Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Nisan 2013, 16:23
yamaha ybr 2013 esd için iridium buji linki atarmısınz ?
Reklamlar
-
24 Nisan 2013, 17:11
dogrusukru adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba.Yamaha ybr125 esd ile aranıza katıldım. Her şey yolunda ama yakıt konusu kafa takıldı.50 liralık benzinle fulledim içinde biraz varmış galiba.130 km oldu ibre yarıdan aşağı indi nasıl olacak bu iş anlamadım valla.
yüksek devirde mi kullandın genel olarak? ikinci el aldıysan bujilerinde sorun olabilir. bunun haricinde rolanti ayarın yüksek olabilir.
benim 390 - 425 km ler arası yani 135 km'de 3.8 litre yaktı.
-
24 Nisan 2013, 17:51
Arkadaşlar merhaba.Yamaha ybr125 esd ile aranıza katıldım. Her şey yolunda ama yakıt konusu kafa takıldı.50 liralık benzinle fulledim içinde biraz varmış galiba.130 km oldu ibre yarıdan aşağı indi nasıl olacak bu iş anlamadım valla.
ibreden bilemezsin, ibre yanıltır, dolu depo kaç km gidecek ona bak sen.
-
25 Nisan 2013, 06:32
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
250 Km oldu 4 günde ybr ile. Motor çok güzel,sağlam ama insan 2-3 beygir daha koyar şuna
Birde debriyajım sertleşti ve vites geçişlerim kemikleşti,yağ değişimi istiyor sanırım. Scooterdan sonra daha düşük cc vitesli kullanmak gerçekten yorucu ama ybr gerçekten keyif ve güven veriyor.
@Ümit_150_zc,elinize sağlık,güzel olmuş
hayırlı olsun Uğur
-
25 Nisan 2013, 14:55
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
maxi97 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun Uğur
Eyvallah maxi çok tesekkür ederim.
-
25 Nisan 2013, 15:39
-
25 Nisan 2013, 16:18
bugün 550 km'de yağı süzdüm. motor çapak atar falan demişlerdi falan ama yağda çok az demir tozu parçaları vardı o kadar. pek zararı dokunacağını sanmıyorum yani. neyse süzmüş olduk tülbentle 1000 bakımı öncesi hazırlık
-
25 Nisan 2013, 16:20
Hay allahım nedir benim bu rulmanlardan çektiğim iki ay önce yaptırdık sıkıntı yoktu şimdi yine başladı arka teker rulmanları ötmeye ağır yükde vurmuyoz motora ben anlamadım bu işten birşey sıfır rulman taktık 2 ayda nasıl dağılır, ben 80kg artçım 50 kg toplamda 130 kg yaparki bu motor için hiç birşey işden güçden zamanda yok tekeri sökemiyorum söksemde problem yine rulmanlar damı yoksa başka bi yerde mi neresine bakacam bilmiyorum. sadece o plastik sürtme sesine benzer cıyaklama var birşey geriliyorda sürtüyor gibi
- Bi zahmet bana arka teker elemanlarını sayarmısınız, Benim dikkat etmediğim bi parça varmı kontrol edecem akşama
Performanasdan da düştü motor 2 gün öncekişi çekişi yok belli ediyor.
- Arka teker rulmanların kodunu bilen varsa lütfen paylaşsın sanayiye gidecem alıyım ordan
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
25 Nisan 2013, 17:51
aksoyy adlı üyeden alıntı
Hay allahım nedir benim bu rulmanlardan çektiğim iki ay önce yaptırdık sıkıntı yoktu şimdi yine başladı arka teker rulmanları ötmeye ağır yükde vurmuyoz motora ben anlamadım bu işten birşey sıfır rulman taktık 2 ayda nasıl dağılır, ben 80kg artçım 50 kg toplamda 130 kg yaparki bu motor için hiç birşey işden güçden zamanda yok tekeri sökemiyorum söksemde problem yine rulmanlar damı yoksa başka bi yerde mi neresine bakacam bilmiyorum. sadece o plastik sürtme sesine benzer cıyaklama var birşey geriliyorda sürtüyor gibi
- Bi zahmet bana arka teker elemanlarını sayarmısınız, Benim dikkat etmediğim bi parça varmı kontrol edecem akşama
Performanasdan da düştü motor 2 gün öncekişi çekişi yok belli ediyor.
- Arka teker rulmanların kodunu bilen varsa lütfen paylaşsın sanayiye gidecem alıyım ordan
balata sesi olabilir mi acaba? ses yapmaya başlayınca hafiften frene basarsan belli eder.
