Gene ybr alacaksan bildiğin motoru neden satmaya uğraşır ki insan
Benim birde kafa mı kurcalayan bi model de pcx 125 var eğer pcx 150 gelirse ybr yi satıp onu da alabilirim yoksa ybr ile yola devam
Gene ybr alacaksan bildiğin motoru neden satmaya uğraşır ki insan
Benim birde kafa mı kurcalayan bi model de pcx 125 var eğer pcx 150 gelirse ybr yi satıp onu da alabilirim yoksa ybr ile yola devam
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaşlar dün aldığım motorumda firen lanbalrı yanmıyor ön arka ikiside yakmıyor,yoksa ybr de firen lanbasıyokmu
Merhabalar arkadaşlar, elimde ybr 125 2012 model motosikletimin çıkma orjinal karbüratörü (enjeksiyonlu) ve 125 cc orjinal pistonu var ve satılık. İlgilenmek isteyen arkadaşlar öm atabilir veya 0 553 214 50 85 numarasından ulaşabilir Antalyada oturuyorum. Düz karbüratör taktım ve 150cc yaptım ben pistonumu.
arkadaşım ben senin yaşını bilmem ama sen yanlış adama yanlış tavsiye veriyorsun ben alacak olsam ne işim cbr125 le gider cbr 250 alırım ama benim tarzım değil çünkü o tavsiye ettiğin modellerin bi tarzı yok ss desen değil sportuning değil cummuter değil honda kafasına göre yapmış yollamış
benim alacağım motor da yakıt az olacak yakışıklı olacak titreşim olmayacak yağ yakmayacak teknolojisi de en önde olacak eğer ybr yi satarsam alacağım 125cc pcx olur en azından tarz sahibi ve benim istediğim bütün özelliklere sahip
honda sevmem ama pcx ve nc700 ler nazarımda 10 numara motor
arkadaşlar yarın michelin lastik takıcam lastik hakkında bilgi verebilr msiniz? ybr ye uygun michelin pilot sporty lastik desem verirlermi? nasıl iyimidir ? kaç para 1 takım lastik yani ön arka? bilgi verir msiniz?
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
Ön 2.75/18 arka 90/90/18
Yol tutuşundan şüphen olmasın daha iyisi yok. Ben feziyoğlundan 200 TL ye almıştım eylül ekim gibi.
Şu anda tek çekim 220 Tl ye geliyor.
http://www.feyizoglu.com/2-75-18-on-Lastik-Pilot-Sporty_46626.html#0
http://www.feyizoglu.com/90-90-18-Arka-Lastik-Pilot-Sporty_46627.html#0
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
ya kafama şey takıldı ben yarın gidicem lastikleri takıcamda
1-) lastikci söküp geri toparlayabilcekmi zincir ayarını flaan
2-) serwis garantide sorun yaratmaz dimi lastigi başka yere söküp taktırmışsın ayarları kacmıs garanti iptali gibi
3-) serwis takarmı* lastikleri alıp gitsem
sen lastikleri motorcuda söktür lastikçiye cantları götür değiştirsinler
aslında zincir ayarı ççok basittir
garantiden çıkmaz motor merak etme
Zincir ayarı lastikçinin işi değil, o sadece janta söker takar ben kendim söküp takmıştım, eğer kendim yapamam diyorsan motorcuya git söktür sonrada lastikçiye taktır lastikleri, yalnız jant çizilebiliyor söyle özen göstersinler.
Garantiyi etkilemez
lastikci söküp toparlayamaz mı acaba? miclenin bayisinde taktırıcam veyatta senin gibi netten şipariş vericem yarın versem cumartesi getirebilirler mi? acaba kargo ile
Fatih benden hızlı çıktın
lastikçi söker toplar o yönden sıkıntı yapma kendine sonuçta adam hayatında ilk motor tekeri sökmüyordur
bende şans hiç yoktur ilk defa ybr lastigi söken bi adama denk gelirim flaan bi sorayım dediydim bakalım antalyadaki michelin bayilerini gezicem yarın fiyatı kafama yatan olursa takıcam olmazsa kargo ile netten alıcamda şiparişi yarın versem cumartesi elime gecermi nettten şiparişi versem
Şu an bu konu içerisinde 65 kullanıcı var. (0 üye ve 65 misafir)