Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

benim 125sukutırım var yamaha .temiz kaza yapmamış.sıkıntıdan dolayı satıoyrum.yardım edecek varmı aramızdan.plaka ruhsat temız.cezası yok.kazası mevcut degıl.kendı uzerıme kayıtlı.yardımı olacak arkadaşlar mesaj atrsa sevınırım.istanbul şişli.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Yeniçeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    Alıntı mrX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam makinayı nereden aldığını yazabilirmisin. İsim, mükünse tel. no.su alabilirmiyim.
    Edirne Aran Ticaret'ten.Telefonunu şu an bilmiyorum.Ama dediğim gibi geçen yıl almıştım.İsteyen arkadaş varsa şu an gider satış şartlarını yine konuşurum.

benım bu zamana kadar gordugum en guzel motorlardan bırı hem uygun fıyatlı hem yedek parca bollugu ve ucuzlugu ben bole bırsey gormedım ...
    Ybr gozun kapalı alınıcak bır motor..

Alıntı Yeniçeri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Edirne Aran Ticaret'ten.Telefonunu şu an bilmiyorum.Ama dediğim gibi geçen yıl almıştım.İsteyen arkadaş varsa şu an gider satış şartlarını yine konuşurum.
    Sağol Hocam. İnternetten tel. no.sunu buldum. Bana çok uzak ama gene de bir görüşmeyi düşünüyorum.

CBR125RCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    INAZUMA olacak inşaallah
    Adanalı ybr en çok güzel,ben mavi alacaktım ancak resimlerini görünce kırmızı çok hoşuma gitti,aynısından alıyorum,2006,2007 modellerinin kırmızısından daha canlı görünüyor,birde sen motoru nasıl aldın yani bayiiden sipariş verdiğinde modelini senmi söyledin yoksa bundan sonrakilerin hepsi senin ybr gibi şeritli olanlardanmı gelecek,bilgi verebilirsen sevinirim,bu arada unuttum söylemeyi,motorun hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle,kendine iyi bak,ve tüm ybr kullanıcıları kendinize iyi bakın,ALLAH'a emanet olun..

insane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R
    YBR'lerini yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, kendilerine sadık birer yol arkadaşı edindiler ;)

Motosikleti
    INAZUMA olacak inşaallah
    Alıntı CBR125RCI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adanalı ybr en çok güzel,ben mavi alacaktım ancak resimlerini görünce kırmızı çok hoşuma gitti,aynısından alıyorum,2006,2007 modellerinin kırmızısından daha canlı görünüyor,birde sen motoru nasıl aldın yani bayiiden sipariş verdiğinde modelini senmi söyledin yoksa bundan sonrakilerin hepsi senin ybr gibi şeritli olanlardanmı gelecek,bilgi verebilirsen sevinirim,bu arada unuttum söylemeyi,motorun hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle,kendine iyi bak,ve tüm ybr kullanıcıları kendinize iyi bakın,ALLAH'a emanet olun..
    adanalı abim cevap bekliyorum senden kusura bakma rahatsız ediyorsam.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    sağol arkadaşım.bayisi zaten benim arkadaşım ancak zaten vitrindeki bütün ybr'ler,2008 dediklerimizdendi.sadece diğer renkleri de vardı.aslında benim hayalim,gümüş'dü.ama bu rengi görünce vuruldum.çünkü önceki kırmızı gibi değildi.(lütfen kırmızı olanlar darılmasınlar)daha ağır bir ton gibi geldi bana ve çok beğendim.peşin aldım.3450 ytl.plaka ve yan ayaklık dahil.resimde gördüğün renk birebir orjinal rengi.zaten daha çok yeni.onun için çok parlak.ama ben işim gereği araçlara boya koruma yapan bir firmada görevliyim.derhal bu güzellik bu halde kalsın diye,boya koruma yaptırdım,üzerinede yine araçların motor kaputu üzerine,taş darbelerinden korusun diye yaptığımız,şeffaf filmden yaptırdım.artık solamayacak ve çizilemeyecek.oyüzden böyle parlak.sanıyorum yardımcı olabildim.sevgilerimle.

