Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Şubat 2013, 00:39
söztürk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 2010 ve 2011 model ybr lerde krank sorunu olduğu doğrumu bilen duyan varmı
yalan yok öyle birşey arkadaşta 2010 var bende 2011 hiçbir sorun yok
Reklamlar
-
19 Şubat 2013, 00:42
yağ konusunda bende daha önceki motosikletim olan kanuni windy s 150 de castrol 20.40 kulanıyordum,yamahacılar yamalubeden bahsederken bende bir deneyim diye 10.40 koydum yukardaki arkadasında belirttiği gibi ,motor gaza basıldığında daha seri tepki vermeye başladı ve çok memnun oldum,yamalubeyi sordum tecrubelerinizi öğrenmek istedim aslında başka motorda denemiştim,yani bence yamalube oldukça verimli bir yağ.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
yalan yok öyle birşey arkadaşta 2010 var bende 2011 hiçbir sorun yok
o kadar ybr kullanan kankim var duymadım görmedim ,küliyennnn yalan
-
19 Şubat 2013, 00:52
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Biz kimseden zorla motor almadık aga amacım ikisinden birini satmak hangisine kısmet çıkarsa birisi kalacak..gönlüm isterki kırmızı kalsın..Baktıkça ramçomu hatırlayım
Yakında ramazandan fazeri de alıcam aha buraya yazıyom... Vurcam kırbacı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
ankaralı motor bu kadar mı belli eder kendini damalı seleler soba bacası eksoz tesisatsız ybr yok memlekette...
satarız fazer ide .. önce almak istediğim minibüs yada otobüsü bulayım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
19 Şubat 2013, 01:04
Arkadaşlar güvenlik için disk kilidi mi çelik halat mı daha güvenli?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
19 Şubat 2013, 01:07
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar güvenlik için disk kilidi mi çelik halat mı daha güvenli?
Bence lastik yerine şasiden geçirilirse çelik halat disk kilidinden çok daha güvenlidir.Lastiği sökme durumu var ya.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
19 Şubat 2013, 01:10
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
satarız fazer ide .. önce almak istediğim minibüs yada otobüsü bulayım....
Hayırlısı hacı bu işler kime niyet kime kısmet bakalım..Herşey gönlünce olsun..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
19 Şubat 2013, 01:12
haojin2005 adlı üyeden alıntı
Bence lastik yerine şasiden geçirilirse çelik halat disk kilidinden çok daha güvenlidir.Lastiği sökme durumu var ya.
Baktığım ürünün alarmı da var ama karar veremedim. Halat 30, disk kilidi 50TL.
-
19 Şubat 2013, 02:23
3100 liraya mı aga
fahiş fiyat politikasına hayır
Sana 2900
-
19 Şubat 2013, 02:27
Hiçbiri. Asma kilit ve sağlam bir zincir bul en az 100 tl yi gözden çıkar güzel bişey istiyosan. 3-5 saniye değilde 7-8 dk uğraşır hırsız
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
19 Şubat 2013, 08:51
Behçet abi imkan varsa 2'sinide al.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
19 Şubat 2013, 11:51
Hobi olarak yapmaya çalışıyorum yabancıdan motor almıyorum bide modeline göre temiz diye fahiş fiyat isteyenlerden
Allah yürü ya kulum dedi fatih abi para var huzur var..
para varsa sıkıntı yok alırsan bende de var bi tane
ama sana tuzlu gelir daha yeni deniz suyu ile yıkadım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
19 Şubat 2013, 12:46
F54 adlı üyeden alıntı
para varsa sıkıntı yok alırsan bende de var bi tane
ama sana tuzlu gelir daha yeni deniz suyu ile yıkadım
2008 den aşa motor almıyorum abi Elden çıkarması zor oluyor malum yaş fiyat ortalaması orantısız oluyor
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
19 Şubat 2013, 15:54
Arkdadşlar lastik tamir köpüğü ve zincir yağı alma niyetim var şu ürünler nasıldr bir bakarmısınz kullanannız varmı ?
http://www.feyizoglu.com/Lastik-Tamir-Kopugu-300-ml_46941.html#0
http://www.feyizoglu.com/Zincir-Yaglayici-Spreyi-250-ml-_47482.html#0
bu hem ucuz hem daha fazla
http://www.feyizoglu.com/Zincir-Spreyi-500-ml_47572.html#0
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
-
19 Şubat 2013, 15:56
Twin adlı üyeden alıntı
Behçet abi imkan varsa 2'sinide al.
