0 Motor alınca.. zaten söylersen evine kadar kasalı aracla getiriyorlar !!!
0 Motor alınca.. zaten söylersen evine kadar kasalı aracla getiriyorlar !!!
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
İyi akşamlar arkadaşlar..
Bir problemim var çözemedim yardımcı olabilirsiniz belki...
Motorum son zamanlarda fazla yakmaya başladı, (5 litre ile yaklaşık 120 km kadar) karbüratör ve hava filtresini temizledim taktım, çalışmada problem yok ancak egzosta kompresör durumunda patlama oluyor. Hava ayarına bir bakayım dedim, hava ayar vidasını tam sıktığım durumda bile devrinde bir değişme olmuyor. Normalde tam sıkılı iken motor boğulup çalışmaması gerekiyor, vida gevşetilince devrin yükselmesi yani normal karışım yapması gerekiyor yanlış mıyım? Aklıma ilk gelen şey karbüratörün almaması gereken biyerlerden hava aldığı.. Hava ve rolanti vidalarının ucunda küçük pulları ve o-ringleri var onlarda sıkıntı yok. Ancak gaz telinin bağlantı yerindeki lastik hafif yırtık ancak altındaki conta sağlam, jikle düzeneğinin üstündeki lastik hiç yok. Karbüratör ile hava filtresi arasındaki boğaz lastiğinde de bir problem yok. Acaba dedim benzin mi uçuyor; hortumlar da sağlam, herhangi bir kaçak durumu da yok..
Şimdi asıl soru: Bu karbüratörün derdi ne ?
merhaba arkadaşlar 2002 ybr hakkında görüşleriniz nelerdir
adem abi kaç paraya alsak iyi bugün gördüm motoruda
temizliğine ve km si ne göre. Bin lira da olur, 3 bin lirada. Ybr den iyi anlayan birine iyice baktır, bi test sürüşü falan yapsın, şase de eğiklik, kazası varmı, motorundan ses geliyomu, sağında solunda yağ kaçağı varmı bi kontrol etsin. Ona göre fiyat biçilir. Şimdi burdan şu kadar eder dersem olmaz.
2004 ve öncesi japonyada ve brezilyada üretildi. Her ikiside olabilir. Motor üstünde made in japan veya made in brasil yazar. Ama made in channa yazmaz fatihin ybr si gıbı
Brazilyadır büyük ihtimal...
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
motorun sol kapağındaki yazılar portekizce brezilya üretimi heralde
f 54 kardeş ön dişli 15 denedinmi hiç .deneyenler tecrubelerini aktarırsa sevinirim
cesaretin yoksa!!!!!seyret
fatih sen gel yeterkı. Satarım problem olmaz. Bak sana 1 yıllık geyik malzemesi çıktı fenamı?
msn sayfası gibin topik
Adem, Fatih ; abisi ikinizide tork canavarımın arkasına bağlar çekerim haa.. Akıllı olun az..
adem sende hep bel altı vuruyorsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)