Arkadaşlar yakıtımı ölçtüm 100 km de 2.5 tüketimim var çok mu sizce?
ben arkadasımdan aldım şimid gidicem istanbula 1500 dedi bıraktı motor makine kısmı hiç açılmadı adam iş sağa sola gitmeye kullanıyordu yeni sigorta fiyatlarından haberim
yok p.tesi devir+sigorta ne tutucak burda yazarım
teşekkürler sanırım yakında izne çıkıcam 1 ay kadar bolca resim görürüsünüz artık
Arkadaşlar,
Elimde 3-4 aylık ve az kullanılmış YBR jant ve IRC NR-47 Tubeless lastik var, Fren diski ve dişli dahil vereceğim. İhtiyacı olan varsa benimle irtibata geçsin.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-ybr-jant-lastik-disk-ve-disli-dahil-119895010
Ayrıca MT üyelerine 300 TL. Takım olarak vereceğim tek tek istemeyiniz.
Selamlar..
"Ne Mutlu Türküm Diyene"
gayet iyi bence yakıtın benim motor bile sürkli artcı ile 3.5 litre yakıyor malesef :((
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
Hocam senin motor gerçekten çok yakıyormuş. Bir baktır istersen.Bujileri falan bir göster bence. Bu arada ben çok sakin kullanıyorum 60'ı çok geçmiyorum genelde 5.000 devirde kullanıyorum onu da hesaba katmak gerek.
Ybr esd güncel benzin fiyatlarıyla full depo ile kaç km gidiyor deneyen varmı hiç? Uzun yola çıkıcam o yüzden soruyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
hafta sonu 900 km yol yaptım. 120 TL lik benzin harcadım ve 90 üzerine sadece sollamalarda çıktım. keyifli ve rahat bir yolculuk geçirdim izmir antalya arası.
Arkadaşlar iyi haftalar,
Ybr ön dişli keçesine ait numaraları bilen yardımcı olabilecek arakdaşımız var mıdır acaba?Keçeciler numarasız veremiyor, Yamaha servisi numarasını vermiyor sadece orada yaptırabileyim diye.Kendim değiştirmek istiyorum.Bilgisi olan var ise yardımlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Muratcım merhaba ;
Yamaha türkiyeye mail at ( info@yamaha-motor.com.tr ) ve ybr 125 keçe numarasını öğrenmek istediğini ve bunu kendinin yapmak istediğini belirt , yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Ben Kanuni'ye benim motosikletin subap ayarı için kaç numaralı sentil kullanıldığını , karbüratör hava ayarının değerlerini vs vs. mail attığımda 2-3 gün içinde cevabını alıyorum . Yamaha'nında bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum
Saygı ve sevgilerimle
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Merhabalar düşünen olursa.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4001473/detay/
malesef daha yeni serwise bakıma götürdüm motoru lanet olasıca serwis sadece 1 tane yamahanın serwisi var antalyada motoruma dogru dürüst bakmadılar bile zaten kapalı alana alıyorlar iletişim kesiliyor resmen dedim hava ayarı falan yapılcak dedim ama hiç bişeyi yok diyip gectiler ypaar daha yeni motor dediler bu havada bile motor zor calışıyor kısın canım cıkıyordu bunu serwise söyledim bu motorlar yapıyor bunu dedi gectiler her şeye bi bahane buldualr cok yakıyor dedim sibobların suan gevsek onları 6000 bin bakımında sıkılaştırcaz o zmana yakıtın azılır dediler gectiler malesef antalyada başka serwiste yok ne yapcam kara kara onu düşünoyrum motoru yıkadım serwise götürdüm cumartresi günü ondan beri arka frene basınca ciyak ciyak ses yapıyor neden yapabilir onu cumartesi tekrar serwise götüreyimmi? acaba arkadaşlar
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
slm herkese. Benim ybr nin ilk deposu ve 463 km yaptım motor stop etti yakıt bitti ve yedek depoyu açtım. sonuna kadar gideceğim bakalım kaç km 13 litre ile. yedek deponun da hepsini yani 3lt kurutabilecek miyim yoksa kalacak mı içinde bugün itibari ile yedekten devam ediyorum. yakıt 10 kuruş ve altını göreceğim gibi lt 4.51 buralarda benzin fiyatı. tamamen bitince 100km / lt hesabı tam çıkar şu an 100 km de 2.15 lt civarında. Tabi ben çok nadir 80 90 yapıyorum genelde 5 te devir 5000 hız 60 civarı . Rodaj bitince ne olur onu bilmiyorum.
Ybr ilk çalışmada sıkça durup 3 5 marş çalıştır susuyor falan ama kontağı çevirip vitesi boşa atıp jikleyi açıyorum ilk marşta hiç sorunsuz devam 2. dakika kapatıyorum jikleyi sorunsuz devam ediyor.
Arkadaşım senin çok işin var bee benim 5 ay oldu alalı motorumu ama daha teni zevkini alır oldum kendi ustam toparladı motorumu o servis dediğin yer beş para etmez yani ben 400 km de firen balatasını değiştirdim yani düşün artık daha neler neler ama şimdi tadını çıkarıyorum motorumun
Üstad bende yamahamdan bu konularda şikayetçiyim. Yamahanın garanti belgesinde şu ifade geçer. Görmüş olduğunuz problemleri hem yamaha servisine hemde yamaha türkiyeye (bu ifadeye tam bakmam lazım ) yazılı bir şekilde gönderin. aynı problemler bende de var. Hatta geçenlerde, motosiklet çalışmıyor diye Polisler beni hırsız sandı. çok zoruma gitti. Yamahanın böyle bir eksiği olduğunu bilseydim almazdım şahsen. Çin malı motsikletler bile bir kontakta çalışıp gidiyor, yamahada jikle çelili 2-3 dakika ısınmasını bekliyoruz...
yamaha ybr 125
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)