Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    valla 2.2 2.3 yaktıran arkadaşları alkışlıyorum altınızda 125 cc lik makina yokda sanki 100 cc cup motosiklet var bide basarak yapıyosunuz valla şaşırıyorum ben normal kullanımda yarım depoyla 225 km gidebildim. tam depoyla 450 km gidiyor sizinkiler ozaman 500-600 km gidiyor tam depoyla öylemi ? eğer öyleyse motoru satıyorum motorunuza talibim.
    Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Arkadaşlar Askere gittiğim için motorumu satıyorum. İlgilenenler özel mesajdan veya ilandaki numaradan ulaşabilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12316103/detay

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Alıntı semih39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    far ayarını nasıl yapılıyor pekı bunda veya kafayı yukarı aşğaya ayarlayabılme ımkanımız var mı ? bide evet dagılma her şekılde oluyor ama önümü aydınlatmada eskıne gore daha ıyı olur herhalde ?
    far kafasının altında 10 luk civata var. onu gevşetiyorsun . Zorlamadan aşağı yukarı ittirebilirsin. daha sonra istediğin ayara gelince sıkıyorsun . Bu kadar
    aydınlatması dağılmasına rağmen orjinale göre çok çok iyi.

Alıntı aksoyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla 2.2 2.3 yaktıran arkadaşları alkışlıyorum altınızda 125 cc lik makina yokda sanki 100 cc cup motosiklet var bide basarak yapıyosunuz valla şaşırıyorum ben normal kullanımda yarım depoyla 225 km gidebildim. tam depoyla 450 km gidiyor sizinkiler ozaman 500-600 km gidiyor tam depoyla öylemi ? eğer öyleyse motoru satıyorum motorunuza talibim.
    Ben geçen ay 538 km de benzinliğe girdim. Yedekte de daha yarım yada 1 ltre kadar benzin vardı. Bir sonraki depoda ise 552 km de benzinliğe girdim. onda da yine çok az benzin vardı. Ben benzin alırken burnuna kadar dolduruyorum. (depo ağzında minik bir delik var onun hemen altında ek parça-çizgi gibi görünen kısma kadar. )
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Merhabalar bende Ybr almayı düşünüyorum fakat 2013 modelini, bu ay sonunda geleceği söyleniyor bakalım hayırlısı.

kralaslan_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    bildiğim kadarıyla ybr firması 2008demi 2009 damı ne çine gitmiş. Yani alacağın ybr çin malı olabilir. Motoru japonlar yapıp toplama işini çindekiler yapıyorlarmış. Ben öyle duydum ona göre haberiniz olsun

hayat2teker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 250
    Alıntı kralaslan_21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bildiğim kadarıyla ybr firması 2008demi 2009 damı ne çine gitmiş. Yani alacağın ybr çin malı olabilir. Motoru japonlar yapıp toplama işini çindekiler yapıyorlarmış. Ben öyle duydum ona göre haberiniz olsun
    Ne yani şimdi bu şirketin ekonomik çıkarları Türkiye'de fabrika kurmalarını gerektirse ve motor TR'de toplansa YBR Türk Malı'dır mı diyeceksiniz :D :D
    gk070 ve Sepetçioğlu bunu beğendiler.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    yedek dahil 575 km yol yaptım 2008 model motorumla bende şu ybr ye 3 lt yaktıranlara hayranım ben artçılı toplam 200kg ile 2.8 i geçemedim
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Her motorun yakıtı farklıdır.Burada 3 buçuk litre yakıp 80 i doğru dürüst geçemeyen motor gördük.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Motosikleti
    pulsar 200ns
    Arkadaslar su yakit isinden benimde cok canim sikiliyo depoyu fulluyorum 370 km sonra yedege geciyo vites gecislerim 8000_ 8500 devirde yapiyorum motorum 5900km de sizce sikinti nerde olabilir ysrdimci olursaniz cok sevinirim saolun...

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben hiç kaç km yapacak diye yavaş sürmedim hatta hiç yavaş sürmedim motoru 6500 devrin altına nadir iniyordur 2,5 2,8 arası yakıyor 90 kg 178 boy

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı murat koksal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar su yakit isinden benimde cok canim sikiliyo depoyu fulluyorum 370 km sonra yedege geciyo vites gecislerim 8000_ 8500 devirde yapiyorum motorum 5900km de sizce sikinti nerde olabilir ysrdimci olursaniz cok sevinirim saolun...
    Üst limitlerde kullanmış oluyorsun hacı gayet normal bi yakıt tüketimin var 7 bin devirde vites değiştir..400 kmde yedeğe düşersin..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    Valla arkadaşlar nebiliyim bi anlam veremiyorum sizlere... Motorun önceki sahibi motoru çok hor kullanmış motoru yemiş diyecem öyle olmadığı belli burası küçük bi yer motor sayısı az olduğundan herkes brbirinin motorunu biliyor bende çok isterdim 100 km 2.5 yaktırmayı ama bu gerçekten zor gibi.

