SLM arkadaşlar. Cumartesi günü
yeni ybr mi getirdim. Gayet zevkli bir yolculuk yaptım hava da nefis idi. Oradan kendime Astone GT0 siyah beyaz kask venom mavi dört mevsim mont
yamaha fular , venom dizden oynar diz koruma birde yazlık açık parmak kırmızı eldiven, motora da far ve motor koruma demirleri taktırdım. 700 tl ona harcadım ama değdi yolda soğuk rüzgar hissetmedim bile. bu arada top case taktırmadım rüzgar çok etkiler diye ama kask mont elde kalıyor çıkarınca sizce taktırmalımıyım ve tavsiyeniz varmı marka küçük büyük?
rodaj meselesinden dolayı 5-6 bin arası kullandım ilk 150 km 50 60 70 km civarı hızlarım oldu bir kere şeytana uyup 100 km bastım
gayet rahattı ve ziyadesi ile yeterli bir hız araba sürerken de 90 km yi geçmem yolun yolculuğun tadını çıkarırım motosiklette daha fazla zevkten yanayım. Yolda iki şey dikkatimi çekti birincisi ne kadar yokuş aşağı olursa olsun elimi gazdan çekmemle hızın düşmeye başlaması oluyor yani aynı hızda yokuştan aşağı salınmıyor ikincisi sol şerit boş adamlar sollayarak geçeceğine korna basıp çekil sağ şeridi bana boşalt diyor bu nasıl iş artık birine el edip sol boş sollasana dedim hasbinallah....!!!
200 km oldu ilk çeyrek bitti gösterge iniş hızı her kademede böyle ise 800km olur mu yoksa çok mu beklerim
fotoğraf koyacağım ama nasıl? yardımlarınız?
İlk motor alma işlemleri ekipman seçimi vs sorularınıza ve bundan sonra neler yapmalı yardımlarınıza ihtiyaç bizim gibi
yeni başlayanlarda had safhada herkese çok teşekkürler.