devir saati başka nereye bağlanıyor
devir saati başka nereye bağlanıyor
[IMG]Fgagag[/IMG]idbxnbbxdbndmsmss
aynen kardeş motor benim
[B][I]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.180823948733527.1073741826.100004177691924&type=1
Koray Kasapoğlu [/I][/B]
Arkadaşlar debriyaj balatası değişirken motorun yağıda değişiyordu demi ? daha yağı 2 gün önce koydular şimdi boşamı gidicek o yağ
Ben motor işini unutmuşum valla, arkadaşa verdim onunda ybr'si var bindi 2 üfledi ayarladı motor gene eskisi gibi oldu debriyajda sorun yok muş
Ulen ne adamsın :D Ne yaparsan yap debrıyajı kolay bitiremiyorsun benim yaptıklarıma göre senin sadece aragazın debriyajı bitirmez :D Birde benim debriyajım bitmemişti sadece kalkıştaki titremeden dolayı değiştirttim ben + debriyajlara baktım öyle ahım şahım bitikte değildi.
HONDA
Bir sorum da benim olacak
zincir dişli daha yeni, herhangi bir bollaşma falan da yok, fakat tak tak diye ses geliyo, zincirin her bir turunda bi tak sesi... ne yaptıysam bulamadım, baklalar sağlam, eksik bi halka yuvarlakfalan yok, değiştirmek de istemiyorum, başınıza böyle bişey geldi mi? sorunu çözebildiniz mi?
zincir o-ringli D.İ.D. marka.
Baklalar sağlam gibi görünse de demek ki aralarında bi çürük elma varmış her turda yaptığına göre... bence zinciri sök, bir kabın içinde benzin ile güzelce temizle, benzin içinde çok fazla tutma zinciri. Her baklayı tek tek hareket ettir, içlerinden birinin diğerlerine göre belirgin bir şekilde daha sıkı olduğunu göreceksin... temizlikten sonra sıkışma olan bakla varsa yine mesaj yaz..
SELAMLAR;
dün itibariyle motorumu almış bulunmaktayım.çorumdan sıfır alıp uzun ve zahmetli bir yolculuktan sonra bursaya getirdim.
öncelikler yan çanta demiri nereden bulabilirim.cbf lerde olduğu gibi 30 lt lik topcase takılabilir mi yanlara.birde bugün dikkatimi çekti 40 km sürat civarında bir ötme sesi geliyor.ben önce fren balataları sandım ama değilmiş.nereden geldiğini çözemedim.fikri olan varmı acaba
teşekkürler şimdiden yardımlarınız için
engin
çorumdan bursaya motor üstünde mi gittin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
ben de sıfır aldım şu an 40 km de ancak herhangi bir ses sorunu yaşamadım 5000 devirde en fazla 65 km/h gördüm 5. viteste. hızı görmek için 7000 devirlere çıkardım 10 saniyeliğine o da anca 85'e çıktı.
ee sana dedik ya reco bu motor öyle zırt pırt masraf çıkartmaz
ben 20 ay oldu alalı bana ekstra bi masraf çıkardı oda 70 tl onuda masraftan saymıyorum bile ne yolda bıraktı ne çok benzin yaktı
bi günde 800km de yol yaptım tık demedi maşallah ama yaz a satabilirim sukıtıra geçeceğim sürekli şehir içi geziyorum sene de bi gün 500 km yapıyorum onun içinde vitesli motorla uğraşmak istemiyorum
seçenekler biraz fazla aslında en önemli istediğim ayak koyma yeri boş olması ve biraz güçlü olması bütçe 7000 civarı
seçenekler ise
başta kymco agilitiy 125, like 200, city 200..
honda fizy 125,ps 150 de olabilir
yamaha center150 veya cygnus x aslında city250 de olabilir ama ayak koyma yeri dolu diye eledik
sym joride 200evo
ve son olarakta bütçemin yettiği aslında bana göre en güçlü karizmatik olan aprilla sacorebo ama yedek parça servis ateş pahası
bakalım ne olacak aslında bekar olsam alırım bi vespa hem şekil hemde sağlam ama malesef onunda servis yedek parça ateş pahası
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaşlar merhaba 2motor arasında kaldım ybr 125 ve lifan discovery 150 acaba hangisini tavsiye edersiniz teşekkürler
merhaba arkadaşlar iki gün önce bende bi ybr aldım size bir sorum olcak motorun deposunda iki yerde hafif bi çökük var tam deponun orta yerinde benim çok kafama takılıyor nasıl düzeltebiliriz veya ne yapabiliriz ----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slm Kardeş ufak birşeyse eğer düzelme sansı var kaportacıya git sıcak silikon sıkıyor biaparatı var onun üstünede onu yapıştırıyor kuruyunca cektiriyor bozmadan bi gösterderim....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BuLuT61
Kaportacı cekiyor..Cekince damarlanmalar oluyor..Macun atıyor..Zımpara yiyor birazdaha boya kalkıyor..Lokal atılılıyor.. Pasta cila yiyor..Bence ellesmeyin.. Depo kılıfı takın..
Her ybr de var bu depo vurugu bu ne yaa
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 116 kullanıcı var. (0 üye ve 116 misafir)