yaklasık 1 seneden beri foruma girmıyordum biraz resım atayım.
Uploaded with ImageShack.us
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:24 ----------
yaklasık 1 seneden beri foruma girmıyordum biraz resım atayım.
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:24 ----------
arkadaşlar 2012 model 0 YBR 125 aldım ve şuan 80 km deyim.ancak bu zamana kadar başıma gelmeyen bir iş oldu son iki günde.motor kendi kendine istop etti ve boşta marşa basınca ateşleme yapıyor motor çalışıyor ancak 1 e attığımda vites geçişinde tekrar istop ediyor.ancak bunu 2 kere yaptığı için daha bişey anlayamadım :S yardımcı olabilecek varsa sevinirim.servise gitmeye fırsat arıyorum :S :S
ayaklık açıksa dediğin gibi olur yan ayaklık
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
iyigünler bir takım michelın pılot sporty aldım şu an motora binmiyorum lastiği taksam motoru tekrar depoya koysam lastik için bir eksisi olur mu? kuru ve serin yerde motorum güneş su görmüyor
yan ayaklıkm sivicine wd 40 sıkıver ayaklık kapalı olduğu halde açık gibi hissediyor senin motor
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
valla ilk motorsikletim olduğu için böyle bir sebepten olacağı aklıma gelmemişti.Allahtan bilgisayarcıyız hemen sıkıyorum. Wd .Yorumlarınız için teşekkürler.
benim motordada bozulmasına en sevindiğim yer yan ayaklık switchidir.
bu kadar gereksiz bişey olamaz. neyseki bigün kendiliğinden bozuldu. kurtulduk.
benim gibi günde 50 kere marş basan bilir bunun eziyetini...
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
S.a ybr kullanıcıları 6-7 ay içinde bende ybr kullanıcıları olarak aranıza katılmayı planlıyorum şuan ehliyet aşamasındayım kask korumalıklar derken inş aranıza katılacağım.Bu ybr 125 hayalimdeki motosiklet 600 lükler yada 1000ler umrumda değil sadece ybr 125 biraz hastasıyım da... hepinize iyi günler diliyorum
Selamın Aleyküm. Nasılsınız bea
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
arkadaşlar ybr 125 esd alt sakal uygulayan varmı nasıl gıder acaba goruntude ?benım motor kırmızı acaba alt sakal bulabilirmiyiz ?
hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşaallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
arkadaşlar cuma ,yada cumartesi fuara hava yağmurlu olmazsa motorla gitmeyi planlıyorum,boludan hareket edecem ,ankara düzce,bolu,bu mevkilerde gitmek isteyen varsa haberleşip beraber gidelim derim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
arkadaşlar cuma ,yada cumartesi fuara hava yağmurlu olmazsa motorla gitmeyi planlıyorum,boludan hareket edecem ,ankara düzce,bolu,bu mevkilerde gitmek isteyen varsa haberleşip beraber gidelim derim
komanci eğer çalışmasam sana takılırdım sakaryadan giderdik
ama ben fuar a gitmek istemem boşuna masraf onun yerine şile yi giderdik
memleket görürdük
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Gerçekten çok güzel oluyor, 35 TL ye var sahibinden de filan, ben düşünüyorum yapmayı.
Benimki siyah ama kırmızıya daha çok güzel oluyor sakal
---------- Post added at 01:54 ---------- Previous post was at 01:51 ----------
Fatih kardo, naber nasılsın?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
iyi behçet sen nasılsın parçalamaya devam mı?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 126 kullanıcı var. (0 üye ve 126 misafir)