBR lerde de aynı motor var.
-
02 Ağustos 2013, 12:18
hafta soNU saat kaçta nerde buluşucaz izmirdeki arkadaşlar .ben her zaman musaitim hafta sonu PİErZİG kardeşimız gelicek . .başka kimler MUSAİT cumartesi yada pazar buluşucaz . . .yazın.musait zamanlarınızı. . . . .motoruma kırmızı el koruması taktım benim hoşuma gitti
-
02 Ağustos 2013, 12:51
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırdır ya 600 km de hemde
Motor abi ağabeyimin. Maxi Scooter'dan ybr'ye geçince pek kesmedi ybr. Belki güzel bir takas teklifi gelir diye açtık ilanı
---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:45 ----------
Abi kasa ve karbüratör farklılıkları var. Motor aksamları aynı. Esd bence daha yakışıklı. Temiz kullanılmış olduktan sonra bence ybrde motorun kaç model oldugu hic önemli değil. Ben 4700 km'dir eski kasa kullanıyorum.2006 model. Çok şükür ki bakım masrafı dışında ( hava filtresi,yağ,zincir bakımı vs..) dışında masraf çıkarmadı. 20050 km'de motor...
-
02 Ağustos 2013, 13:13
cm_strider adlı üyeden alıntı
Yarın şehir dışına çıkıcak olmasaydım çok isterdim size katılmayı :(
Umarım keyifli bir toplantı olur ve devamına katılabilirim.
Şimdiden iyi eğlenceler size.
Sağlık olsun inş bi dahaki sefere bunu yapabilirsek devamı gelir zaten ..
asuvara adlı üyeden alıntı
Merhabalar atamanız hayırlı olsun inşallah mutlu olursunuz.Başarılar dilerim eşimde Gaziemir Atatürk ortaokulunda.Buluşunca konuşuruz.Pazar günü müsait değilim cumartesi olursa iftara kadar müsaitim.İftara kadar bir yerlerde YBR cilik yapabiliriz
)
Teşekkürler.
Cumartesi günü 5'te inciraltı uyar mı özdilek motosiklet parkında (geleneği bozmayalım )
İzmirden gelecek olan arkadaşlara duyurulur ...
BEn oktayisci hocamada sorayım belki gelir
-
02 Ağustos 2013, 15:41
arkadaslar tesekkur ederım verdıgınız bılgıye.sormamın dedenı 3 motor var burda 2008,2010ve 2011 model 3 ude mavi renk.fıyatlar bayram ustu olduguna uygun.ybr nın kalıtesı ortada.fakat ben kullanmadıgım ıcın bılmedıgım ıcın sordum.2010 olan hakıkaten ceok temız 13000 de fılan torbası cantası lastıgı fılan var.fıyatta cok uygun.bu ara agır masraftayım ama ıcımdekı ses al al al al dıe ısrar edıyo...araba sarmıyo gerekmedıkce bınesım gelmıyo.ama motor oylemı....anlatabılmısımdır heralde arkadaslar.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
02 Ağustos 2013, 15:44
Mutlu sen en yüksek modeli al Bayram da gönlünce gez toz hemde mavi hemde yeni kasa of diyorum
-
02 Ağustos 2013, 15:46
Sağlık olsun inş bi dahaki sefere bunu yapabilirsek devamı gelir zaten ..
Teşekkürler.
Cumartesi günü 5'te inciraltı uyar mı özdilek motosiklet parkında (geleneği bozmayalım
)
İzmirden gelecek olan arkadaşlara duyurulur ...
BEn oktayisci hocamada sorayım belki gelir
selam cumartesi saat 5 te inciraltı bana uyar.gelirim 1. .2 kişi daha bulalım hocam pierzıng gelicen mı?
-
02 Ağustos 2013, 16:55
emircanizmir adlı üyeden alıntı
selam cumartesi saat 5 te inciraltı bana uyar.gelirim 1. .2 kişi daha bulalım hocam pierzıng gelicen mı?
Tabiiki gelirim ben
Motorum kappa çantalı siyah esd
5te orada olurum
arkadaslar tesekkur ederım verdıgınız bılgıye.sormamın dedenı 3 motor var burda 2008,2010ve 2011 model 3 ude mavi renk.fıyatlar bayram ustu olduguna uygun.ybr nın kalıtesı ortada.fakat ben kullanmadıgım ıcın bılmedıgım ıcın sordum.2010 olan hakıkaten ceok temız 13000 de fılan torbası cantası lastıgı fılan var.fıyatta cok uygun.bu ara agır masraftayım ama ıcımdekı ses al al al al dıe ısrar edıyo...araba sarmıyo gerekmedıkce bınesım gelmıyo.ama motor oylemı....anlatabılmısımdır heralde arkadaslar.
