Saolasın Hayri Allah korudu gerçektende senin motorda on numara duruyo maşallah diyorum kardeşim kazasız belasız sürüşler oraların tadını çıkar bizim yerimize..
dün nerdeyse bütün günümü harcayarak sonunda bagajı eski haline getirmeyi başardım eğer böyle bi durumla karşılaşırsanız sakın servislerin yada motorcuların dediği gibi bagajınızı çöpe atmayın kardeşim, nereye gittiysem artık tamiri olmaz aç çöpe dediler !!
yamaha servisi hiç sallamadı bile aynısı 450 lira hiç boşuna uğraşma bunun tamiri olmaz yenisini verelim değiştir sen bunu dedi
avarel karşısındakinin Kayserili olduğunu bilmiyo tabi!!
gezmediğim kaportacı tamponcu kalmadı hepsi binbir naza çekiyo kendini ve bu işi auto king yapar diyolar ama onlar da fos çıktı mercedes bmw nin yanında bizim kaplanı sallamadılar
ordan zenit e gittim aynı film ordada var 100 liranı alırım ama sağlam olmaz dedi.. alayının aq!!
sonunda ikitelli organize bağcılar sanayisinde bi kaportacı buldum yarım saatte canavar gibi yaptı bagajı.. bu işi adamlar çözmüş. böyle bi durumla karşılaşırsanız hiç japonla uğraşmayın işinin ehli bi tamponcu ya da kaportacı bulun yeter. perde denilen ince metal levhaları gaz altı kaynakta ısıtıp kaynak yapıolar suyla da şokluyolar eskisi gibi sağlam oluyor levhalar plastiğin içinde kalıyo görüntüde bozulmuyo
o kadar yorgunluk aslında yarım saatlik bi işmiş bütün günümüze mal olsada sonunda bütün avellere karşı savaştan galip çıktık bizim canavarın bagajı eskisi gibi oldu
kazasız belasız sürüşler