arkadaşlar merhaba size bir sorum olcak bende yeni kasa ybr var ama debriyaj yukarda kavrıyor nedir bunun sebebi motorum 9700 km de 2012 model
arkadaşlar merhaba size bir sorum olcak bende yeni kasa ybr var ama debriyaj yukarda kavrıyor nedir bunun sebebi motorum 9700 km de 2012 model
uzun zamandır yazmıyorum bi görüneyim dedim geçen yazın sonunda 2007 den beri bana eşlik eden ybr'mden 46000 km de ayrılmıştım. daha büyük bir makine düşünüyordum fakat elde olmayan sebeplerden dolayı yaptıgım harcamalar bütçemi düşürdü. ve yeniden tekrar ybr aldım işte buyrun fotoları.
Güle güle kullan,kazasız belasız.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
Sağolasın Dostum
eyvallah sağolasın ben 2. ele pek yanaşmıyorum bütçemi zorlayıp her seferinde 0 almaktan yanayım Fotoğraflar kendi çekimim. Boş vakitlerimde fotoğrafla da uğraşmaktayım
Eyvallah üstad sağolasın
www.sahildenturkiye.com
herkese merhaba. bende ybr ailesine katıldım. ESD 2013 kırmızı aldım. görenler çok beğeniyor. yıllardır motor almak istiyordum kısmetimizde ybr125 varmış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85468393/detay adam ne yapmış motoru çok beğendim
arkadaşlar bi arkadaşta ybr 125 esd war 2012 biz bunun yarı enjeksiyonlu karbüratörünü söküp normal ybr karbüratörü takmayı dusunuyoruz motor bayılıyor yokuşlarda takan warmı bide 2004 ybr ile bu 2005-2009a kadar olanların karbüratörü farklı sanırım hangisini takmak lazım bide bunlarda katalizör nerede egzozdamı benim driftte üstkapağın ordan giriyor
Ben taktırdım biladerim çok memlunum 2005-2009 arası karbüratör taktırdım üzerine kablo tesisatı var oda oluyo bu modellere yani taktır pişman olmazsın
abi direk 2004 lerinkimi takalım bu 2005lerimi bu 2005lerde 2012 ler gibiymii karbürratörde kablolar warmış bunları bağlamak ıstemıyoruz 2004 gibi olsun güclü olsun istiyoruz bu 2004 ler 12 hp 2005 ler 10 hp o yuzden olmadı mondial drift karbüratörü takıcaz bide filtreyi acınca boğulma oluyor motor gaz yemıyor 2005 karbüratöru taksak boğulma olurmu yine yoksa 2005 ybr ler gibimi olur
Ben 46 litre çantalı bazı YBR 125 ilanları görüyorum, sanki o motorlarda farklı bir çanta demiri var. Onu çantayla birlikte mi veriyorlar ?
selamun aleyküm arkadaşlar geçen günlerde akümün bitiyor oldugunu gözlemledim motorda 12 v 5 a sulu akü var
sizce hangi marka iyidir ve fiyatları nelerdir yada hangisini tavsiye edersiniz
vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkürler ..
Almayı düşünüyorum tavsiye ediyormusunuz?
Şu an bu konu içerisinde 284 kullanıcı var. (0 üye ve 284 misafir)