1 tane sorunu yokki? 100 km de 3.5 lt yakıyor, gitmiyor, 85-90 nı zor geçiyor, elektrik problemleri falan filan. Eline alan tamirci bile mesleğine küfür eder sat maxi şunu, düzgün bi ybr al. Bu sefer tecrübelisin. Üstüne bın, 100 ü geçmezse alma
1 tane sorunu yokki? 100 km de 3.5 lt yakıyor, gitmiyor, 85-90 nı zor geçiyor, elektrik problemleri falan filan. Eline alan tamirci bile mesleğine küfür eder sat maxi şunu, düzgün bi ybr al. Bu sefer tecrübelisin. Üstüne bın, 100 ü geçmezse alma
valla bilmiyorum maxi ye sormak lazım.
adem büyük kaza geçirmiş değilim fakat bence kaza kaza dır
masraflar ise
ön takım
koruma demiri
arka kuyruk
direksiyon
orta ayak pegleri
debriaj maneti
ön sol sinyal gibi masraflar var parçaların hepsi orj yedek parça ile serviste değişiyor
önemli değil dersen anlaşırız
senin için 1 yıl bile beklerim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
1 yıl degil,2 ay bekle. Kayınco mayısta geliyor. Bi düşünelim. Senin motor yabana gitmesin.
peki canım hay hay
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Arkadaşlar merhaba ben kask ve dizlik için araştırıyorum ve en uygun motoperformans.com diye bir sitede buldum sanal pazar üzerindende satış yapan bir site ve ısparta toker ticaret yazıyor. Sizce alışveriş yapılırmı güvenilirmi?
Arkadaşlar benim 2002 ybr 2litre benzinle 70 km yol gidiyor yakıtı sizce nasıl hız olarak 90 ı görüyor
Hava ayarını nasıl yapmalıyım
Ben 100 kiloyum motorda 12 beygirlik olanlardan
hava subap ayarı yaptır ve karbüratör ile hava filtresini temizlet derim
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
iyi günler ybr kullanıcıları bende aranıza yeni katılmış bulunmaktan foruma 2. yazışım ve çok uzun zamandır takip etmekteyim kullanım tecrübelerinize dayarak lastik hakkında bir kaç sorum olucak motoru alalı 1 ay falan oldu henüz 1300 km lastikler biraz tehlikeli kaymaya yatkın bir yapıdalar üstündeki lastikler ybr ye en iyi ve uygun lastik sizce nasıl almalıyım ve michelin ve pirelli arasındayım pirelli daha hoş duruyor ve daha fazla yere yapışma yüzeyi var michelin'le göre sizce pirelli alsam pişman olurmuyum yol tutuşü konusunda yada ıslak zeminde kayma konusunda şimdiden teşekkürler
pirelli bence parasının hakkını veriyor
mişlen den de herkez memnun
Pirelli al rahat et mükemmel yol tutuş var ama motoru kasıyo biraz hızında biraz düşüş oldu lastikler ağır biraz ben burdayım diyo ama harika ötesi tutuşu var lastiklerin önemli olanda o zaten
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
@unique:
devir saati bi gösteriyor bi düşüyor. bazen 3-5 saniye devri gösteriyor bazen hiç kımıldamıyor. motor 22.500de falan. geçen sene şubatta aldığımda 9 bindeydi. yaz kış bindim.
@adem abi: bu halde satamam. aldığım adama bu halde veremem bana yakışmaz. sorunlarını giderdikten sonra satabilirim ama ev aldım borcum çok. büyük ihtimalle değişemem bu motosiklet bana kardeş oldu sanırım.
ha motor -10 derecede tek ayak marşında alıyor. gidişinde duruşunda başka bişeyinde sıkıntı yok.
tek sıkıntısı son hız ve şu akü şarjı meselesi. bi de sizin motorlar gibi 100-110 göremiyor ve 2 litre yakamıyor.
bu yazılanlara da pek inanmıyorum. en düşük 2.5 litre yaktırabildim ama resmen babaanne modunda sürdüm. ben motoru açar açmaz elciği sona dayıyorum. son hız olayında belki zincirin de bi etkisi vardır; artık gere gere ses çıakrmaya başladı. son bi diş kaldı zaten. belki de o izin vermiyor ne biliyim.
motorun sorununa gelince: konjüktör bozulmuştur. xenon düğmesi kısadevre yapmıştır. bu iki şeye bakarsam akü şarjı sorunu çözülecek eminim. çözülmese de sıkıntı yok. ayak marşıyla da gidiyor sonuçta.
yüksek hızı görememesi de karbüratör ve subap ayarıdır. belki de ateşleme yetişmiyor. iridyum buji yerine düz buji takmayı düşünüyorum. deneye yanıla bu motoru adam edeceğim.
kimleri adam ettik. sayemizde adam (!) olanlar hallerinden gayet memnunlar. bu motoru da adam ederim evelAllah .
satılık 2008 model komple motor yapılmış ybr 125 imi satıyorum ilgilenen olursa irtibat 0533 088 30 42 METİN
1900 e verecem .
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Lastik hakkında
Ybr'nin ön lastiğine 3,00/18 yani bi numara büyük lastik takan oldu mu? zararı var mı?
Şu an bu konu içerisinde 93 kullanıcı var. (0 üye ve 93 misafir)