cuma günü 2013 model ybr aldım tam 3 aydır 2013 ün gelmesini bekliyodum sonunda aldım oda siparişle geldi...sevkiyat devam ediyor fakar bayiler 2013 almıyo 2012 ler bitmeden getirmiyolar
cuma günü 2013 model ybr aldım tam 3 aydır 2013 ün gelmesini bekliyodum sonunda aldım oda siparişle geldi...sevkiyat devam ediyor fakar bayiler 2013 almıyo 2012 ler bitmeden getirmiyolar
2012 nin aynısı far uzay kafa yuvarlak bekliodum ama değil...piyasada olmamasının sebebi kesinlikle bayilerin işi..hatayda 2013 lerin satışına başlanmış ama burda hala yok şubat sonu dediler şubat sonu oldu mart başı dediler mart sonu oldu nisanın ilk haftası dediler en son 2 haftası elime geçti..şimdi bide haziran diyolar bazıları idda ediyo türkiyenin hiçbiyerinde yok diye..valla firma isteyen bayiye gönderiyor gidin konuşun bayilerle belki siparişle getirebilir
Merhabalar.Service manuelde hava ayarını 1/2 turns out yazıyor.Acaba bu 1 2 tur arasımı demek oluyor ?
HONDA
dün sigorta yaptırdım 130 tl tuttu motoru satacam hiç binmeden bile 250 tl masraf bide lastikle bakım eklenince 500 ü aştı kökü ne kadarki zaten
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-4500-kmde-kaza-devrilme-yok-servis-bakimli-122514138/detay/
burdan isteyen olursa fiyat 3500
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır foruma yazmıyordum.Vakit bulmuşken yazayim.1 ay kadar önce 2006 ybr ile aranıza katıldım.Salcano wolf ten sonra bisiklet gibi gelse de şuan için herhangi bir sorunum yok.Herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim keyifli forumlar
Merhaba Meriç yamaha çok sexi satılıkmı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
yok aga İstiyorsan sana veririm ama wolf bile altında ufacık kalırken bu kaybolur gider gibi.
Bu arada satılık
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5830553/detay/
HONDA
Okan senin motor ben bildim bileli satılık Türk insanı aksesuara para vermiyor dostum.İmkanın varsa orjinal lastikleri takıp xenonu çantayı sök fiyatından biraz düş.Satarsın.Lastik çanta xenon vb aksesuarları da forumdan satarsın.Hemen hemen aynı paraya gelir gene.
---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:55 ----------
Yok bea ya o nerden çıktı.Biz kim oynanık motor kim.Belki kısa krank kolu ve birazcık büyük piston olabilir ama 80 iyidir
ybr gibi motor satılmaz hele cbf almak hiç satılmaz.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)