Fatih abi çok geçmiş olsun inş. sol olur sende birşey olmaması sevindirici. :(
Fatih abi çok geçmiş olsun inş. sol olur sende birşey olmaması sevindirici. :(
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
fatih çok geçmiş olsun mevla kimsenin başına vermesin zor. umarım haklı olduğun davada karşı tarafa gereken dersi verirsin sonuçta hepimiz insanız insanlık bumu. söylencek çok şey varda neyse.
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
motoru yetkili servise bıraktım yağ değişecek komple bakım yapılacak lastikleri takacaklar yeni dişliyi takacaklar 70 tl toplam fiyat 10 tl si lastik takma parası
Benim lastikler gelmiş akşam üzerine dogru gelir eve.Yarında taktırırım.
---------- Post added at 17:32 ---------- Previous post was at 16:44 ----------
Yarın taktırırım artık
HONDA
selamlar,
ben arka çanta demiri arıyorum.ancak aynı zamanda yan çanta demiri takılabilecek kulakçıkları olanlardan.bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba.nerde vardır .nette varmıdır.ben bursada ikamet ediyorum
engin
Arkadaşlar herkeze merhabalar bende bugün 2006 model bi ybr sahibi oldum ve aranıza katıldım ilk vitesli motorum 17.000 km'de ve beni 1-2 sene üzmiceğinden eminim hayırlısı olur inş. herkeze güvenli ve kazasız belasız sürüşler dilerim
Doğduğunda kulağına okunan ezan,öldüğünde kılınan namazın içindir...
Çok geçmiş olsun Fatih, sana bir şey olmamasına sevindim, inşallah diğer işlerini de sorunsuz halledersin. Malesef böyle dikkatsiz sürücü çok, Allah' emanet geziyoruz valla.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
çok yakışmış. Güle güle kullan. Ybr ciler mıchelın pilot, wolfçular prelli dura tractıon kullanıyor çoğunluk olarak.
Teşekkür ederim.Motor bi heybetli gözüküyor şimdi.Yol tutuşuda çok güzel asfaltın parlak yuzeylerınden cok korkardım şimdi çok rahatım
HONDA
Valla sıfır hyo alıcakdım evdekiler kabardı Askerlik tecilli benim askerlikten sonra r6 sözü verdi peder bey bende ses çıkarmadım.2017 ye kadar satmazsam durur bakalım.
---------- Post added at 18:18 ---------- Previous post was at 18:06 ----------
Şekil oldu be Birde depo üstü çanta.
HONDA
Arkadaşlar sinyallerim yanmıyor bi anda kesildi hiç biri yanmıyor nedeni ne olabilir bileniniz varsa bi yardım edermisiniz ampul mü kesik elektrik tesisatında mı sıkıntı var anlamadım herşey çalışıyor sadece sinyallerim yanmıyor buda canımı sıkıyor trafikte tedirgin hissediyorum kendimi dönecekken sağa sola sinyalsiz dönüyorum biri görmiyecek arkadan gömecek diye acaip stresliyim.
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
sinyal müşürü arızalanmış olabilir, kablosu çıkmış, oksitlenmiş olabilir, sinyal düğmesi kutusu arızalanmış olabilir, yani seçenek çok ama kendin arızayı bulamazsan bi ustaya gitmen şart. 4 ampul birden patlamaz.
bugün 15t dişli ile ilk sürüşü yaptım 90 kg depo ağzına kadar dolu 1.78 boy düzde 115 eğimli yolda 125-130 arası bir hıza ulaştı taktırmak isteyenler hiç tereddüt etmesin ayrıca michelin asfaltta gerekten çok iyi 125 le giderken bile hiçbir sarsılma yoktu
aksoyy, yüksek ihtimalle flaşörün işi bitmiştir. 4'lü flaşör yapınca benim de başıma gelmişti. Civarda başka ybr kullanıcısı varsa bi tak dene bakalım durum nedir..
hımm sinyal fölaşöründe zaten paslanma vardı wd40 la temizliyordum hep acaba zımpara atsam ki daha problem ordamı onuda bilmiyorum. Sigorta kutusu nerde ybr lerin.
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)