Vala dostum ben de çok 2. el aradım 2009 model 13bnde 2750 kaçırdım .
Sonra öyle motor bulamadım temiz ,Millet 3 binin üstünü istemeye başlayınca sıfır faizle 2013 buldum aldım ..
2. el piyasası saçma bi hal almaya başladı
-
02 Ağustos 2013, 17:26
Pierzig hocam merhaba geçerken 16:30 da Gaziemir optimum açık otoparkta alt geçide girmeden sağda buluşalım beraber gidelim derim.selamlar.
-
02 Ağustos 2013, 18:04
gİDerken sahİLDen gdin göztepe köprusundE OLURUM .bendE :D siyah esd. .kırmızı ELCIKlıyım :D
-
02 Ağustos 2013, 18:10
herkese merhaba altı ay önce bende bir ybr aldım sizin yazdıklarınızı okuyarak motorumdan çok memnunum iyiki almışım verdiğim her kuruşu hak ediyor her neyse altı ayda motorumu baya değiştirdim ama foto ekleyemiyorum nasıl olduğu konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
-
02 Ağustos 2013, 18:12
herkeze iyi günler arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yazı yazamiyordum nese size bir sorum olucaktı benim ybr nin km saatinin ıısıklarının yarısı yanmıyor yani 80 km ye kadar 80 km de dahil buraya kadar yanmıyor gerisi yanıyor neden olablir ne yapabilriim ?yakında bakıma goturucem ama serviste yapcaklarını sanmıyorum büyük ihtimalle degiştirip gecerler diye düşünüyorum neden böyle bişey yapıyor olabilir başka hiç bişeyinde herhangi bir sıkıntı yok teşekkürler şimdiden
-
02 Ağustos 2013, 18:22
herkese merhaba
Ybr'ye çanta demiri(sonradan takılan model) takan var mı?? varsa resimlerini atarlarsa sevinirim Salcanoya uydurabilirmiyim diye bakıcam.
çantayı büyütünce eski demire güvenemez oldum ayrıca ileride yançanta işine de ufaktan bi başlangıç yapıcam
@Acil112'nin resmi google da gördüm
-
02 Ağustos 2013, 18:25
asuvara adlı üyeden alıntı
Pierzig hocam merhaba geçerken 16:30 da Gaziemir optimum açık otoparkta alt geçide girmeden sağda buluşalım beraber gidelim derim.selamlar.
Tamam hocam 4 buçukta otoparkta olurum
emircanizmir adlı üyeden alıntı
gİDerken sahİLDen gdin göztepe köprusundE OLURUM .bendE
:D siyah esd. .kırmızı ELCIKlıyım :D
Çevre yolu otobandan geliriz büyük ihtimalle biz sen bizi biraz daha ilerde yat limanının orada bekle
kenyon6 adlı üyeden alıntı
herkese merhaba altı ay önce bende bir ybr aldım sizin yazdıklarınızı okuyarak motorumdan çok memnunum iyiki almışım verdiğim her kuruşu hak ediyor her neyse altı ayda motorumu baya değiştirdim ama foto ekleyemiyorum nasıl olduğu konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
http://www.hizliresim.com/
Bu siteye girin göz atı tıklayın resminizi seçin bilgisayarınızdan sonra yükleye tıklayın
Sitenin verdiği linki de buraya kopyalayın
-
02 Ağustos 2013, 18:58
herkeze iyi günler arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yazı yazamiyordum nese size bir sorum olucaktı benim ybr nin km saatinin ıısıklarının yarısı yanmıyor yani 80 km ye kadar 80 km de dahil buraya kadar yanmıyor gerisi yanıyor neden olablir ne yapabilriim ?yakında bakıma goturucem ama serviste yapcaklarını sanmıyorum büyük ihtimalle degiştirip gecerler diye düşünüyorum neden böyle bişey yapıyor olabilir başka hiç bişeyinde herhangi bir sıkıntı yok teşekkürler şimdiden
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)
Bu Konudaki Etiketler