niye satıyon fatih? Yoksa senidemi birileri tokatladı? koray kankinmi tokatladı yoğsam?
niye satıyon fatih? Yoksa senidemi birileri tokatladı? koray kankinmi tokatladı yoğsam?
TAMERTEZEL Resim paylaşamıyorum denedim ama olmadı bir kaç defa dostum malesef
arkadaşlar iyi geceler.
Motoru indirmeden silindir sökülebilir mi? Üst kapağı şaseye sabitleyen parçayı tutan 3 adet saplama söküldükten sonra aradaki boşluk silindiri çıkarmaya yeterli mi? var mı bilen?
Dostum benim mailime atabilirsen ben paylaşrım forumda
Çünkü ben de merak ettim montajı
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:56 ----------
Vala dostum bu mondial ugh yi 125 ten 150 cc ye yükseltmişti bir arkadaş ..
depoyu çıkarıp silindiri koymuştu ybr de şasi izin verir mi bilmiyorum ama depoyu falan çıkarıp silindiri çıkarabilirsin sanırım tam emin degilim ...
PIERzig kardeşim, evet benim de arkadaşım apache'nin silindirini dediğin şekilde sökmüştü ama ybr'de durum nedir bilmiyorum. Umarım net bilgisi olan vardır. Veya takımları alıp geçeceğiz motorun başına, çıkarsa eyvallah çıkmazsa yapacak bir şey yok motor inecek.. teşekkür ederim cevabın için
Pierzig mail adresini bana mesaj yolla ben bir deneyem sana yollamayı
PIERzig@hotmail.com kardeşim mailime at paylaşayım forumda
@hayat2teker büyük ihtimal sökülüyor
Herkese merhaba, bir şey merak ettim, motora binmeden çnce jikleyi açar biraz beklerim sonra yola çıkarım bi süre gittikten sonra jikleyi kapatırım. motorun stop etmesi ısınmadığından kaynaklanıyor doğrumudur? ben bu sabah 20km kullandım 19.km ye kadar ışıklarda falan durduğumda stop ediyordu son 1 km de öle bi şey yapmadı bir kaç defa daha durmuştum normal rolantisinde çalışıyordu. burda nasıl bir sorun wardır sizce?
sağol fatihim. Düşünmen yeter. İnazuma düşünüyorum ben
peki yavrum bende ninja düşünüyorum ama 250r ama kawasaki çekti sanırım piyasadan
ninja 300 çıktıya, ondan al kanki.
o kalın gelir yavrum zaten adam gibi motor almam 1 yılı bulur şimdilik bunlar sadece hayel işe gidip gelmeye bi motor alırsam yatıp kalkıp dua edecem
satma hacı o zaman ybr yi. Macera arama. Arıyosan beni ziyarete gel. Tamammı
Akşam üzeri eve geçince hemen yollarım dostum
bu sabah başıma gelenleri anlatayım sizlere.sabah işe gelmek için evden çıktım.yarı yolda yağmura yakalandım.motor sanki benzin bitiyormuş gibi boğulmaya başladı,debriyajı sıkınca devirleniyor,bırakıp yüke binince boğuluyor.finaldede stop etti.2,3 denemeden sonra çalışıyor fakat aynı şeyler tekrarlanıyor.kendimi işe zor attım.başına gelen varmı acaba?bitarafına sumu kaçtı ne?
Ybr nin bi tarafına su kaçmasıy la birşey olmaz başka birşey olmuş buji ıslanmış gibi
PİERZİNG VE TAMERTEZEL resimleri yolladım mailinize paylaşın sadece malzeme diyatı 200 tl tuttu normalde 350 falandı ama ustam bir iyilik yaptı fiyat çok uyguna geldi yani nasıl olduğunu sormayın bende bilmiyorum ama orjinal yani kutularını ben kendi elimle açtım
selam arkadaşlar ybr .sine elcik korumalığı takan war mı warsa memnun mu acaba
Şu an bu konu içerisinde 91 kullanıcı var. (0 üye ve 91 misafir)