selam arkadaşlar motorumun bakımlarını kendim yapmak istiyorum . .ama bilgim yok bilen arkadaşlar yazabilir mi zincir ayarlamayı mesela
selam arkadaşlar motorumun bakımlarını kendim yapmak istiyorum . .ama bilgim yok bilen arkadaşlar yazabilir mi zincir ayarlamayı mesela
Dedim ya ben 6000 km direndim ama olmuyo işte değişmesi gerekiyo illa havalar ısınsada gezsem diye sabırsızlıkla bekliyorum yani motor süper oldu değişince karbüratör
bugün tank ped taktım .
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
fren balatası kç. Kmde bitiyo ben motorumu 2.el aldım şuan 7.450 kmde. Motorum kazalı mı dgl mi çok kafam kurcalanıyo albaydan aldım oglu askere gtmiş kazası falan oldumu dedim yok dedi ustelıye usteliye. . .ön kafada darbe falan yok ama biraz normaldn fazla sallanıyo gbi sıkmaya çalıştım ama ben. .amPUL AYARInı falan sıkmışım alyanla . .ya ön çamurlugum benim lastikle aynı hizada dgl arkadaşlar hafif sağda . .ama kaza yapmadı diyo .guneşten falan genleşır mı çamurluk hç kaza izi darbe falan yok ama ya KAZALI OLUP OLMADIGINI NASIL ANLARIM BEN MOTORUMUN resim atabilsem atacam da bılmıyoM
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
sabah fotografını çekecem motorumun resminı atmaya çALIşacam bakarsınız bu ön çamurluk beni çok kıllandırdı ya
Su ybr 125 i, bugun surucu kursunun egitim pistinde kullandim. Kirmizi yuvarlak farli. 35 bin kmde bir ybr. Cani cikmis belli (bizim gibi)acemilerden. Ama mubarek hala titremiyor, hala titremiyor. Eve gelince kendi Apachemi kullandim (ilk apachelerden rtr olmayani) ben bunca zamandir yani 5 aydir darbeli matkap kullaniyormusum. Oturus pozisyonu olarakhala apache derim. Ama konfor var ybr de. Biraz elim bollansin da kendime bir japon bakayim. Tum arkadaslara saygilar.
bende titan moped çinli cub kullandım sonra ybr almaya karar verdim derken 2.el anlaştık satış almaya giderken motoru eski sahibi kullandı vay arkadaş o neydi öyle be gram titreşim yok
bende o gün kendi kendime dedim ki ben bundan önce hiç motor sürmemişim sanki eskiden kullandıklarım öküz arabasıymış
sonra bir gün motosiklet tamiricisi arkadaşın yanındayken başka bi arkadaş geldi onda da 2011 rtr var al bi bin dedi güçlü atak ama gel gelelim ybr den inip ona binince çinli cub tan fark ı olmadığını anladım apache nin
ve 150cc klasmanında vitesli motor alacak olsam gene ybr alırım modeli fark etmez sadece bakımları yapılmış olsun kazası olmasın ölüsü fizan a gider gelir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Fizanıda gecer abi , Eskileri cok cok iyi,Manisada cok var Ybr dedinmi 3000 den acarlar kapıyı,
izzet sen ne zaman motor alacan hep boş muhabbet nereye kadar sat şu arabayı da al artık kendine bi ybr eski kasa
Abi araba durucak satmayı düşünmüyorum motoruyla oynayıp turbolamayı düşünyorum,
Motor suanda almam heralde araba aldım Ama güncel olarak motor kullanıyorum artık ,Abi eski kasanın motoru yeni kasanın Tipi Ama ölümüne eski kasa
selam aleykum 2.el 2012model aldgm ybr me sigorta yaptırdım geçen gun ben 70 lira tutar dıye
tahmin ederken 215 tl ödedim zam gelmiş .motorun modelıne gore de fıyat artıyoMUŞ yaa. .bırde taktıgım tank ped tutmadı bı turlu ya atıp duruyo ya öf
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
3 tl.ye gidon topuzu aldım plastik taktım gaz kolu sıkıştı . .geri çıkardım .bende ama elcıkler delık kaldı :( uygun topuz war mı bızım motorlara gore 2012 model
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
depo kılıfım yarın geliyo nasıl takılıyo bASİT mi yan grenajları mı sökmek gerekiyo arkadaşlar
arkadaşlar merhaba bı sorum olucaktı, motoru ılk calıstırdıgımda etrafı yoğun bı benzın kokusu sarıyo bu normal bıseymıdır?
2014 yamaha ybr 125. seni bekliyorum, marjinal köklü bir değişim görmezsem, seninle olan 10 yıllık ilişkimi bitiriyorum.
..................
O zaman şimdiden sana güle güle dostum..
Devir artık en ucuza maal edip en pahalıdn satmak
İnan ki sırf sıfır km diye esd aldım istemeyerek ama sıfır km sıfırdır..
Kalite istiyorsan japonya malatı olacak ve maaliyeti dudak uçuklatır ve alamayız
Örnek olarak çooook sevdigim honda vrt250 japon üretimi olmaktadır ve sıfır fiyatı beni cok üzmüştü maalesef bize bu kalite görülüyor .
Esd kullanan arkadaşlar karbüratörü değiştirin motorun tadına varın bugün 200 km yol gezdim bunun yarısı sürekli yokuştu inanın bana eski karbiratörde motor yığılırdı eski kasa ybr karbüratörü ile motor yığılmadı bile harikaydı yani size tavsiyem değiştirin rahat edin
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)