Evet ya hatırlama mı beraber dolaşmıştık bayaa ama koptuk en son havalimanında görevliyi ve KPds rusçadan sınava girmişti onu hatırlıyorum Selamlar tekrardan hoşgeldin .
Uğur Ak kardeşim kappanın camı vardı kırılmıştı kolları duruyordu ama bulamadım eğer bi yerlerden karşıma çıkarsa yollarım annem depodan atmadıysa tabi
çıkma lastikle ilgilenirim.. köy yollarında lastik dayanmıyorda
bayramda istanbula geleceğim ne kadar istiyorsunuz..gariban adamım kontürcüğüm yok abi..Şu an memleket sinoptayım..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Bir gönül sayfası daha kapandı:((
Ybr yi az önce sattım 2700 e almıştım 2 yıl bindim ve 17000km yaptım taaaa bodrum a gittim Marmara'da her yere götürdü beni sağ olsun benzin bakım haricinde bi şey istemedi satarken üzüldüm yani
Yeni sahibi angara lı motoruma soba borusundan bozma eksoz ve her tarafına ayna takacak Apache motoru oldu yani;((((
Motor harika gözüküyor, arka çanta grubu çok güzel olmuş... Zaten siyah-gri renk kombinasyonu çok sade ve şık.
Gördüğüm en güzel ybrlerden biri gerçekten.
İzmir'de neredesiniz? Kordonda bi çay içsek de ybr hakkında iki lafın belini kırsak sizle çok mutlu olurum gerçekten.
Sormak veya fikir danışmak istediğim çok şey var. Tecrübelerinizden istifade ettirirseniz çok sevinirim bir çay sohbetinde...
Resimleri görünce gıpta ettim,masallah cok temiz gri ybr.
Benim egzoz bogazı hafiften karardı,çok mu sıkıstırıyorum acaba,ya da bilmediğim bi sıkıntı mı var ? Masallah cam gibi gri ybrnin egzozu.
bu eskı kasa ybrlerın egzozları cok hosuma gıdıyr yenı kasalarınkı hosuma gıtmıyr hıc goruntu olarak eskı kasalarınkı daha guzel neden degıstırmıslerkı
İyi akşamlar.Fatih bey hayırlı olsun.Belki yine yeniden ybr olur)
Pierzig herşey hatırladığın gibi.Bende seni Ayrancı Torbalı tarafında hatırlıyorum.Eğer öyleyse İzmir'e gelirken havalimanına uğrayıp ikimizide görebilirsin.Hem eski dostumuza çay ikram etme şansı tanımış olursun.Bu arada en son izmir ybrclub olarak özdilek civarında bir toplanalım demiştin. Oraya soğuk bir gündü bir saat gecikmeli geldim.telefon yok siz gitmişsiniz bmw motorsikletli iki kişi söyledi,yani görüşemedik fakat geldim.Dönerken çok soğuktu,hatırladığını düşünüyorum o günü(2010) .motor ısınmış havasoğuk fakat Limontepe rampasını 80-90 çıktım.Bir TDM900 oda o süratle anca gidebiliyor okadar soğuk onu solladım arkadan yetişemedi). 110-120km .daha sonra eve geldim.Daha sonrasımı hipo termi ve bronşit üç ay uğraştım iyileşmek için.O toplantının katılamasamda öyle bir anısı oldu bende.Yamaha TDM900'ün yetişemediği kadar hava soğukmuş....
Pierzig İzmir'deki organizasyonlardan birbirimizi haberdar edelim selamlar.
Sayın CM_STRİDER o fotograflar 2005 yılına ait yıl2013 yeni fotograflarını çekip yayınlıyacağım buradan.Ybr yada motorsiklet sevdalısı arkadaşlarımla bilgi alışverişi yapmak,sohbet etmek çay içmek benim içinde büyük zevk olur.İzmir'de Gaziemir ilçesinde oturuyorum.
Sayın Uğur AK egzosun kararması tabidir hararet ile alakalıdır fakat ben kararmanın egzosların evsafından kaynaklandığını düşünüyorum.Bazı egsozlar kararmadı bazıları karardı.Benimki 2005 arkadaşımda 2006 var onunki karardı.Benimki hala kararmadı.Kullanım şeklime bir örnek vermek gerekirse geçen cuma saat 1905'te izmir'den çıktım gece Afyon'a 0005'te vardım toplam 338km.Aynı şekilde dönüşüm 1630'da Afyondan hareket 2146'da Gaziemirdeydim.selamlar.
YBR SÜVARİSİ
asuvara tşk ederim dostum
ybr eski kasa yani eski kalbüratörlü olanlardan gelse olur ama yeni kasa almam herkez şikayetçi....
Soru = YBR alcan Ybr ni neden sattın Cevap = İnsanoğlu
abi motordan yana sıkıntı yok tu ama gel gelelim bende biraz kaşıntı olmaya başladı ki sattım....
planlar şu şekilde şimdi ilk olarak diyorum cbf alayım ona da 2 yıl bineyim satarken zarar etmeyiz biraz daha para biriktireyim sonra daha bişeyler alırız
veya aprilla sukıtır alayım ama gel gelelim bakım maliyeti fazla bana gitmez malum maaşlar belli
veya diyorum gideyim 1000tl cvarında işe gidip gelmek için bi çin malı sukutır alayım hiç parayı gezerken çar çur etmeyeyim 2 yıl sonra patlatayım bi f650gs
işte durumlar böyle bakalım neler getirecek bize gelecek zaman
Söylediklerinin içinde en mantıklısı cbf almak gibi geliyor bana ama senki tescilli cbf düşmanı nası kurtulcan dilimizden orasıda ayrı bir mevzuat
abi sıkıntı olmaz ya motorun markasını modelini yazmadan kıyıda köşe de takılırız işte kimse çakmaz olayı
İlk bi araya gelmemizde (mesela Sakarya festivalinde) konu açıp seni afişe etmek boynumun borcu olur valla yiğidim
aga bende oraya araba ile gelirim veya bacanaktan emanet ybr alırım abi sıkıntı olmaz bizim 7 sülale de ybr var zaten bi bende cbf olacak yani
lakabımız dan belli KILÇIK
Şu an bu konu içerisinde 126 kullanıcı var. (0 üye ve 126 misafir)