Arkadaşlar merhaba
bende yamaha ybr esd 2011 model 13300 km de füme(gri) renkte motorum var. Apache almak istiyorum 2011 ve üzeri km si 15 bini geçmemiş ve gri renk tercihimdir.
Adanada ve çevre illerde ikamet eden arkadaşlar var ise takas etmek isteyen lütfen benimle irtibata geçsin 0542 638 11 00 Hakan ÖCAL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-cooook-temiz-13-binde-yamaha-ybr-esd-2011-130022910/detay/
arkadaslar lastık alacagımda yardımcı olurmusunuz ne tavsıye edersınnız
Pirelli dura traktion güzel tercih olur üretim tarihine dikkat et 13 olmasına yani
Ben de bugun motul tam 10 40 tam sentetik koyduracağım nasıl tercih sizce
Yamalube de ynı fiyattaymış Yamalube kötü yorumlar aldım buradan
Motul ya da repsol koyduracagım .Castrol power tam sentetiğe de benim ust kötü dedi bu arada
10.000 bin bakımında servis kaç para alır. . We neler yapılıyo arkadaşlar. . .nitro marka kask alıcam yarın sıyah vızörlu tam kask hesaplı sarı renkte güzel mi sizce
Arkadaşlar merhaba ybr 125 esd 2010 model motosikletimin BLOĞU KIRILDI. Yağ tıpasının bir bölümü ve 2 cm kadarı kırıldı. Bu reklefticede doldurulup diş atılacakmış. Şuan motorda yağ olmadığı için götüremiyoruz. Zaten komple motor indirmemiz lazımmış. Motor indirmek ise sadece işçilik çok para.. Motosikleti olduğu gibi bir şekilde götürsek yapılabilir mi? Veya tavsiye verin. Konu açıcaktım bulamadım nasıl açılıcağını nasıl açılıyor konu birde? ACİL YARDIMMM
başka bi motorla çekerek götürsen olmaz mı
şimdi düşünüyorumda motor inip yarılmadan olmazsa hem para kaybın olacak hemde satarken motor yarılmış diye fiyatı kırmaya çaılışırlar
birde meraktan soruyorum o işi nasıl becerdin motor koruma demiri yok sanırım
yok kardeş öyle olmadı koruma demiri var. Daha önceden yalama olmuş zaten. Yay gibi birşey koymuşlar hafif damlatıyordu. Bende sandım herhal tıpa tam oturmamış. Biraz gevşetip sıkacam diye niyetlendim olan oldu. Sıkayım derken hafif tıpanın gerisinide kırdık. Ufak bir parça yüzünden duştuğumuz duruma bak. Sence Motosikleti bir şekilde götürsek tek parça halde yapabilirler mi? Motoru indirmek istemiyorum. Çok sağ ol Allah razı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
Yağı boşalltığımız yerin biraz gerisi kırıldı. Tıpayı sıktığımız yer diyebilirim çok büyük biryer değil. Doldurulup diş açılacak. Bu ybr lere olur dimi tutmamazlık felan yapar mı ? Sağ ol
Bende michelin pilot sporty var, alır almaz taktırmıştım.
230'du ön arka fiyatı. Üstündekileri verince 80 liraya mal olmuştu bana.
Pirelli ile arasındaki fiyat farkını bilmiyorum çünkü ben %95 asfaltta kullanacağım için
michelin'den başkasını düşünmedim pek. Ama başka bir Yamaha bayisi de pirelli tavsiye ediyordu,
yeni çıkanı (model adı her neyse) güzel diyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Pardon tam tersi 80'e saydı üstündekileri 150'ye mal oldu.
Yanlış bilgi vermiş olmayayım...
hayırlı ramazanlar . .AZ kilometre yol yapıp orjinal lastiklerını değiştiren war mı . .orjinalleri duran varsa almaya talibim. .çiftini ben takacam.kullanıcam
Arkadaslar slm trafik sigortasini yenilemem lazim en uygun hangisi olur istanbul plaka biraz arastirdim 200 den assagi fiyat veren yok iyimidir.
Geçen hafta ön-arka lastiklerini değiştirdim çiftine 170 lira para verdim takması felan dahil. Irc marka taktırdım. Gönlüm rahat şimdi virajlarda
Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)