sedat bu gün bercesteye neden gelmedin
ilhan abi de ordaydı tanıştık kaynaştık
sedat bu gün bercesteye neden gelmedin
ilhan abi de ordaydı tanıştık kaynaştık
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Uploaded with ImageShack.us eski ybr'em 2004 model 42.800 km de satmıştım. alan sahıbıyle goruştuğümüzde motor 52bin küsür kmdeydi ve sahibi cok memnun oldugunu soyledi.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
selam arkadaşlar sabah işe gelirken vitesler geçmemeye başladı çok zor geçio ve debriyaj kolunuda sıktıımda geri atmıyo gevşeklik var gibi. sizce sorun büyükmü? vitesler neredeyse geçmio.
hocam bendede 2004 var sana bir sorum olacak özellikle 2 kişiyle kalkarken debriyajı yavaş yavaş bıraktığımda attırıyor yani geç toparlıyor neden acaba
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
Herkeze merhabalar benim motorumda motor stop ettiğinde dbraja bastıgımda marş alırdı şimdi almaz oldu illaki boşa atıp öyle öarşa basıcaz sizce sorun nedir çok masraf açarmı
Merhabalar,
cumartesi günü 2012 Bordo YBR alarak bende aranıza katılmış bulunmaktayım.Henüz kullanamadım sigorta, plaka vs vs Kaskım yok kask önerisi rica edecektim 80 liraya kadar ama Hayırlı akşamlar.
nöbetlere bi bakayım kısmet se gelirim para sıkıntı olmaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
oo sedat :D selam arkadaslar. elimde 5 inci ybr m mevcut ama artik cc buyutmek icin satcam. yada beygir yukseltmek icin diyelim. aslinda aklimda fazer var ama ancak 5000 toparlayabildim. tavsiyelerinizi bekliyorum.
resim yükleyecem url soruyor oraya ne yazacam
cesaretin yoksa!!!!!seyret
Arkadaşlar bizim motorlarda http://www.castrolmoto.com/tr/products/power1_1.php şu yağ uygundur değilmi 4 zamanlı kısmi sentetik diyor yardımcı olabiilirmisnz
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
merhaba dostum, oncelıkle motor nasıl bı tepkı verıyor? silkeliyor mu? yavaş mı kalkıyor? boğuluyor gibi mi oluyor? artçi ve senın kılonla da alakalı olabılır. bıde bunlar 9 yıllık motosikletler karbüratoru pıslenır sılkeleme yapar, cok gaz verırsın bayılır, debrıyaj ayarsızdır. senın sorunun bunlardan birinden kaynaklıyor. bunlara bi bak bakalım.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Bu gün mavicik son yolculuğuna uğurlandı..Yeni sahibiyle mutlu mesut uzun yıllar dilerim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 257 kullanıcı var. (0 üye ve 257 misafir)