Wallahi kaportacıda böyle oluyor..Ama cok büyük deyilse kılıfı giydirin..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Kask takmadan giderken duyuyorum..sanki balata diske surter gibi bir ses..40 km hiz civarinda cikiyor.frenlerden geldigini dusunerel ses geldiginde frenlere basiyorum ama ses kesilmiyor.bazen yapiyor bazen yapmiyor..anlayamadim..biraz yol yapinca belki keser suan 600 km de..
engin
SİZE BİR SORUM OLUCAK
2006 ybr nin farından memnunmusunuz
KAYBETMEKTEN KORKMA...
KORKARSAN KAYBEDERSİN
Hasta oldum valla motor çalışıyor baya geziyorum istop ediyorum hemen çalıştırıcam, ayakla çalışmıyor ayağım kas yaptı yeminle, Nekadar ybr aküsü ya ?
YBR'yi ayak pedalı ile rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.Şu yöntemi uygulayın:Karbüratörün üstündeki jigleyi itin.Benzin musluğunuzu ve kontağınızı kapatın.Bu şekilde 3-4 kere ayak pedalınız ile pompalama yapın.Pedalın sertleştiğini hissedeceksiniz.Kontağınızı açın ve bu sefer ani bir şekilde pedalınızı sonuna kadar basın.Motorunuz muhtemelen çalışacaktır.Çalışmadığı takdirde bu işlemi en baştan bir kez daha uygulayın.Mutlaka çalışacaktır.Kolay gelsin.
alıntıdır.
HONDA
birde, sağ böbrek ağrıyor benim neden ? motora binince oluyor ne çok sorunlu adammışım
motora ruhsat çıkartacam.aracıya para vermek istemiyorum.acaba aranızda bilen varmı izleyeceğim yol hakkında
engin
ilk önce fatura'nla birlikte gidiyorsun sigorta kestiriyorsun sonra emniyete orada yapman gerekenleri sana anlatıyorlar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 73 kullanıcı var. (0 üye ve 73 misafir)