İmkan olsa sormaya bile gerek yok Can, düşünmem en iyisini alırım da kısıtlı olunca araştırıyoruz işte.
-
19 Şubat 2013, 16:01
arkadaşlar merhaba bende sizin aranıza katılmış bulunuyorum 2012 model ybr125esd almış bulunuyorum.250cc racıng tarzı bı motor duşunurken bı anda aklımda yokken bı arkadaştan aldım motoru.yanlız 1-2 sorum olucak sizlere öncelikle koltuk altı sanırım yok bu motorda peki ben motorun ruhsatı falan nereye koyucam bide plaka takmıyorum ben arkadan ceza yediğim için ondan.ayrıca ustunde tank pad var beğenmedim bunu nasıl sokebilirim zarar vermeden depoya ?
-
19 Şubat 2013, 16:46
Semih kardeşim allahını seversen ben plaka takmıyorum ne demek .ya biz keyfimizden mi takıyoruz ben apaçi olduğum için polisler ceza yazıyorlar ne sigortam vardır ne kaskım zaten hızlıda kullanırım yakalarlarsa yazsınlar mı demek istiyrsun sen
-
19 Şubat 2013, 17:11
-
19 Şubat 2013, 17:22
aonal adlı üyeden alıntı
Semih kardeşim allahını seversen ben plaka takmıyorum ne demek .ya biz keyfimizden mi takıyoruz ben apaçi olduğum için polisler ceza yazıyorlar ne sigortam vardır ne kaskım zaten hızlıda kullanırım yakalarlarsa yazsınlar mı demek istiyrsun sen
kaskım var ama yaşadığım yerden dolayı takmıyorum cunku maksımum şehir içinde gittiğim mesafe 3-4 km oda şehir içi yani hızlı gıtme durumumda yok vede kaskı yanımda tasıyamıyorum sürekli inip bindiğim için.apaçi arkadaşlarla karıştırma yanı korumalarım kaskım falan fulldur uzun yol devamlı yaptıgım için.kask takmadığım için plakayı eskı motorda genelde koltuk altında taşıyordum 1 kere ceza yedım adrese geldi cezası o yüzden.hemen herşeye ön yargıyla yaklasılmaz once bunu oğrenin bence. daha onceki forumdakı mesajlarıma bakarsanız nasıl bırısı olduğu anlarsınız.
-
19 Şubat 2013, 17:53
semih39 adlı üyeden alıntı
kaskım var ama yaşadığım yerden dolayı takmıyorum cunku maksımum şehir içinde gittiğim mesafe 3-4 km oda şehir içi yani hızlı gıtme durumumda yok vede kaskı yanımda tasıyamıyorum sürekli inip bindiğim için.apaçi arkadaşlarla karıştırma yanı korumalarım kaskım falan fulldur uzun yol devamlı yaptıgım için.kask takmadığım için plakayı eskı motorda genelde koltuk altında taşıyordum 1 kere ceza yedım adrese geldi cezası o yüzden.hemen herşeye ön yargıyla yaklasılmaz once bunu oğrenin bence. daha onceki forumdakı mesajlarıma bakarsanız nasıl bırısı olduğu anlarsınız.
Kardeşim ön yargılı değilim ben neden öyle olayım seni tanımam etmem belkide benden daha tecrübeli ve korumaları full olan bir kardeşimsindir belkide abim.. ama her yazana eskiden ne yazmış acaba nasıl biri diye kimse bakmaz sende bakmazsındır eminim,ehliyet kemerim var ama takmam ben demek gibi oluyor seninki, tabiki senin seçimin ama bir düşün şehir içinde yolda giderken uzaktan bakan biri kask yok plaka yok ne düşünür yada kendin bir düşün ne düşünürsün bu arkdaşın korumaları full ama giymiyor plaka takmıyor filan diyemi düşünürsün ? dediklerimi yanlış anlama ben münakaşa arama derdinde değilim dediğim gibi kendi seçimin saygı duyarım.
-
19 Şubat 2013, 18:25
semih39 adlı üyeden alıntı
ceza yediyseniz aynı hatayı yapmamanız gerekir plakayı söküp aynı hataya devam etmeniz değil...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 126 kullanıcı var. (0 üye ve 126 misafir)
Bu Konudaki Etiketler