Daha önce scooter kullandım.Vitesli motora geçiş yapmak istiyorum.İkinci el piyasasına bakıyorum kurnazlar 2012 model ybrlere 4250 lira diyorlar.Bayilerde kıyamet kadar 2012 model 0 km ybr var.Anahtar teslim 4450-4500 lira fiyat çekiyorlar.Bu adamlar yeni başlayacakları salak falanmı zannediyorlar.Sonrada tutup bana küfürbaz diyorlar.Töbe estağfurullah ramazan ramazan....
Önemli olan onların istediği fiyat değil senin verdiğindir Malın piyasasını alıcı belirler satıcı değil
Selamun aleyküm arkadaşlar motoruna alt grenaj yani sakal felan taktıran oldu mu , olduysa resimini paylaşabilir mi
Ben düşünüyordum ama koruma demirini sökmek gerekiyordu o yüzden askıya aldım önce uygun bir koruma demiri yapıp sonra alt sakal takacağım. ayrıca alt sakal siyah renk hariç diğer renklerde daha güzel duruyor özellikle kırmızı renkte.
Aklımda olan çok şey var herhalde hepsi 1000 TL yi bulur, askerden sonra artık.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Kafama çok takılan bi durum var, motoru 1.viteste kaldirirken kaç devirle kaldırmak lazim? 2-3binde kaldırırken benim motorda kafa bi ses değişimi, kafa sallama gibi bi durum oluyor tam tarif edemedim de anlamışsınızdır, normal mi o durum?
http://www.hepsiburada.com/liste/pho...fview%3dlister arkadaşlar böyle bir ürün gördüm almayı düşünüyorum ybr esd 2013 e uyumlu olur mu montajında sıkıntı yaşarmıyım
Herkese merhaba foruma yeni üye oldum. Motorunda acemisiyim.
İstanbul-avrupa tarafındayım. Motorumun lastikleri naylon lastik. IRC marka lastik takmayı düşünüyorum. sadece arka tekere mi yoksa ikisini birdenmi değiştirmem lazım
Selam arkadaslar, burada guzel bir ortam var, artik katilayim bir iki laf da ben edeyim istedim.
Aylardir forumu takip ederim, 1 senedir de 2011 ybr esd tepesindeyim.
Izmir ayrancilar 30 yasinda ogretmenim,
1 sene once 8500 km de aldigim ybr icin bakim durumlarini anlatayim size:
8500 km: yag, buji, zincir temizlik,balata,filtre temizlik (torbali serviste)
11000 yag (castrol10w 40), filtre degisimi yan sanayi (kendim)
13500 yag, buji degisimi, hava filtresi temizdi (castrol 15w50) (kendim)
16500 km ye geldik bu sekilde 8000 kmdir servis yuzu gormedik. Yagi 2500 3000 km arasi motorda zirilti baslayinca degistiriyorum.
Hayırdır ya 600 km de hemde
Bana da uyar Cumartesi ya da pazar
ilgilenen diğer arkadaşlarda görüşlerini söyler
Evet İzmirli arkadaşlar boş geçmeyin fikirlerinizi belirtin bu hafta sonu toplanalım diyoruz[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
hocam artık ben de Ayrancılar o o dayım siz nerdesiniz
yaptigim yollar :
2 kisi, yuklu, 100-150 km mola araligi,ortalama 80km/h hiz,5500 - 6000 devir vites degistirme
ortalama 6-7 saat suren bu yollarda ne ybr ne ben sesimiz cikmadi, tertemiz gittik geldik, bu motor anlatilmaz
yakit tuketimi: ortalama 10 krs
izmir datca (3 kez)
izmir bodrum
izmir fethiye (2 kez)
izmir cesme (3 kez)
pierzig hocam ozelden yazim
Şu an bu konu içerisinde 363 kullanıcı var. (0 üye ve 363 misafir)