Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Ekim 2007, 23:06
200 .cü sayfamızada başlamış bulunuyoruz hayırlı uğurlu olsun,şimdilik sadece yazdıklarınızı okuyorum,inşaallah yakında bende ybr125 sahibi olacağım,birikim yapıyorum en geç ocak 2008 de ALLAH nasip ederse ybr125 mavişimle aranıza katılacağım,herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.ALLAH'a emanet olun.
Reklamlar
-
17 Ekim 2007, 23:24
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar hepinize ADANA'dan merhaba.çok uzun zamandır yazılanları okuyorum.yani uzun zamandır ybr almayı planlıyordum.kısmet bugüne imiş.2008 model,yeni çıkan kırmızısından(aslında tam kırmızı değil,kiraz rengi gibi),3450 ytl.ye peşin aldım.motorumu yarın teslim alıyorum.malum plaka işlemleri için beklemem gerekiyor.alınca resimlerini ekleyeceğim.jantları 3 kollu ve egzozu krom.yani daha önce tartışıldığı gibi 2008'ler 5 kollu jantlı ve siyah egzozlu deniliyordu.öyle değil.hepinize sevgilerimle.
-
18 Ekim 2007, 05:40
CBR125RCI adlı üyeden alıntı
200 .cü sayfamızada başlamış bulunuyoruz hayırlı uğurlu olsun,şimdilik sadece yazdıklarınızı okuyorum,inşaallah yakında bende ybr125 sahibi olacağım,birikim yapıyorum en geç ocak 2008 de ALLAH nasip ederse ybr125 mavişimle aranıza katılacağım,herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.ALLAH'a emanet olun.
inşallah kardeşim inanki pişman olmazsın
adanalı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar hepinize ADANA'dan merhaba.çok uzun zamandır yazılanları okuyorum.yani uzun zamandır ybr almayı planlıyordum.kısmet bugüne imiş.2008 model,yeni çıkan kırmızısından(aslında tam kırmızı değil,kiraz rengi gibi),3450 ytl.ye peşin aldım.motorumu yarın teslim alıyorum.malum plaka işlemleri için beklemem gerekiyor.alınca resimlerini ekleyeceğim.jantları 3 kollu ve egzozu krom.yani daha önce tartışıldığı gibi 2008'ler 5 kollu jantlı ve siyah egzozlu deniliyordu.öyle değil.hepinize sevgilerimle.
daha önce konuşmuştuk ama maalesef 2007 modelleri 2008 diye piyasaya sürüyorlar daha önceki sayfalarda jantları 5 kollu deposu şeritli olanların resimleri konmuştu.işte onlar 2008 miş
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
19 Ekim 2007, 21:11
insane Dostum çok saolasun resimleri koyduğun için
Eline emeğine sağlık iyi kasmışın. Elcik koruma biraz daha kısa yapsalarmış tam olacakmışta neyse buda idare eder şimdilik.
Hayırlı günler.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
-
20 Ekim 2007, 00:49
selam artık bende ybr aldım ve aranıza katıldım arkadaşlar
-
20 Ekim 2007, 00:58
lokmanhekim adlı üyeden alıntı
selam artık bende ybr aldım ve aranıza katıldım arkadaşlar
sende hoşgeldin
bir kaç resim koysaydın
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
20 Ekim 2007, 23:20
Adana İl Temsilcisi
-
20 Ekim 2007, 23:24
hayırlı olsun... güzel günlerde kullanman dileğiyle
-
21 Ekim 2007, 10:32
adanalı ybr'en çok güzel.İyi günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim.
-
21 Ekim 2007, 12:14
adanalı abicim maşallah gıcır gıcır,allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
-
21 Ekim 2007, 12:36
Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
-
21 Ekim 2007, 19:30
Adana İl Temsilcisi
tüm arkadaşlarıma iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.umarım herkes en kısa sürede hayalindeki motora kavuşur.benim ybr'ye karar vermem konusunda siz değerli arkadaşlarımın çok büyük katkıları var.forumu baştan sona okudum.kararımı bu yazılanlara göre verdim.ve sonuç olarak doğru karar verdiğime eminim.bu konuda da sizlere teşekkür ediyorum.artık ADANA'da da bir arkadaşınız olduğunu sakın unutmayın.sevgilerimle.