Motosikleti
    INAZUMA olacak inşaallah
    çok teşşekkür ederim abi,bilgilendirdiğin için şimdi burdan çıkıp arkadaşımın yanına gidiyorum,arkadaşım bir başka marka bayii markanın ismini yazmak istemedim,kastamonudaki bir ybr bayiiyle tlf ile görüşmüş fakat benden cevap bekliyordu ordaki bayiye bildirsin diye,ben şimdi gidip söyleyeceğim rengi kırmızı ve 2008 model deposu şeritli olanlardan istesin,kendine iyi bak abi tekrar görüşürüz,kırmızı ybrme kavuşmama az kaldı,ALLAH herkesin gönlüne göre versin.sağlıcakla..

enkahraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben Motoru Kaptırdım Bugün Polise :( Ehliyetsizlikten Gözüm Gibi Bakıyordum Ybr,me Dünya Para Ödiyecem Şimdi :(

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı enkahraman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Motoru Kaptırdım Bugün Polise :( Ehliyetsizlikten Gözüm Gibi Bakıyordum Ybr,me Dünya Para Ödiyecem Şimdi :(
    yazık değilmi be kardeşim şimdi bi ton para ödeyeceksin,250 300 ytl harcayıp alsaydın ehliyeti şimdi sadece tebessüm ederdin
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bahara bi fazer olurmu ki acaba ?? : )
    @adanalı abicim ybr en hayırlı olsun ..kazasız belesız bin..

2006 model kırmızı renki benım de bi ybr em vardı ...sattım ... senın su fotoları gorunce içim bi cız etti ...iyi bi secim yapmıssın ..

Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)

slm

kastamonu dilek tıcaret yamaha bayi sabri beyden alacaksın motoru ole anladım . sınoptayız bız ama sureklı sabrı beyın yanına gıdıyoruz ne sıkıntı olursa motor adına yaptıgı ıkramada guven sattıgı ürünede güven hatta öglü var serhat git motoru kendın teslım al muhabbetden nasıbını al
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

Motosikleti
    INAZUMA olacak inşaallah
    Alıntı kemaL57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kastamonu dilek tıcaret yamaha bayi sabri beyden alacaksın motoru ole anladım . sınoptayız bız ama sureklı sabrı beyın yanına gıdıyoruz ne sıkıntı olursa motor adına yaptıgı ıkramada guven sattıgı ürünede güven hatta öglü var serhat git motoru kendın teslım al muhabbetden nasıbını al
    teşekkür ederim arkadaş,inşaallah bir sorun çıkmaz,kasatamonuya keşke ben gidebilseydim nasibimide alsaydım,inşaallah istediğim ybr ye sahip olurum çok heyecanlıyım ve mutluyum allah herkesin gönlüne göre versin,saygılarımla.

ya bu 2008 lerin lastikleri değişik gibi doğrumu,lastikler sakuramı yoksa başkamı.

Motosikleti
    Alıntı t_u_runcu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @adanalı abicim ybr en hayırlı olsun ..kazasız belesız bin..

2006 model kırmızı renki benım de bi ybr em vardı ...sattım ... senın su fotoları gorunce içim bi cız etti ...iyi bi secim yapmıssın ..
    iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.bilmem beni hatırladın mı?şöyle hatırlatayım.sen ilk motorunu (cbr 125 benzeri )aldığında ben de henüz satmıştım,aynı motordan.biraz fikir vermiştim,motorla ilgili.birkaç satır yazışmıştık.şimdi ben ybr aldım ve sen ybr'ni satmışsın.herşey tersine gelişti yani.tesadüfün böylesi.sevgilerimle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bahara bi fazer olurmu ki acaba ?? : )
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.bilmem beni hatırladın mı?şöyle hatırlatayım.sen ilk motorunu (cbr 125 benzeri )aldığında ben de henüz satmıştım,aynı motordan.biraz fikir vermiştim,motorla ilgili.birkaç satır yazışmıştık.şimdi ben ybr aldım ve sen ybr'ni satmışsın.herşey tersine gelişti yani.tesadüfün böylesi.sevgilerimle.
    abi sen benı baskasıyla karıstırdın galiba ..senın le hiç konusmadık ...ve benım ybr em ilk motorumdu ...cbr benzeri motorum yoktu ....

Motosikleti
    t_u_runcu :evet haklısın.bende msj.ı yazdıktan sonra hatırladım.özür.
    CBR125RCI :hayır,2008 lerinde lastikleri aynı.

Motosikleti
    INAZUMA olacak inşaallah
    teşekkürler adanalı abicim,fakat resimlerinle özletiyorsun beni,bir kaç tane daha resim eklermisin,zahmet olmazsa eğer kırmızı ybr en çok güzel resimle şenlendir şu topicki,kolay gelsin saygılarımla.

Motosikleti
    teşekkürler adanalı abicim,fakat resimlerinle özletiyorsun beni,bir kaç tane daha resim eklermisin,zahmet olmazsa eğer kırmızı ybr en çok güzel resimle şenlendir şu topicki,kolay gelsin saygılarımla.
    en kısa zamanda çeker çekmez ekleyeceğim.sevgilerimle.

Motosikleti
    INAZUMA olacak inşaallah
    yeni motor almış arkadaşlar hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle,resimleri unutmayalım.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)

Bu Konudaki Etiketler