Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Ekim 2007, 01:33
kullanım klavuzları bölümünü de koydum bir de buraya atayım dedim linki. hatırı sayılır bir arkadaşımdan istedim gönderdi. ben de bende kalmasın dedim sadece. ybr'nin kullanım klavuzu hem de türkçe. isteyenler indirebilir.
http://rapidshare.com/files/59837289/YBR125E.pdf.html
Reklamlar
-
03 Ekim 2007, 01:45
YBR 125 kullanan veya bu motosiklete sempati duyan -benim gibi- tüm arkadaşlara merhaba. Bir haftadır YBR 125 ile ilgili yazdıklarınızın tamamını okuyorum ve detayları kaçırmak istemediğimden ancak bitirebildim. Yazdıklarınızdan, genel olarak motosiklet kültürü ve tekniğine ait özellikle de YBR 125'e ait çok şey öğrendim, teşekkür ederim. Bu esnada yazdıklarından insane, babaçi, sonix, hayati, morrigan, godfather... ve isimlerini şu an hatırlayamadığım diğer üyeler hakkında da biraz da olsa fikir sahibi oldum. Ben, şu an çok yeniyim, ehliyetimi aldım ve ikinci el Ramzey 100 Cub kullanıyorum. İleride fırsatım olur da değiştirmek istediğim zaman, YBR 125'i tercih etmemde sizlerin katkısı çok büyük olacak. Şimdilik, bir acemi olarak forumu ve bu topiği takip etmeye devam edeceğim. Tüm arkadaşlara kazasız ve zevkli sürüşler diliyorum, ayrıca kaza yapan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Görüşmek üzere, hoşçakalın.
-
03 Ekim 2007, 07:49
İ s m a i L adlı üyeden alıntı
YBR 125 kullanan veya bu motosiklete sempati duyan -benim gibi- tüm arkadaşlara merhaba. Bir haftadır YBR 125 ile ilgili yazdıklarınızın tamamını okuyorum ve detayları kaçırmak istemediğimden ancak bitirebildim. Yazdıklarınızdan, genel olarak motosiklet kültürü ve tekniğine ait özellikle de YBR 125'e ait çok şey öğrendim, teşekkür ederim. Bu esnada yazdıklarından insane, babaçi, sonix, hayati, morrigan, godfather... ve isimlerini şu an hatırlayamadığım diğer üyeler hakkında da biraz da olsa fikir sahibi oldum. Ben, şu an çok yeniyim, ehliyetimi aldım ve ikinci el Ramzey 100 Cub kullanıyorum. İleride fırsatım olur da değiştirmek istediğim zaman, YBR 125'i tercih etmemde sizlerin katkısı çok büyük olacak. Şimdilik, bir acemi olarak forumu ve bu topiği takip etmeye devam edeceğim. Tüm arkadaşlara kazasız ve zevkli sürüşler diliyorum, ayrıca kaza yapan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Görüşmek üzere, hoşçakalın.
al abicim yakıt olarak sağlamlık olarak şekil olarak hiçbir zaman pişman olmayacağın bir motosiklettir.yetinmesini bilene uzun yıllar hizmet edebilir
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
03 Ekim 2007, 18:03
VIC adlı üyeden alıntı
kullanım klavuzları bölümünü de koydum bir de buraya atayım dedim linki. hatırı sayılır bir arkadaşımdan istedim gönderdi. ben de bende kalmasın dedim sadece.
ybr'nin kullanım klavuzu hem de türkçe. isteyenler indirebilir.
paylaşımın için sagol...arsivime ekledim hemen ..
-
03 Ekim 2007, 18:12
VIC adlı üyeden alıntı
kullanım klavuzları bölümünü de koydum bir de buraya atayım dedim linki. hatırı sayılır bir arkadaşımdan istedim gönderdi. ben de bende kalmasın dedim sadece.
dostum eline sağlık epey işimize yarayacaktır
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
03 Ekim 2007, 18:17
gelmiş geçmiş en iyi motorlardan birisi
-
04 Ekim 2007, 09:51
VIC adlı üyeden alıntı
teşekkürler .
-
04 Ekim 2007, 11:37
Yeni motor veya başka herhangi bir ürün alacak arkadaşlar, ürünü alırken satıcının size Türkçe kullanma klavuzu vermesi yasa gereğidir.Buna rağmen vermiyorsa kendisinden bunu talep ediniz.Yine de sorun çıkarıyorsa Tüketici hakem heyetine hiç çekinmeden müracaat ediniz.Ben motorumu geçen kış aldım.YBR.Edirne'de böyle bir sorunla da karşılaşmadım.Hiç histemeden kullanma klavuzunun hem Türkçesini, hem de İngilizcesini verdiler.
