Feyizoglundan aldım gitti
herkese kazasız belasız sürüşler
zenon farmı motorlar vizeden geciyormu bilen varmı
Yeni motorlarında lastik değiştiren arkadaşlar, bence hiç gereği yoktu, gerçi benim kullanım tarzım farklı, eğer çıkardığınız lastiği uygun fiyata satmak isterseniz alabilirim.
4109 km yaptım fiyatı söyle uygun olursa anlaşırız tabi kullanım tarzımız farklıdır mutlaka ben çok kayma yaşıyorum özellikle önden ama çok virajlı ve eğimli yerde kullanıyorum motoru limitleri zorlamayıda seviyorum sonra önü kayıyor ayağımla topluyorum bakalım michelinle nasıl olacak
Lastikler iyice ısınmadan sert frenlerde sonuç yine aynı uyarmak isterim.Kayar yani.
Asfalt güzel olursa sıkıntı olacagını sanmam.
HONDA
beyler herkese merhaba benim kara boğa ya nazar değdi
dün gece işten dönerken bi dangalak yandan çarptı
allahtan bende birşey yok
sadece sol tarafıma motor düştü dirsek ve dizim de doku zedelenmesi var 40/km h ve tam techizat gezdiğim için fazla hasar almadım ama motorum
debriaj maneti direksiyon ayak pegleri koruma demiri ön cam sol sinyal sizlere ömür
bana çarpan çocuk ta benim kayınbiraderin kanka sı çıktı
ne hastane ye götürdü nede tutanak tutmaya yanaştı bende büyük kayınbiraderi mi aradım evi yakın diye hastaneye o götürdü
saat 12 30 a kadar hastanede kaldım polis sorgusu vs
röntgen tahlil falan yaptılar
tetanoz aşısı çaktışar bi tane koluma pansuman derken
en son karakola gittim ifade vermeye bana çarpanı hemen yakalamışlar götürmüşler merkeze
bana motoru dükkanın oraya çektirdim dedi bende ok
dedim bu gün gittim babası ile görüştük benim oğlana çarpmışsın dedi bende evet çarptım bmw en çizilmiş mi dedim (araç 3.20 bmw)
sonra gittim parktan motorumu aldım park görevlisi yaşlı bi abi akıl verdi sağ olsun abisi motorunu yetkili servise çek ne gerekiyorsa yaptır parasını sigorta bu ibne lerden alır senin suçun yok
olsa eğer ceza yazardı polis dedi bende durumu anlattım
pazartesi kaza raporlarını alıp yetkili servise çekeceğim motoru bakalım kim kime çarpmış
beni hastaneye götürmeyen motoru üzerimden kaldırmayan trafik canavarından şikayetçi oldum
polis uzlaşmak istiyormusun diye sorduğunda da abi kimle uzlaşayım beni hastaneye bile götürmedi cebimde para yok diyor bmw biniyor sonuna kadar şikayetçiyim dedim
siz siz olun tam koruma giyinin kask takın motosikletinize de koruma demir takmayı ihmal etmeyin yoksa hem canınız hem malınız zarar görür
ve sizi gördüğü halde üzerinize süren trafik canavarlarını affetmeyin
ben şikayetçi olmasam gider başka bi motorluya çarpar ben ölmedim ama o çarpığı ölebilir belki aklını başına getirecek bi ceza çekmesine sebeb olurum tüm motosiklet kullananlar için
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
çok geçmiş olsun
Rüzgarı ruhunda hisset
saol kartal
Öncelikle çok geçmiş olsun motoru boşver malı hertürlü yerine koyarsın sende birşey olmasın.Sonuna kadar şikayetçi ol bırakma peşini bugün sana birşey olmadı uslanmaz gider başkasına çarpar canından eder.Ayrıyeten böyle bilmeden etmeden ''bizim oglana çarpmışsın'' tarzı konuşanlarada gıcık oluyorum.
HONDA
pazartesi kaza raporlarını elime alayım ondan sonra gidip bi avukat tutacağım alacağı tazminat ı da kendisine vereceğim 1 kuruş una bile dokunmadan yeterki bir daha motosiklet görünce adam yerine koyup yol versin yoksa aklı başına gelmez
ona git bana sıfır motor al desem daha çok işine gelir ama ben ona bu iyiliği yapmayacağım
Şu an bu konu içerisinde 157 kullanıcı var. (0 üye ve 157 misafir)