kalkışta takırtı bendede var arka dişli tekerden önce dönüyor debriyajı bırakırken takozlarla alakaı muhtemelen servise gitti hiç ellememişler insanı ayar ediyor
Dediğiniz takırtı gibi bişey değil mesela debriyajı yarım debriyaj yapın ileri geri rockcılar gibi kafa sallıyorsunuz bu sürekli birşey
HONDA
Merhaba arkadaşlar , ben bikaç tane motor arasından bunu beğendim ama bulunduğum yerde bayii yok bana bu motoru kaç taksitle ne kadara alabileceğimi söylermisiniz ?
Herkese selamlar. Bende ilk motor olarak 2011 model Ybr Esd tercih ettim. Akşamları trafiğin ve yağmurun olmadığı zamanlar sürüyorum 2 haftadır. Başlıktaki sayfaları baya okudum ama birtürlü bulamadım. Levent'de oturuyorum. Bana yakın ve güvenilir bir yamaha servisi arıyorum. Kendi servisleri yerine özel servise gitmek istiyorum. Böyle hem kaliteli lastik bulabileceğim hem hoş sohbetli hemde iyi bir servis var mı bildiğiniz Levent'e yakın arkadaşlar ? Kağıthane'de Levent'de yada civarda yönlendirebileceğiniz yer varmı? Buarada ruhsat 10 gün olmasına rağmen hala gelmedi.En yakın PTT ye mi gitsem acaba ?
en yakın ptt şubesine git mutlaka orda dır
bence özel servis yerine yetkili servise git onlar motorun dilinden daha iyi anlar tabi adam gibi ustan yoksa yetkili servisi tercih et
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Beşiktaş'da Daytona motor var sanırım yakın olarak yetkili servis ama sıfır ybr almak için gitmiştim oraya. Doğru düzgün ilgilenmemişlerdi benimde hoşuma gitmediği için esnaflığı gitmedim bidaha. O yüzden özel serviss arıyorum. İlk defa motosiklet aldığım için tanıdığım bi ustada yok. O yüzden Levent'e yakın bildiğiniz bir usta varmı ?
o konu da yapacak birşeyim yok
sa arkadaşlar askerlik nedeniyle ybr mi satıyorm balıkesirde ilgilenen arkadaşlar olursa pm den mesaj atabilir
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
Bende yurtdışına gideceğimden ybr 250 im satılıktır
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bende kaza yaptım artık o motora binenmem hatıralar sarar dört bir yanımı satıyorum
len hain domdom fatih. O motoru satma. Veya bikaç ay bekle ne demiştim ben sana?
balatalarınızı orjinal yamaha mı kullanıyorsunuz ?? arka balatam bitti.. servis 50 tl diyo orjinal balata .. ben internette araştırdım yıldız motorda 15 tl taiwan malı.. öğrenciyiz malum para yok.. yan sanayi işimi görürmü ? yan sanayi kullanırsam garantiden çıkar mı ?
motorum ilk aldığım zaman ki gibi çekmiyor.. buji yi falan değiştirsem etkiler mi ? neden kaynaklanır bu.. motor daha 7500 de .. deviri biraz yüksek tutuyorum bunun bi etkisi varmıdır ?
Hayat Özgürlüktür, Özgürlük İse Tek Teker Üzerinde Gidebilmektir...
Cadde34 Motosiklet Takımı
C34MT
Fatih abi geçmiş olsun demiştim görmemişsin sanırım. tekrar geçmiş olsun. motoru hurdaya vereceksen karbüratörüne talibim :D.
far rölesi ötüyor. özellikle rölantide çat çut ötüyor. made in japan yazıyor beyaz bi parça akünün yanında en üstte. o parçaya dokununca titreşim var anlamadım...
önde 55w lamba var. akü de şarj olmuyor bu arada. sorunlar devam.
aküyü bağladım motora elektrik gitmiyor. ayak marşıyla normal çalışıyor.
hatta bazen ön frene basınca kısa lambası daha çok aydınlatıyor.
ybr diye aldık hurda çıktı.
bu motoru bana satanın anasını avradını ....
maxi nin ybr ye bulaşmayın, zararlı çıkarsınız. Bu topıgın efsane ybr si maxide
Şu an bu konu içerisinde 215 kullanıcı var. (0 üye ve 215 misafir)