Gezinirken K.K.T.C ilan sitesinde bi ESD ilanı gördüm aboovv ateş pahası 6500 TL
http://www.kktcarabam.com/motosiklet...571#ilan_detay
Gezinirken K.K.T.C ilan sitesinde bi ESD ilanı gördüm aboovv ateş pahası 6500 TL
http://www.kktcarabam.com/motosiklet...571#ilan_detay
1.ve 2. viteste kavrama noktasında hafif bi silkeleme var. Debriyaj balatası mı bitiyor acaba ? 18.100 km'de motor...
selamlar ben kask almak istiyorum tam kask siyah camlı orta halli 2.elde olur var mı bıldıklerınız
İkinciel kask alma abicim... Bazı şeylerin ikincieli olmaz malum ;)
Bilmem anlatabildim mi?... Bu da onlardan işte. Kim aksini söylerse
itibar etme, tabi kafatasına önem veriyorsan.
Sebebi ise şuna benziyor; camı sert bir cisimle çizersen alacağı ilk darbede
kırılacağı yer oradan olur. Kasklardaki durum da yarım metreden bile yere düşmüş
olsa dış kabuktan görülmeyen bir hasar alma olasılığıdır. Kafanı koruma işlevini çok
yüksek yüzde de kaybeder lakin dışında hiç birşey anlaşılmaz.
O yüzden kısaca ls2 nin 130 civarlarına fullface (tam kapalı) modelleri var.
Üstelik tarafsız testi yapılmış ve 4 yıldız almış bir modeldir.
Dediğin şey ceket ya da eldiven falan olsa tamam da kaskda bunu
kendin için hiç düşünme bile...
Tekerin düz bassın, keyifli geziler sana...
alın size ybr..
imageshackus
güzel olmuş
Beklediğim tur camı geldi.Ama hayal kırıklıgına ugradım. Biraz kısa geldi. Ve rüzgarda zangır zangır sallanıyor. Daha önce kullanan arkadaslar aynı durum sizde oldu mu? İade etmeyi düşünüyorum. Eğer genel anlamda böyleyse sallanmasına çözüm arayayım. Uzun yolda ise karın ve göğüse gelen rüzgarda azalma oldu biraz. Ama ben pek beğenmedim. Ne yapayım,fikirlerinzi beklerim
Beyler selam.
20.000 km'lik CBF150 maceramdan sonra bide şu yıbırı deneyek dedim. Gittim tertemiz sıfır ayarında mavi renkli 8400 km de 2011 buldum aldım dün.
Gayet güzel cihaz, 2 sorum var.
1- kafayı yuvarlak yapan var mı ? yapan nasıl yaptı hangi parçaları değiştirdiniz ki ?
2- tam debriyajı bıraktığımda motor kendisini ileri atıyor, anlamadım. debriyaj kaçırmıyor kesinlikle onu kontrol ettim ama var bi ibişlik kaplin lastiği olabilirmi ki dedim, fikri olan ?
Resimlerini atarım matürün yakın zamanda, sağlıcakla kalınız.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
uğuğr çok hafifi sallantı bende de vardı takma kafaya zaman la alışırsın
Selamlar arkadaşlar, uzun süredir MT üyesiyim. bu başlığıda yaklaşık 1 aydan beri takip ediyorum, öncelikle hepinize teşekkür ederim, çok değerli yorumlarınızla YBR'yi daha iyi tanıma fırsatı buldum. Ve hayranı oldum. Almaya karar verdim.
İlk motosikletimi alıcam, daha önce 1000 km kadar piaggio x9 kullandım tek tecrübem o. Vitesli motosiklette sıfırım yani.
3 hafta önce ehliyet kursuna da kaydoldum en kısa zamanda alıcam inşallah.
Sizlere danışmak istediğim konu şu; temiz bi YBR bulduğuma inanıyorum, 3000 KM'de siyah, bugün bakmaya gidicem, ama teknik bi bilgim olmadığı için görünüşüne bakmış olucam sadece şirinevlerdeki aydın motora götürelim dedik ama bugün pazar ve çalışmıyolarmış. haftaiçi pek vaktim olmuyor işten ötürü gün içinde götüremeyebilirim, bu konuda bana verebileceğiniz bi tavsiye var mıdır? şurasını kontrol et burasını kontrol et gibi. ya da pazar günleri çalışan bi servis öneriniz?
Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Bu arada görmeye gideceğim motosikletin ilanı,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4696819/detay/
Motosiklet zaten 3000 km 2012 model motor kısmını fazla incelemene gerek yok. En fazla derbiyaj balatasını değiştirirsin tabi kullanıcı çok acemi ise. Bir defa yan yattığını söylemiş büyük ihtimal gidonda hafifte olsa eğrilik vardır ama bunuda az bir masrafla halledebilirsin. 46 lt ybr için çok büyük bir çanta bunuda değiştirmeni tavsiye ederim hem görüntü hemde performans açısından.
Gayet temiz gözüküyor. Zaten satıcı arkadaşta ilanda detaylı,güzelce herşeyi belirtmiş.
Ben 2.el alırken sesi dinlerim,ardından amörtisörleri kontrol ederim yağ kaçağı vs var mı diye,şasiye bakarım herhangi bi darbe vs var mı diye,bi de satıcı bi tur atmaya izin verirse o motor kendini belli eder. Zaten 3.150 km ybr için hiçbir şey.
Ayrıca kullanımı çok kolay,vitesli tecrübeniz hiç olmasa bile 1 saatlik alıstırmadan sonra rahatlıkla kullanırsınız.
İlerleyen dönemlerde üzerindeki orjinal lastikler bi değişim isteyebilir.
Şimdiden hakkınızda hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 136 kullanıcı var. (0 üye ve 136 misafir)