beni traktörle çeker koray anca
beni traktörle çeker koray anca
abisi adam yılarca 600cc kullanmış neyle çekeceğini kestiremessin bak bende demesi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
napak yani? Neyle çekecekse gelsin bodrumdayım. Bak sen geldin çektin beni. Bide koray kankim gelsin çeksin. Fenamı olur?
oğlum o evden 200km den fazla uzağa gidemez gidersen yenge onu oyar kabak gibi
Arkadaşlar 2002 ybr de devir saati yok yeni modelin göstergesini taksak devir saatini nasıl çalıştırabilirim
eko bi kablo şase, bi kablo akü artı ucu, bi kablo bobin girişi kablosu var statörden çıkıp bobine gelen. Bu üçüne bağlayacaksın. Zaten devir saatinde 3 kablo oluyor.
ulem ademle fatih, size laf yetişrilmez ben pes ediyorum.. ne kadar kulisçi adamsınız la.. motorları çekemezsek , kafayı çekeriz kanka..
yaw bırak len işe girdin evlendin yeni motor aldın hiçbirini ıslamadık çok 3 kağatçısın
5 anperlik akuvar aydınlatma kötü değil orjinalde bence taktırma
cesaretin yoksa!!!!!seyret
motor renginde bir değişiklik yaptığmğızda bunu ruhsata mı ne bi yerlere kaydettiritoruz ya aynı şekilde farları xenon taktırdığımızda da böyle bir yerlere kayıt gerekiyor mu ? bi de uzun kısa xenon far taktırınca aküye bi zararı olur mu
ön -arka çamurluk için uzatma yapan veya alan var mı? bayadır arastırıyorum ama net bir çözüm bulamadım.
Yağışlı havalarda ön ve arka çamurluklar yetersiz kalıyor.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
arka yolcu basmaklarını sökmek kolaymı demiriyle beraber komple yani ? boyatcam o parçalarıda.
arkadaşlar motora xenon taktırmak istiyorum normal farı pek iyi değil. elimde H4 uzun/kısa xenon mevcut.2012 model esd modeli motorum yuvaya ampul uyar mı sızce bı sıkıntı yaşarmıyım ? ayrıca yukseklık alcaklık ayarı yapabiliyormuyuz bu farda ? xenon kullanan arkadaşlarda farın içinde karar mı gibi sorun yaşıyorlar mı ?
Motosikletten alınan köprü ve otoyol ücretlerini protesto kampanyasıdır. 7 kişilik otomobil ve,10 kişilik lüks minibüs ile aynı kefeye konmamak için imzamızı atalım, 2 dakikalık işlemden üşenmeyelim.
http://www.change.org/tr/kampanyalar...lastirmaportal
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
2011ybr esd ye arka dişliyi 42 yaptım.ön dişli 14 orjinal 7500devirde düz yolda 100km 7000devirde 95 km hızla gidiyor dün denedim.rüzgar önden esiyordu.kilom 61.5kg 45dişli ile motor deligibi bagırıyordu.sizlerde izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.
103 hp
Şu an bu konu içerisinde 183 kullanıcı var. (0 üye ve 183 misafir)