Aldıgımda cityler yeni çıkmış idi yan yana duruyordu city Ile bende bunu secmisdim O motordan vazgecdim göstergesi falan bozukmus
Aldıgımda cityler yeni çıkmış idi yan yana duruyordu city Ile bende bunu secmisdim O motordan vazgecdim göstergesi falan bozukmus
HONDA
Aynı motoru kullanıyorum ordan bu kanıya vardım şöyle diyeyim motorunu alırken yanında city yada esd duruyor olabilir hatta trafiğe çıkışı 2010 dahi olabilir ama motorun 2008 model Benimki 2008'in 8 yada 9.ayı olması lazım ama 2008 sonuçta.Ayrıca 2009 modeller city diye geçer jantları kafa grenaji sinyalleri ve stickerları farklıdır.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
arkadaş halen km hesabı kr/km olarak yapılıyor. pes, vallai pes.
feyizoğlundan ampul aldım sitede kaç watt olduğu yazmıyordu sipariş verdim geldi 55 watt mış acaba sıkıntı olur mu taksam yoksa iade mi edeyim
Yine buradan bir iki arkadaş takıp kullanmıştı sorun yok diyorlardı ben onların yalancısıyım.
Bende tek tek satılsa philips alacaktım ama 40 TL de çok geldi, daha faydalı bir şey alırım diye düşündüm.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Çifti 40 TL Can kardeş.
Ben parasında değilim ben kendimde takarım xenon ama maksat milleti rahatsız etmeyelim, takarsam da mercekli takarım ancak.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
Fotoğraf nasıl yükleniyor deniyorumda
Uploaded with ImageShack.us
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
selam; ESD 6000 Bakımda neler yapılıo bilen varmı acaba ?
yağ değişimi genel temizlik..
Bu gün başı büyükormanında çektiğimiz nacizhaneee....https://www.youtube.com/watch?v=AWQMkkiE5Os
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
arkadaşlar bnm motor rodajda yaklaşık 10-12 kuruş arası yakıyor nasıl sizce
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
beyler tam motor alınacak zamanda siz satmaya çalışıyorsunuz yani biraz ters iş yapmaya çalışıyorsun 200 300 zarar etmeniz hiçte süpriz olmaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Arkadaşlar, katalitik konvertör iptali yapan var mı aranızda?
Faydaları / zararları nelerdir?
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
2012 ybr esd sahibi olan kimler var? Bu arada benzin göstergesi üzerindeki gösterge çubuğu göstergenin hangi kısmına ya da bölmesine geldiği zaman yedeğe geçiyorsunuz? Benim 2012 model ybr esd'de aşağıdaki resimde gösterge üzerinde gösterdiğim kırmızı ok işaretinin olduğu yerde yedeğe geçiyor. Akıl sır erdiremedim. 2011 model ybr'de böyle değildi. Onuda aşağıda resimde göstereceğim. Müşür bozuksa, yada şamandıra servise gideceğim bunun için ve değişim talebinde bulunacağım. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Bu 2012 model ybr esd'nin göstergesi. Gösterge çubuğu buraya geldiğinde motosiklet düz yolda yada hafif yokuş yukarı teklemeye başlıyor ve stop ediyor.
Buda 2011 model sattığım motosikletimin göstergesi. Resim temsili fakat gösterge çubuğu bu noktaya kadar geliyordu ve ben o motosikletimde yedeğe bile hiç geçmedim şimdiye kadar. Bu arada ben yedek depoyu ayrı bir hazne olarak biliyorum yanlış mı biliyorum acaba? Bana serviste deponun içinde bir uzun boru birde kısa boru olduğunu söylediler. Benzin seviyesi uzun borunun altına inince depoda 2 litre civarında benzin kalıyormuş ve yedeğe geçmemiz gerekiyormuş. Yedeğe geçtiğimizde kısa borudan benzin çekiyormuş. Yanlış bildiğim birşey varsa mutlaka düzeltin.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
en son çizgi ile en alt çizgi arası geçmesi gerekli benim motorda öyle
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
haojin2005 kardeşim jet yanıtın için teşekkür ederim önce
Gücü hissedilir derecede arttı ama 12.5 bg'ye çıkar mı bilinmez. Çok araştırdım 2004 modellerle sonrakilerin arasındaki farkı;
bulgular:
1- katalitik konvertör
2- eksantrik dişli sayısı arasındaki fark
(kaynak: internet)
Bu bilgiler doğru ise sadece katalitik konvertör iptali ile 12.5 bg'ye çıkması mümkün mü?
Bir de benim gözlemlediğim kadarıyla yakıt da oldukça arttı, 2004 Ybr kullanan arkadaşlar varsa yakıt sarfiyatını yazabilirler mi rica etsem?
İyi bir özellik daha; sabahları (şu sıralarda gece sıcaklığı 5,7 °C ) ilk çalıştırmada jiklesiz çalışması...
Şu an bu konu içerisinde 88 kullanıcı var. (0 üye ve 88 misafir)