Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

selam arkadaşlar motorumun bakımlarını kendim yapmak istiyorum . .ama bilgim yok bilen arkadaşlar yazabilir mi zincir ayarlamayı mesela

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nexcom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr esd 2012
    Dedim ya ben 6000 km direndim ama olmuyo işte değişmesi gerekiyo illa havalar ısınsada gezsem diye sabırsızlıkla bekliyorum yani motor süper oldu değişince karbüratör

Alıntı emircanizmir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar motorumun bakımlarını kendim yapmak istiyorum . .ama bilgim yok bilen arkadaşlar yazabilir mi zincir ayarlamayı mesela
    bugün tank ped taktım .

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

fren balatası kç. Kmde bitiyo ben motorumu 2.el aldım şuan 7.450 kmde. Motorum kazalı mı dgl mi çok kafam kurcalanıyo albaydan aldım oglu askere gtmiş kazası falan oldumu dedim yok dedi ustelıye usteliye. . .ön kafada darbe falan yok ama biraz normaldn fazla sallanıyo gbi sıkmaya çalıştım ama ben. .amPUL AYARInı falan sıkmışım alyanla . .ya ön çamurlugum benim lastikle aynı hizada dgl arkadaşlar hafif sağda . .ama kaza yapmadı diyo .guneşten falan genleşır mı çamurluk hç kaza izi darbe falan yok ama ya KAZALI OLUP OLMADIGINI NASIL ANLARIM BEN MOTORUMUN resim atabilsem atacam da bılmıyoM

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

sabah fotografını çekecem motorumun resminı atmaya çALIşacam bakarsınız bu ön çamurluk beni çok kıllandırdı ya

Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nexcon ve mustafa.buda. Col teşekkürler ustaya soyledim garantiye yollarız 1000 km bekleyelim dedi ama motosikletten zırnık zevk almıyorum

Yukarı doğru yedek oluyor kardeşim
    eyvallah sagolasın bu gun malın bırının yuzune yolda kaldm asagısı yedek demıstı

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Su ybr 125 i, bugun surucu kursunun egitim pistinde kullandim. Kirmizi yuvarlak farli. 35 bin kmde bir ybr. Cani cikmis belli (bizim gibi)acemilerden. Ama mubarek hala titremiyor, hala titremiyor. Eve gelince kendi Apachemi kullandim (ilk apachelerden rtr olmayani) ben bunca zamandir yani 5 aydir darbeli matkap kullaniyormusum. Oturus pozisyonu olarakhala apache derim. Ama konfor var ybr de. Biraz elim bollansin da kendime bir japon bakayim. Tum arkadaslara saygilar.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    bugün tank ped taktım .

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

fren balatası kç. Kmde bitiyo ben motorumu 2.el aldım şuan 7.450 kmde. Motorum kazalı mı dgl mi çok kafam kurcalanıyo albaydan aldım oglu askere gtmiş kazası falan oldumu dedim yok dedi ustelıye usteliye. . .ön kafada darbe falan yok ama biraz normaldn fazla sallanıyo gbi sıkmaya çalıştım ama ben. .amPUL AYARInı falan sıkmışım alyanla . .ya ön çamurlugum benim lastikle aynı hizada dgl arkadaşlar hafif sağda . .ama kaza yapmadı diyo .guneşten falan genleşır mı çamurluk hç kaza izi darbe falan yok ama ya KAZALI OLUP OLMADIGINI NASIL ANLARIM BEN MOTORUMUN resim atabilsem atacam da bılmıyoM

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

sabah fotografını çekecem motorumun resminı atmaya çALIşacam bakarsınız bu ön çamurluk beni çok kıllandırdı ya

Camurluk yanlarında vidaları var sag sol biraz oynar birini biraz ac ötekini sık düzelir,

Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Camurluk yanlarında vidaları var sag sol biraz oynar birini biraz ac ötekini sık düzelir,
    allah razı olsun KARDeşıpm yaptım duzeldi saol