-
22 Ekim 2007, 18:58
slm
satılık motor varmı yanı satacak olan arkadaslar temız bır tane arıyorum ve fıyatı ogrenebılırmıyım acil
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
-
22 Ekim 2007, 19:24
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
-
23 Ekim 2007, 10:08
Ybr - Mondial KT125
Arkadaşlar bende YBR düşünüyorum, forumu baştan sona okudum, çok iyi motor, ancak fiyatı biraz kastı; mondial kt 125'le arasında 1000 YTL fark var, acaba 0 mondial kt 125 alacağıma, ybr 125 2. el mi alsam?
-
23 Ekim 2007, 10:13
sdlm
bende ybr 125 nıyetım var ama fıyatı ney bılmıuyorum kullananlara soruyorum hangı deger aralıgında bugun bır tane gelecek ogretmenden ) ne kadare versem ıyı olur bılmıyorum :?
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
-
23 Ekim 2007, 10:58
shibumix adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende YBR düşünüyorum, forumu baştan sona okudum, çok iyi motor, ancak fiyatı biraz kastı; mondial kt 125'le arasında 1000 YTL fark var, acaba 0 mondial kt 125 alacağıma, ybr 125 2. el mi alsam?
arkadaşım ne yap ne et ybr al,dün dediğin motordan kt olanı diyorum biraz kullandım aman allahım one titreşim öyle
ybr ile sadece koltuğu kıyaslanabilir o kadar
-
23 Ekim 2007, 14:11
vreon arkadaşım güle güle kullan. diğer yeni alanlarada hayırlı olsun. vreon ben depo üzerindeki korumayı nereden ne kadara aldın onu merak ediyorum. benim dizlikler depoyu baya bi çizdi. gerçi iş işten geçti ama baya faydalı bi icatmış. tam oturduğuna göre ybr özel bi ürün olsa gerek..
-
23 Ekim 2007, 14:28
osmanfeza adlı üyeden alıntı
vreon arkadaşım güle güle kullan. diğer yeni alanlarada hayırlı olsun. vreon ben depo üzerindeki korumayı nereden ne kadara aldın onu merak ediyorum. benim dizlikler depoyu baya bi çizdi. gerçi iş işten geçti ama baya faydalı bi icatmış. tam oturduğuna göre ybr özel bi ürün olsa gerek..
Teşekkürler. Gerçi motoru alalı 1 ay oldu, ama aldıktan 2 gün sonra yurtdışına çıktım, daha dün gelip de resim çekme fırsatım oldu. Depo kılıfını G.O.Paşa'daki Yamaha bayiinden aldım. 35 YTL. Aslında bildiğim kadarıyla Yamaha'nın daha orjinal modelleri de var, 70-75 YTL civarı, bu sanki yan sanayi gibi görünüyor, ama tabii ki YBR için yapıldığından tam oturuyor. Bence de önemli olan görüntüsü değil, depoyu fermuar ve dizlik çiziklerinden koruması.
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
-
23 Ekim 2007, 14:34
yA ABİlerim tamam güzel bu motor hatta ilk vitesli motor kullnacak arkadaslarımız ıcınde en ıdael motorda bu motor ıstedıgım zmn 100-120 yaparmı her ıstedıgım zmn yanı duz yolda yaparmı!!! onu ogrenmek ıstıyorum..cunku race tıpı bı motor alsam coq yakar onu bılıyorum bu daha az yakar ama ıstedıgım zaman 100-120 yaparmı onu cok merak edıyorum sımdıden tesskkurler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 84 kullanıcı var. (0 üye ve 84 misafir)
Bu Konudaki Etiketler