enjeksyon gelirse iyi olur da karbüratör ile arasında çok fazla yakıt farkı olacağını sanmam motor zaten yakmıyo ki
enjeksyon gelirse iyi olur da karbüratör ile arasında çok fazla yakıt farkı olacağını sanmam motor zaten yakmıyo ki
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Abilerim ben trafikte daha çok dikkat çekebilmek açısından Ybr Esd'ye çakar led stop yapmayı düşünüyorum. Stop lambasının içindeki ampulu çıkartıp içeriye 2 sıra şerit led çekip normal bir şekilde stop lambasına gelen + ve - ucu led'lere bağlamayı düşünüyorum. Fakat kafamı karıştıran durum, normal frene basmadığım zaman parklar açık olduğunda led'ler kısık ışıkta mı yanıcak yoksa frene bassamda basmasamda hep aynı seviyede mi ışık vericek?
Aynı burdaki gibi olmasını istiyorum. F1 çakar devresi alıcam o şekilde çakar işini halledicem ama parklar nasıl yanıcak o beni düşündürüyor?
http://www.youtube.com/watch?v=ZtOJs-v__2w
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
ybrye enjeksiyon...
mutlaka yedek parça olarak gelir.
o zaman da hepimi enjeksiyonlu ybrye bineriz. çünkü motur aynı motur.
bence çok güzel oldu.
yedek parca olarak gelsede onceki modellere uygulanmasi bir hayli maliyetli olur.. cunku motor ayni motor olmaz. evet, teoride blok ayni fakat beyinden tutunda carpanlarina kadar farkli bir yapi demek.. enjeksiyon öyle karburator mantigi gibi basit tak cikar bir sistem degil.
bende fuari bekliyorum. kafamda 2-3 model var ve sayet yuvarlak farli olan kasa gelirse ybr 125 de o modellerden biri.. bekleyip gorecegiz.
100 kmde 2 litre yakacağını hiç sanmam
amaaaaaa yakarsada hemen alırım 2 litre yakarsa satışlar patlar buseferde fiyat alır başını gider ))
bence enjeksiyonlu beklemeye değmez zaten motor az yakıyor
bir diğer artısı da ybr motoru basittir her tamirci işinizi yola devam edecek kadar görür ama enjeksiyon arıza yaptığı zaman hadi bakalım o sistemi tamir edecek usta ara zaten bazı ustalar eski sistemden dahi anlamazken enjeksiyonu nasıl tamir ederler allah kerim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
görende her enjeksiyonlu motor arıza yapiyor zannedecek yauu.. bu kadar gözünüzü korkutmayın derim enjeksiyon candır..motor çin malı olsa anlarımda bişey olmaz bu tarz düşünmeye devam edersek ömür billah karbratöre talim eder sabahları motor çalışacak diye bekleriz şimdi benimki tek seferde çalışıyo diyen sazanlar atılacak...3 vakte kadar
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bende eski usul var tek sefer de çalışıyor ama jikle açarsam
sıfır alacak olsam inan bi enjeksiyon için 500 tl vermem karburatörle arasında ki fark 100km de 200gr olur
1000 km de 2 litre
10000 km de 20litre
yani enjeksiyonlu alacaksan en az 40000 km gezmen lazım yoksa zarar edersin
aradaki fiyat farkı hiç te az olmayacak da ondan
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
olaya sadece yakıt ekonomisi yönünden bakmamak lazım.. jikle çekmemek yada hiç olmadık yerde çalışmama yaptığı zaman arkadaşların yan yan bakmaması güzel olmaz mı..Şahsen ybr sorunsuz güzel lazım yok neredeyse 50 bin km yakın ybr tecrübem var 125-250 hepsini topladım ama olmadık yerde tek basmamda çalışmazdı 250 hariç dabi niye enjeksiyoooonn gaz bilem vermiyon aga sadece marşa dokanıyosun o veriyoo
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
yaw hemşerim bende ybr 250 de var her yanı çamur içinde offroad izlemeye gittim sonra yıkadık geçen ay her yanına su tuttum sonra benim yıkamamı beğenmedi lokman abi yıkadı makinayla bişey olmuyor merak etmeyin yamaha bu sistemi yapiyorsa emin olun en zor şartlarda çalışacak şekilde yapiyor.. içiniz rahat olsun..Yamahadan bi gelirim yok bu arada ama koyu yamahacıyım metehan hondacıysa bende yamahacıyım
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
sedat benim motor da çalışma problemi olmadığı için ben bütün ybr leri sorunsuz sanıyorum benim motor gibi
tabi teklonoji güzel para varsa en teknolojik olanı almakta fayda var bende para olsa zaten neler alacağım bi allah bilir bi de handikap koray başka kimseye söylemedim
allah tan bi ybr 250 lin var her yerde hava yaparsın artık
Can kardeş fotoğrafları bekliyoruz halen...
ENDURO
Benim three akü bile yok, -5 derecede tek depiklemede calisiyor.
Düzde hızını 100 gördüm. Yokuşta 80le baslarsam 75e düşüyor 5. Vites tam gaz vermiyorum.
Abilerim size bir soru sorucam. Sigorta fiyatları nedir. Fiyat çıkarttırdım 230 lira nedir bu yaa? Devlet iyice sömürmeye başladı. Acaba fazla fiyatmı verdiler diye düşünüyorum? Yakın zamanda sigorta yaptıran varmı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Şu an bu konu içerisinde 89 kullanıcı var. (0 üye ve 89 misafir)