Eeee demek sende pazarlama sorun U var
Bende olsa 3500 çakmıştım yaniii o motoru
Eeee demek sende pazarlama sorun U var
Bende olsa 3500 çakmıştım yaniii o motoru
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Sadece internette ilanım var.Daha ne yapayım
HONDA
Arkadaşlar size bir sorum var 2012 cb125e var bi arkadaşımda daha motor 700km de, başka bir arkadaşımdada 2006 ybr var ama 30,000km de ve rektefiye yapılmış motora rektefiye sebebi de motorda iğne başı büyüklüğünde bir yağlamayı sağlayan bir şey tıkanmış ondanmış ben anlamam hiç onun söylediğini söylüyorum size
Şimdi bu 2 motoru takas yapalım üstede 1400 vereyim diyor ybr ci arkadaş siz olsanız kabul edermisiniz?
ACİL CEVAP LÜTFEN
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Vallahi teklif güzel eğer ybr şuam normal çalişiyorsa alınır ve değişen parçalar orj se neden olmasın
Beyler şu ilandaki ön tur camı hakkında ne dersiniz ? Rüzgarı gerçekten kesiyor mu ? Ve performansa olumsuz etkisi var mı ? Sipariş vereyim diyorum.
Birde benim ybr 90 km/h'da 8.000 100 km/h'da 9.000 devir çeviriyor. Motor stabil gidiyor bu şekilde ama böyle uzun yolda çok sıkıştırmaz olmaz mıyım ? Dişli değişimine gerek var mı sizce ?
uğur bu cam on numara iş görüyor ben kaza yapmadan önce vardı kazada gümle di
bana da lazım ama sigortanın parayı vermesini bekliyorum alınca bende alacağım
benim motor ilgi göreye başladı çevrede takas tekliflerinden hoşuma giden bi tane var mondial cub 12000 km de kırık çıkık yok motor kısmıda iyi ama o pek önemli değil önemli olan laylon aksam sizce nasıl gireyim mi takasa
ybr den sonra cub kabak tadı verir bence
rica ederim yola gidiyorsan 15 dişli çok rahat ben önce taktırmadığıma pişman oldum 2 kişide yetiyor hız istersen 4 le basarsın 5 le fıtı fıtı gidiyor düşük devirde
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
amacım ucuz olması zaten 250 cc istiyorum bu yaz mondialle idare ederim artık
sıfır motorlardada araba gibi açma muhabbeti varmı nasıl sürmek lazım sıfır motoru ?
1,5 hafta sonra bende aranıza katılacağım için baya mutluyum arkadaşlar.Fakat ruhsat+plaka+sigorta işlemleri için bayi 600 istiyormuş çok geldi o yüzden kendim yapacağımdan dolayı yol gösterecek varmı ? Kadıköy-İstanbul sıralı şekilde neleri yapmam gerekiyor ?
s.aleykum abilerm sonunda okuyarak son sayfaya.geldm uzun ugrastan snra ybr hakkinda cok iyi seyler ogrendm artik kesin ybr diyorum kismetse ybrmi en yakin zamanda alacagm biga/canakkalede otrym burda bayiisi var ama servisine rastlamadm sitesndeki gps sistemiyle 100km capnda servis tarayan programinda 2 servis gozuukuyor en yakini 75 km buda su demekmi oluyor 400 km bakimi icin 325 km oldumu yola cikacagm heralde ara sira ciftliimize gderm 2 km bozuk dag yolu olan ciftligimize :( hangi lastigi onerirsiniz birde 15t disli yapmami onerirmisiniz hatalarm icin ozur dilerm hatalarimi kirici bir dille yyzume vurmassaniz sevinirim cevaplarinizi beklyrm iyi forumlar..
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)