Sirkeci/ISTANBULbarisci26 adlı üyeden alıntı
Sirkeci/ISTANBULbarisci26 adlı üyeden alıntı
gaffar, geç bir cevap olacak ama, YBR de memnun olunmayacak hiçbir sorun yok sanırım. Ben rast gelmedim en azından, az yakıyor ve performansı iyi daha ne olsun . Cross gibi sür dağa bayıra banamısın demiyor ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hakkaten bu ne demek şimdi yaa?? satalım mı YBR leri?bırakın ybr yi bundan alın
hocam bence sen o motoru bırak MT 1 al
söylicek kelime cümle vs. bulamıyorum.. O kadar mantıklı birşey söylemişsin ki... Bırakın şahin'i X5 alın...Prosecutor adlı üyeden alıntı
eee olurrr tabi neden olmasin, hesap numarami vereyim simdi, hemen havale yapiver ltfn. yarina da senin fazer'la benim fazer'i gezdiririz ne guzelbırakın ybr yi bundan alın
haaa maksat hava atmak, caka satmak, "ben bunu biniyorum baaaak " diyorsan afferin sana. boyle devam et hey allahim sen buyuksun...
\'05 YBR
Aferin sana, sen ondan almışsın....bırakın ybr yi bundan alın
vardığım yer sınırlarımdır, özgürlüğüm yollarımdır...
Arasıra böyleleride çıkıyor. Güzel ülkem Türkiye'de her cinsden var.bırakın ybr yi bundan alın
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
bırakın ybr yi bundan alın
Sağol kardeş,iyiki söyledin,ben de ybr 125 mi alsam yoksa senin fazerden mi alsam diye düşünüyordum.Olaya açıklık getirmişsin.Bir de herhalde motorun üstündekide sensin.O resmi gördüm,motoru alasım binkat arttı valla ne diyim.
ne ?
az kalsın ybr alıyordum
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
siz bi şey söylemek istiyorum ybr oyuncak 600 lük gibi bi şey aynı zevki veriyo ama şehir içinde bende ybr 125 var amca oğlunda suzuki gsxr 600 var dı sattı kardeşi ölmesin diye şimdi ikide birde benim motorlar takılıyoruz.şimdi askerde bende askerden gelince 600 lük alıcam.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
Bu konuyu biri diriltmiş ama kim. ve en sonunda Ybr - Mondial kavgasına dönmüş. Bende kendimce bir öz eleştri yapayım bari:
-Ybr ile bu sitede ben hiç kötü anlamda bir şey yazıldıgını görmedim.Sadece internet üzerinde ybrnin tek bir şikayeti var o da 1 ay içinde giderilmiş ve tatlıya bağlanmış bir olay.
-Mondial cephesinde ise modeller ve kıyaslamalar bölümüne bakarsanız en az 10 tane başlık var ve neden bu kadar başlık açıldıgı sence biraz garip değil mi? (herkes övüyodur belki o yüzden)
-Yok şu iyi yok bu iyi diyecek durumum yok ama tek bildiğim bilindik bir markaya biraz fazla ücret öderim ama karşılığınıda fazlasıyla alırım.Milleti ucuza alıştırdılar.ucuz bir şeyin ne kadar kaliteli oldugunu artık öğrenmeye başlamalıyız.
-Alın YeBeRe bakın keyfinizeeeee....
-Alın Mondial bakın keyfinizeeeeeııııııı....
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
site yönetimi kardeşim insanları tahrik eden sözleride silin o zaman
arkadaşın(özaktası) dediğine baksanıza adam gibi eleştiri yapılsın o zaman
eleştirinin anlamını anlatmama gerek yok herhalde kendisinin kullanıp test etmediği halde aşağılayıcı sözler yazıyor. bu konuyu zaten sağduyulu insanların yerinde taktir edeceğinden eminim.
ayrıca heytbecom kardeşim yebere hakkındanda en az o kadar başlık var bir bak istersen forumlara............
fssaglam, üyelerin motorlarla ilgili yaptığı yorumlara karışmıyoruz, karışmamalıyız, yanlız burda yapılan tartışmanın belirli bir seviyede tutulması gerekiyor. Görüşlerini daha yumuşak cümlelerle dile getirdiğin sürece senin mesajlarında silinmeyecektir.
ozaktasi bu motoru almış kullanmamış olabilir ancak etrafında gördüğü durumlar karşısındaki edinimlerini aktarmış.
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
siyah ybr mi yaklaşık 5 ay önce aldım. Bazen suçluluk duyuyorum. Çünkü aldığımdan beri 2600km. yol yaptım fakat en küçük problem bile yaşamadım. Tıkır tıkır saat gibi. Birde günde 100 lerce km. yapan kuryelerdede aynı motoru görünce motoruma daha çok güveniyorum. Motorun fiyatıda 4 sene önce TL. bazında daha pahalıydı. Teşekkürler yamaha
Bende YBR aldım 2006 model GRİ renk,dün plakasını çıkardım artık havalar müsait oldukça binip keyfini süreceğim çünkü 5-6 aydır araştıma içindeydim daha önce suzuki GN 125 almaya niyetlendim bayiilerde kalmadığı için alamadım beklemekten sıkıldım ve YBR almaya karar verdim ve YBR de hoşuma gitti tavsiye ederim
Oyun bittiğinde şah ve piyon aynı kutuya girer.
bu arada su kafa grenaji konusuna bu topic te yer verilmesi oldukca isime yaradi ve aldigim yere giderek sordum bana neden vermediniz diye abi al lafimi olur dediler
LIVE FREE OR DIE !
ybr ile 24.000 km yol yaptım ve hala aynı ybr ye bınıyorum ALLAH'a şükür bugune kadar hıcbır problem yaşamadım.Canavar gıbı motor
Maşallahı var.Verdıgım paranın en az ıkı katını hak eden bı motor bence
http://www.beldeyama.com.tr/www/fiya...to.php?k_id=13
fiyatta 2925 yazıyo ama
yahu bu topiği kim diriltti?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)