-
25 Nisan 2013, 20:23
Alisilin adlı üyeden alıntı
balata sesi olabilir mi acaba? ses yapmaya başlayınca hafiften frene basarsan belli eder.
balata sesi değil balata ötme sesini biliyorum bu gıcırdama sesi sinir bozucu bi gıcırdama var büyük ihtimal rulmanlar dağıldı değiştirmem gerekecek ama alacağım rulmanın kodu modeli vs nasıl alacam onu bilmiyorum sanayiye gitsem benden tekerdeki parçayı isteyecek ama motorla gideceğim için sanayiye sökemem rulmanları
-
25 Nisan 2013, 22:15
aksoyy adlı üyeden alıntı
balata sesi değil balata ötme sesini biliyorum bu gıcırdama sesi sinir bozucu bi gıcırdama var büyük ihtimal rulmanlar dağıldı değiştirmem gerekecek ama alacağım rulmanın kodu modeli vs nasıl alacam onu bilmiyorum sanayiye gitsem benden tekerdeki parçayı isteyecek ama motorla gideceğim için sanayiye sökemem rulmanları
Rulman numarası 93306-202Y4
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
-
25 Nisan 2013, 22:22
ybalci adlı üyeden alıntı
yüksek devirde mi kullandın genel olarak? ikinci el aldıysan bujilerinde sorun olabilir. bunun haricinde rolanti ayarın yüksek olabilir.
benim 390 - 425 km ler arası yani 135 km'de 3.8 litre yaktı.
Hocam aldığım iki gün yüksek devir kullandım sonradan normal kullanmaya başladım. Şimdi 4.5 devir civarında kullanıyorum en ekonomik devir hangisi acaba,13.200 de aldım motoru 13.000de bakım yapılmış
Alisilin adlı üyeden alıntı
ibreden bilemezsin, ibre yanıltır, dolu depo kaç km gidecek ona bak sen.
depoyu doldurduktan sonra 170 km oldu bakalım ne kadar gidecek ben de merak ediyorum. yedek depoyu kapalı mı tutmam lazım acaba?sağlıklı bir ölçüm için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
İkinci el aldım hocam motoru 13.200 km de aldım bakımlarını çok düzenli yaptırmış arkadaş. rolanti çok güzel gördüğüm kadarıyla. 0.6 civarında.
-
25 Nisan 2013, 22:38
az önce verdiğim ön rulmanmış arka rulman nmarası 93306-301Y6
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
-
25 Nisan 2013, 23:07
uniqe adlı üyeden alıntı
ybrnin piyasası iyi değil ben kabullendim artık 3250 verdiler 3500 verene verecem
-
26 Nisan 2013, 01:02
Hocam aldığım iki gün yüksek devir kullandım sonradan normal kullanmaya başladım. Şimdi 4.5 devir civarında kullanıyorum en ekonomik devir hangisi acaba,13.200 de aldım motoru 13.000de bakım yapılmış
depoyu doldurduktan sonra 170 km oldu bakalım ne kadar gidecek ben de merak ediyorum. yedek depoyu kapalı mı tutmam lazım acaba?sağlıklı bir ölçüm için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
İkinci el aldım hocam motoru 13.200 km de aldım bakımlarını çok düzenli yaptırmış arkadaş. rolanti çok güzel gördüğüm kadarıyla. 0.6 civarında.
4000 devir civarı gayet uygun. 4500 e yaklaşınca vites artırırsan en güzeli.
-
26 Nisan 2013, 01:17
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağ ön amörtisör keçesinde hafif bi çatlak vardı. Artık iyice yağ kaçırmaya basladı. Şu ilandaki keçeler uygun mudur ? Bi kaç yerde tam ölçülerinde olmazsa randıman alınamayacagından bahsedilmiş. Sizler ne dersiniz?
Birde motor tık diye 100'e çıkıyor. İster hava rüzgarlı olsun,ister olmasın. Ama 100'den sonra çok zor ilerliyor. Dedim lastiklerin havasını bi kontrol edeyim. Bi baktım ki lastiğin havası felaket. Arkayı 32 önü 29 yaptım,en az 5 km fark etti.110'a kadar çıktı. Gerçi hızla işim olmaz ama insan limitleri zorlamayı seviyor ara ara
Ayrıca hızı navigasyonla da ölçtüm. Gösterge neyse gps'de o çıkıyor, pek hoşuma gitti bu.
-
26 Nisan 2013, 01:38
selçuk sezer adlı üyeden alıntı
az önce verdiğim ön rulmanmış arka rulman nmarası 93306-301Y6
çok teşekkür ederim...
-
26 Nisan 2013, 02:02
aksoy, motoru boşa atıp saldığında da o gıcırdama dediğin sesi yapıyor mu yine?
-
26 Nisan 2013, 03:18
Arkadaşlar yakında sigorta yaptıran var mı? Ben bugün bir yere sorum 99 TL fiyat verdi, daha uygun yaptıran var mı?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
26 Nisan 2013, 09:16
hayat2teker adlı üyeden alıntı
aksoy, motoru boşa atıp saldığında da o gıcırdama dediğin sesi yapıyor mu yine?
Evet yapıyor birşeyin sürtündüğü gıcırdama sesi yapıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)
Bu Konudaki Etiketler