Motosikleti
    allah razı olsun KARDeşıpm yaptım duzeldi saol
    Bide bizi dıslarlar,Mk Motorun yok ne anlarsın diyorlar olsa neler yapıcazda Eline saglık,Olur ya olmazmı Ybr bu elinde kalmaz.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı rumelian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Su ybr 125 i, bugun surucu kursunun egitim pistinde kullandim. Kirmizi yuvarlak farli. 35 bin kmde bir ybr. Cani cikmis belli (bizim gibi)acemilerden. Ama mubarek hala titremiyor, hala titremiyor. Eve gelince kendi Apachemi kullandim (ilk apachelerden rtr olmayani) ben bunca zamandir yani 5 aydir darbeli matkap kullaniyormusum. Oturus pozisyonu olarakhala apache derim. Ama konfor var ybr de. Biraz elim bollansin da kendime bir japon bakayim. Tum arkadaslara saygilar.
    bende titan moped çinli cub kullandım sonra ybr almaya karar verdim derken 2.el anlaştık satış almaya giderken motoru eski sahibi kullandı vay arkadaş o neydi öyle be gram titreşim yok
    bende o gün kendi kendime dedim ki ben bundan önce hiç motor sürmemişim sanki eskiden kullandıklarım öküz arabasıymış
    sonra bir gün motosiklet tamiricisi arkadaşın yanındayken başka bi arkadaş geldi onda da 2011 rtr var al bi bin dedi güçlü atak ama gel gelelim ybr den inip ona binince çinli cub tan fark ı olmadığını anladım apache nin
    ve 150cc klasmanında vitesli motor alacak olsam gene ybr alırım modeli fark etmez sadece bakımları yapılmış olsun kazası olmasın ölüsü fizan a gider gelir
    rumelian bunu beğendi.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Fizanıda gecer abi , Eskileri cok cok iyi,Manisada cok var Ybr dedinmi 3000 den acarlar kapıyı,

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    izzet sen ne zaman motor alacan hep boş muhabbet nereye kadar sat şu arabayı da al artık kendine bi ybr eski kasa

Motosikleti
    Abi araba durucak satmayı düşünmüyorum motoruyla oynayıp turbolamayı düşünyorum,

Motor suanda almam heralde araba aldım Ama güncel olarak motor kullanıyorum artık ,Abi eski kasanın motoru yeni kasanın Tipi Ama ölümüne eski kasa

selam aleykum 2.el 2012model aldgm ybr me sigorta yaptırdım geçen gun ben 70 lira tutar dıye
    tahmin ederken 215 tl ödedim zam gelmiş .motorun modelıne gore de fıyat artıyoMUŞ yaa. .bırde taktıgım tank ped tutmadı bı turlu ya atıp duruyo ya öf

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

3 tl.ye gidon topuzu aldım plastik taktım gaz kolu sıkıştı . .geri çıkardım .bende ama elcıkler delık kaldı :( uygun topuz war mı bızım motorlara gore 2012 model

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

depo kılıfım yarın geliyo nasıl takılıyo bASİT mi yan grenajları mı sökmek gerekiyo arkadaşlar

Motosikleti
    pulsar 200ns
    arkadaşlar merhaba bı sorum olucaktı, motoru ılk calıstırdıgımda etrafı yoğun bı benzın kokusu sarıyo bu normal bıseymıdır?

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı murat koksal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba bı sorum olucaktı, motoru ılk calıstırdıgımda etrafı yoğun bı benzın kokusu sarıyo bu normal bıseymıdır?
    KArbüratörün orda role gibi kabloların baglandıgı br parça var ona dikkat et eger o gevşekse benzin oradan kaçırıyor olabilir

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    2014 yamaha ybr 125. seni bekliyorum, marjinal köklü bir değişim görmezsem, seninle olan 10 yıllık ilişkimi bitiriyorum.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

..................

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2014 yamaha ybr 125. seni bekliyorum, marjinal köklü bir değişim görmezsem, seninle olan 10 yıllık ilişkimi bitiriyorum.
    O zaman şimdiden sana güle güle dostum..
    Devir artık en ucuza maal edip en pahalıdn satmak
    İnan ki sırf sıfır km diye esd aldım istemeyerek ama sıfır km sıfırdır..
    Kalite istiyorsan japonya malatı olacak ve maaliyeti dudak uçuklatır ve alamayız
    Örnek olarak çooook sevdigim honda vrt250 japon üretimi olmaktadır ve sıfır fiyatı beni cok üzmüştü maalesef bize bu kalite görülüyor .

nexcom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr esd 2012
    Esd kullanan arkadaşlar karbüratörü değiştirin motorun tadına varın bugün 200 km yol gezdim bunun yarısı sürekli yokuştu inanın bana eski karbiratörde motor yığılırdı eski kasa ybr karbüratörü ile motor yığılmadı bile harikaydı yani size tavsiyem değiştirin rahat edin

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayrılık vakti yakın anlaşılan yeni kasa şimdikinden güçlü olursa bende alırım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)

Bu Konudaki Etiketler