-
05 Ekim 2007, 04:17
Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık bir senelik ybr kullanıcısı ve yeni bir mt üyesi olarak aranıza katıldım.Selamlar.
-
05 Ekim 2007, 04:58
gokhan_307 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık bir senelik
ybr kullanıcısı ve
yeni bir mt üyesi olarak aranıza katıldım.Selamlar.
arkadaşım hoş geldin
doğru yerdesin
-
06 Ekim 2007, 20:42
hoşbulduk babaçi kardeşim.Motorum hakkında nerdeyse herşeyi burdan öğrendim.Ve üye oldum.
Ben geçenlerde kaza yaptım.Motorun kafa grenajı çizildi,ayak koyulan yerdeki plastik yırtıldı,ön sinyallarin ikiside kırıldı,aynalarda arka sinyallerde çizikler var ve direksiyonun uç tarafları çizildi bir de baya gevşedi.Uzun oldu ama yaklaşık ne kadar masraf çıkar?
-
07 Ekim 2007, 00:34
gokhan_307 adlı üyeden alıntı
hoşbulduk babaçi kardeşim.Motorum hakkında nerdeyse herşeyi burdan öğrendim.Ve üye oldum.
Ben geçenlerde kaza yaptım.Motorun kafa grenajı çizildi,ayak koyulan yerdeki plastik yırtıldı,ön sinyallarin ikiside kırıldı,aynalarda arka sinyallerde çizikler var ve direksiyonun uç tarafları çizildi bir de baya gevşedi.Uzun oldu ama yaklaşık ne kadar masraf çıkar?
Öncelikle geçmiş olsun...
Kafa grenajını bence hiç değiştirme, en fazla boya çünkü yine düşse yine çizilecek. Masrafa gerek yok.
Peglerin plastiği 5 ytl,
Sinyal kapakları kırıldıysa 5-10 ytl arası,
direksiyon ucu topuzları yine 5 ytl,
Aynalara da dokunmazsın herhalde...
Bu arada eğer bir sorun olmazsa yarın elcik koruma takılmış YBR'min fotoğraflarını siteye koyucam...
-
07 Ekim 2007, 01:04
Sağolasın insane.Zaten grenaja alevli bi süs yapıştırdım Fiyatı da öğrendim 50 ytl dediler.En kısa zamanda bende fotolarını koyucam ybr'min.
-
07 Ekim 2007, 01:14
-
07 Ekim 2007, 01:24
Hoşbulduk.Bu arada hayati abi senin ön camı da baya beğendim.Onun gibi bişey düşünüyorum.Hem görüntüyü bozmasın hemde çeneye kadar rüzgarı engellesin istiyorum.Sonrasını zaten kask engelliyo.
-
07 Ekim 2007, 01:29
Beğendiğine sevindim.Bu ara koyu gri film çektirmeyi düşünüyorum.
-
08 Ekim 2007, 04:25
bencede ybr 125 ama sizce cbr 125 r daha hafif degilmi
[COLOR="Red"][I][B][U]BÜTÜN AŞKLAR SAHTE KİMSEYE GÜVENMİYORUM ARTIK[/U][/B][/I][/COLOR]
-
08 Ekim 2007, 04:40
fevzican_dostum adlı üyeden alıntı
bencede ybr 125 ama sizce cbr 125 r daha hafif degilmi
hafif derken kilo olarakmı görüntü olarak mı?
-
08 Ekim 2007, 10:30
Herkese selamlar.. Ybr 125'in son hızı kaç. Yani ş. arası uzun süre 90-100 gidermi? Bir de rampalarda nasıl? Cbf 150 ile çok fark varmıdır? Tork beni düşündürüyor. Cbf 150'yi sorunlu olarak düşünüyorum ama onun torku daha fazla performansta çok farkeder mi ?
-
08 Ekim 2007, 10:40
Son hız 110-120 Ş. arası 5-6 saat 100le gider 8-10 saatte gider sen ne kadar gidersin?? Rampalarda yükün ne kadarsa?? tek kişi 90dan düşmez,2 kişi 80le çıkar.. İzmir sabuncubeli rampasını diyosan o ayrı yükün ne rampan ne uzunyolun ne???
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 196 kullanıcı var. (0 üye ve 196 misafir)
Bu Konudaki Etiketler