selam ybrci arkadaşlarım düşmekten kaynaklanan hafif çizikleri (depo üzerindeki) pasta ile çıkarmak mümkün müdür? evet ise özel yöntemleri var mıdır? teşekkürler keyifli sürüşler
selam ybrci arkadaşlarım düşmekten kaynaklanan hafif çizikleri (depo üzerindeki) pasta ile çıkarmak mümkün müdür? evet ise özel yöntemleri var mıdır? teşekkürler keyifli sürüşler
imza :cherry:
arkadaşlar ybr 125 service manuel kitabı olan varmı?
Arkadaşlar 7 ay önce ybr 125 ile yaptığım kazadan sonra ybr cilerden ayrıldım şuan onun bana bulaştırdığı virüs yüzüdnen birdaha motor alacağım.Ybr alacak arkadaşlara tek söyliceğim bu motor inanılmaz sağlam.Parasının hakkını sonuna kadar veriyor.İç rahatlığıyla binin.Ben artık hyosung gtr250 ci arkadasların yanında olacağım sonucta butun motorcu arkadaslar kardeşiz.İsteyen yardımım dokunduğu kadar yardım edebilrim ulaşabilir bana.Yber nizle nice uzun yollara...
Motorize Birlikler K.lığı......
benim ybr alma hayalim 2008 eylül'e kaldı.uamarım fiyatlar şişmezde bizde alabilelim.şimdilik ramzey 100 cup la idare ediyorum,parasızlığın allah blasını versin.hepinize saygılar.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba..
Babaçi yan çantalar çok gğzel olmuş.
ön siperlik te öyle.
yenisini ne zaman yapacaksın.
Tüm tutkunlara selam olsun...
babaçi yan çantalara bayıldım. gri ybr ye çok iyi gitmiş. nerden aldın bunları bide kaça patladı?? ön siperlikten motoru tanıdım 30 ekimdeki şehitlik ziyaretinden sonra feribotta yanyanaydık galiba
30 ekim nerden çıktı 29 ekim
çantaları tüm aramalarıma rağmen sıfır olarak bulamadım.tesadüfen bir 250 lik jawa nın sahibinde gördüm yolda satarmısın dedim evet dedi
hadi sök o zaman dedim, adam baktım takım çantasını çıkardı başladı yol ortasında sökmeye
demirleriyle beraber 40 liraya ayak üstü aldım ama renkleri kırmızıydı önce kalın sonra ince zımparayla iyice boyasını çıkardım daha sonrada boyadım demirlerinide bir arkadaş ybr'ye montaj edilecek şekilde ayarladı boyası filandı 60 liraya mal olmuştur
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
vay bee 60 liraya çok iyi vallla. zaten sıfır bulsan demirleriyle birlikte 200 civarı tutar.
benim ybr almamda en büyük etken hayaletfilo arkadaşımızın 129. sayfadaki resimleri olmuştur.ilk hedefim gri almaktı ve yan çanta takmaktı.
çantalar için her yere resmen saldırdım sirkeciyi alt üst ettim ama nafile bulamadım
valla eğer o adam satmasaydı takip eder çalardım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Az kalsın motorumu satıyordum
bende ybr var 1 litre yakıtla 30km. yol alıyor normalmi sizce
Şu an bu konu içerisinde 209 kullanıcı var. (0 üye ve 209 misafir)