[QUOTE=Sepetçioğlu;2942060]Gerçekten çok güzel oluyor, 35 TL ye var sahibinden de filan, ben düşünüyorum yapmayı.
Benimki siyah ama kırmızıya daha çok güzel oluyor sakal [COLOR="Silver"]
esd içinde uygun mu acaba 1 tane buldum sahibinden.comda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-ybr-125-alt-sakal-81386095/detay
bende koruma demırı var ama ona gore kesip biçip takarım bu parçayı uygunsa nasıl durduguna bakmak lazım ama once.
bana uyar birkaç arkadaş daha buluruz veririz gazı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
atanamayan behçet
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
[QUOTE=semih39;2942077]Koruma demiri olursa zor gibi, googlede görsellerde arattır takılı olan fotoğraflar bulursun.
---------- Post added at 02:23 ---------- Previous post was at 02:12 ----------
Fazla okumanın zararları işte
Bölümümde Türkiye'de ilk 50 ye girince atanacağım
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
bu arkadaş yapmış çok hoşuma gitti motoruda çok temiz.yanlız motora gelen soğuk havaya engel olur mu bu cok ?
evet sahibinden ki hava delikli.o iyimiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
evet ama bu modeldeki böyle sahibinden bulduk 1 tane onda hava delikleri falan var iyiye benziyor ama ne kadar etkiler bilmiyorum.
Geçen pazar günü 2012 kırmızı ybr mi aldım ve bugünde ilk defa motor kullandım ve çok zevkli bişey olduğunu gördüm. Hayatında ilk defa motor kullanmama rağmen bir iki defa stop ettirsemde kullanmayı becerdim. Yalnız gaz vermeden motor bir defada çalışmıyor acaba benmi beceremiyorum yoksa zaten çalıştırırken gaz vermek gerekiyormu. Son olarak rölanti devrinin nekadar olması gerekiyor.
Hayırlı olsun birader, güle güle kullan.
Çalıştırırken hafif gaz vermelisin.
Rölanti 1300-1500 d/d civarında olmalı.
Geçmiş sayfaları okumaya çalış işine yarayacak çok bilgi var
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Geçen bir arkadaşa Honda Pazarbaşı'ndan Honda Cb125 aldık. Pazarbaşı'nın sahibi babamın samimi arkadaşı. Motosikleti aldığımız arkadaşımda deli dolu kanı kaynayan bir çocuk Pazarbaşı'nın sahibi orta yaşlı sıcak kanlı birisi. Arkadaşı kolunun altına alıp oğlum bak motoru güzel, dikkatli kullanıcaksın, motosiklet özgürlüktür efendi efendi ve dikkatli kullandığın sürece ama işin birde artistlik kısmı var o tarafa kaçarsan kaza ölüm kaçınılmaz olabilir demiş. Tabi benim arkadaşta "yaaa nolcak sanki yarın öbürgün ölmicekmiyiz" diye cevap verince adam nasihati kesmiş ve ciddileşmiş. Demiş bu motoru şu km boyunca şu devirleri geçmeden kullanıcaksın. "Yaaaa öyle motor mu sürülür" diye cevap verince bizimki babası servis tarafına çekip, senin azına mıçarım beni elâleme rezil etme saygılı ol demiş.
Neyse bunlar motoru aldı 2-3 hafta oluyor tabi. Dün yanıma geldi. Dedi ne kadar yapıyor seninki, dedim gidiyor işte yol durumuna göre 110-120. Aaaa nasıl şey o benim motosiklet daha açılmamış kimin şeyinde ama basıyorum 140 yapıyor kadran yok olsa ötesine gidicek diyo. Dedim doğrudur güçlü motor cb
Bunu söyleme sebebim Allah cümlemizi kaza beladan korusun ama böyle insanlar kanı kaynayan kişiler Allah ne verdiyse basıyor dikkatsiz ve tecrubesizce yaa bir virajda patlıyor ya da bir arabanın arkasında. Sonra suçlu olan motosikletler oluyor.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
CB 125 ve 140 he balık kavağa çıkıyormuş demekki
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 73 kullanıcı var. (0 üye ve 73 misafir)