Şimdi aklıma geldi geçen pazar günü bizim Peder bey arabayı yıkıyordu bende bi bakıyım yardım edecek birşey var mı diye o arada muhabbet muhabbeti açtı dedim sen bu aracı satmaya hiç niyetin yok gibi ne yakıyor bu dedim 100 km 9 litre basmazsan dedi. Bu olaya gerçekten şaşırdım ben 3 litreden şikayet ediyom bide
    Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT

semih39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    arkadaşlar motoru aldığımdan beri foto eklemiyordum simdi hazır yıkamışken ekliyim dedim.1-2 eksiği kaldi xenon var takılcak bıde yurt dışından aynalar gelcek. f1 korna takıcaktım ama aküyle sıkıntı yaşarım diye vazgectim.bide hiç deneme fırsatım olmadı havarın soğukluğundan ben bunla ortalama haftada 1 kez 200kmlık yol yapcam sizce sabit hızım nasıl olur yolda 100-110 km hızla rahat bi şekılde gidebilirmiyim araç sollarkende 120-130km görebilirmiyim anlık ?

Ben de bugün 2012 model sıfır ybr mi aldım. 12 taksit 4190 TL. Aksesuarları takıldıktan sonra 1-2 gün içinde teslim alacağım.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    semih ybr ile o dediğin hızlarla yol almaz motoru çok zorlar sonuçta 10hp motosiklet
    ama 90km/h hiç durmadan 500km yol git gene de motora birşey olmaz
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

semih39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    semih ybr ile o dediğin hızlarla yol almaz motoru çok zorlar sonuçta 10hp motosiklet
    ama 90km/h hiç durmadan 500km yol git gene de motora birşey olmaz
    tamam 500km motora bişey olmazda 90km hızla 500kmde bana ne olur acaba :D
    bide xenon bağladım bugün motora çok iyi oldu karşıdan göz alma olayıda yok ön tarafı çok iyi aydınlatıyor ayriyetten dağılma gibi söz konusu olmadı ışıkta cizgi olarak atıyor ışığı. yanlız ben motoru çalıştırdığımda otomatik olarak açtığı için ışığı pek iyi değil. anahtar bağlamam lazım açmak ,kapamak için ama hangi kablodan alıyım anahtar için + / - olayını. far açma kapamaya anahtar ekleyen arkadaşlar varsa bi yardımcı olursalar çok sevinirim.

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Bizim motorun lastiklerine balans ayarı yapılıyormu ön ve arkada orta sehpaya aldığımda bir yalpalama var her iki lastikte de , balans ayarı yapılıyorsa yaptıralım bari onu ?
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim ön fren'de bir hissiyatsızlık var. Sıkıyorum ama motoru durdursam mı durdurmasam mı diye düşünüyor galiba. Diplemem gerekiyor ön frenin tutması için. 2011 model vardı. Onda öyle değildi. Bastın mı yapışıyordu olduğu yere lastik. Ama şuanda 2012 model de böyle bir problem var. Çok kaza atlattım bu yüzden. Hepsi ön frenin hissiyatsızlığından. Basıyorum durcak diye bekliyorum hızımda 20-30 civarında ama yok. Arka frenle duruyorum. Acaba fren hidroliğinde eksilme mi var yada eksik koyulmuş olabilir mi? Motorum 2012 model. 1.500 km'de

Bu konu hakkında bilgisi olan kimse yokmu? Freni aşağıdaki resimde olduğu gibi sıkıyorum ama durmuyor motor doğru düzgün. 2011 ybr'de anında yapışıyordu lastik freni sıkınca. Lastikle alakalı bir durum yok bu arada. Fren tutsa lastik kayar. Freni sıkıyorum ama hissiyat yok frende bir değişiklik olmuyor motor gitmeye devam ediyor 4 parmakla asılırsam o zaman duruyor şak diye. Çok kaza atlattım bu sebeble. Bir fikri olan, yardımcı olabilicek olan varsa çok sevinirim.

Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı semih39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motoru aldığımdan beri foto eklemiyordum simdi hazır yıkamışken ekliyim dedim.1-2 eksiği kaldi xenon var takılcak bıde yurt dışından aynalar gelcek. f1 korna takıcaktım ama aküyle sıkıntı yaşarım diye vazgectim.bide hiç deneme fırsatım olmadı havarın soğukluğundan ben bunla ortalama haftada 1 kez 200kmlık yol yapcam sizce sabit hızım nasıl olur yolda 100-110 km hızla rahat bi şekılde gidebilirmiyim araç sollarkende 120-130km görebilirmiyim anlık ?
    Valla dostum 100-110 öyle uzun soluklu gideceğini sanmam..Heleki 120-130 birde sollamalarda..Bu senin beklentini benim ybr 250 karşılayabiliyor..125 ten çok şey bekleme derim..90-90 sabit gidebiliyorsan mutlusun ötesi seni ve motorunu zorlar..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001

Hacı o değilde benim ybryi böyle mt-03 şekline getirsem nasıl olur acaba
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler