Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Ocak 2013, 21:16
adem80 adlı üyeden alıntı
şu memlekette fatihin
ybr gibi bi
ybr görmedim.
Yok zaten abi
Bu arada arkadaşlarım, saygıdeğer abilerim, bildiğiniz üzere motosikletimi satmıştım. Cbf150 bakınıyordum fakat babamında benimde içime sinmediği için 2012 model yakaladık bir tane kaçırmadık Yine ybr aldık p.tesi noter satışını yapıcaz kısmetse.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Reklamlar
-
18 Ocak 2013, 21:20
-
18 Ocak 2013, 21:26
-
18 Ocak 2013, 21:59
hayırlı uğurlu olsun
yeni motorun
inşallah sorunsuz biner, hayrını görürsün.
Teşekkür ederim abi.Allah razı olsun.
-
18 Ocak 2013, 22:47
şu memlekette fatihin
ybr gibi bi
ybr görmedim.
len adem sen ilk değilsin benim motoru gören zaten bi daha unutamıyor özellikle plaka yı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
19 Ocak 2013, 00:44
Adem ağabi bu gidişle Fatih Ağabimin ybr'sini ya satın alır ya da el koyar..
Çünkü şu son zamanlarda hep FATİH Ağabi'nin ybr'sinden bahsediyor genellikle
-
19 Ocak 2013, 00:47
F54 adlı üyeden alıntı
len adem sen ilk değilsin benim motoru gören zaten bi daha unutamıyor özellikle plaka yı
-
19 Ocak 2013, 00:49
-
19 Ocak 2013, 00:57
SİMSON adlı üyeden alıntı
Adem ağabi bu gidişle Fatih Ağabimin
ybr'sini ya satın alır ya da el koyar..
Çünkü şu son zamanlarda hep FATİH Ağabi'nin
ybr'sinden bahsediyor genellikle
sende çık benim gibi fatih abinle 450 km lik yola, sende gör fatih abinin ybr sini
-
19 Ocak 2013, 01:14
sende çık benim gibi fatih abinle 450 km lik yola, sende gör fatih abinin
ybr sini
ee adem beni bilirsin ben öyle sözde motorcu değilim bu yaz da uzun geziler beni bekliyor klavye başında motor öyle böyle demem basar gezerim
herkez hayal kurar ama gerçekleştiren az olur
motor olsun her türlü gezeriz
ama benim le gezecek bi adam yok olsa çok şeyler görecek te göremiyor
buralarda da ybr gazı yutacak fazla motor yok hep büyük cc ler reyzingler endurolar vs
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
19 Ocak 2013, 01:50
F54 adlı üyeden alıntı
ee adem beni bilirsin ben öyle sözde motorcu değilim bu yaz da uzun geziler beni bekliyor klavye başında motor öyle böyle demem basar gezerim
buralarda da ybr gazı yutacak fazla motor yok hep büyük cc ler reyzingler endurolar vs
alidesidero mübarek. Sen neymişsin be abi
-
19 Ocak 2013, 01:55
Beyler bugün bir motorcu abim 2009 yamaha ybr önerdi. Aslında tvs apache istiyordum ama fiyatı da uygun tutunca (ybr ve cbf fiyat nedeniyle rota dışındaydı) ybr mi alsam ilk motor olarak dedim. Zaten internette herkes ybr ile başlayın diyordu sanırım bize de. Uzay kafa bir ybr kısmet olacak. Tabi kafasını yuvarlak kafaya çevirdikten sonra
-
19 Ocak 2013, 10:11
SİMSON adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun CAN kardeş..Darısı başımıza..
Bu arada şu soğuk havalarda
yeni aldığın motosikletinle bir kaç fotoğraflarını görmek içimizi ısıtır..
Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun.
Motosikleti P.tesi kısmet alıcam Mehmet kardeş. Vakit bulursam mutlaka fotoğraf çekerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
Abi senin motosiklet kaç km'deydi
boschnak_tr adlı üyeden alıntı
Beyler bugün bir motorcu abim 2009
yamaha ybr önerdi. Aslında tvs apache istiyordum ama fiyatı da uygun tutunca (
ybr ve cbf fiyat nedeniyle rota dışındaydı)
ybr mi alsam ilk motor olarak dedim. Zaten internette herkes
ybr ile başlayın diyordu sanırım bize de. Uzay kafa bir
ybr kısmet olacak. Tabi kafasını yuvarlak kafaya çevirdikten sonra
Hakkınızda hayırlısını dilerim. Bende ilk başlarda Apache alıcaktım fakat kalite, motosiklet ömrü, 2.el piyasası işin içine girince vaz geçtim. İlk motosiklet olarak 2-3 ay önce ybr esd aldım 2011 model. Karambole satıldı Bende cbf bakınıyordum fakat yağ yakma gibi kronik bir problemi var. İçimede sinmedi şimdi tekrar 2012 ybr esd aldım. Hakkında hayırlısını dilerim. Ybr sahibini üzmez içiniz rahat olsun.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11989039/detay
Kranklardan ses geliyormuş Daha 2012 model bir motosiklette bunun sebebi nedir? Neden kaynaklanabilir?
-
19 Ocak 2013, 12:28
Twin adlı üyeden alıntı
sürekli kesici mi yapmış napmış acaba da kranktan ses geliyo ? bu ses nasıl bişeydir ? bu arada yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
19 Ocak 2013, 14:38
sende çık benim gibi fatih abinle 450 km lik yola, sende gör fatih abinin
ybr sini
Ağabi ben şehirlerarasında kullanacak kadar cesaretli değilim..Ne kadar motorcu da olsam 2 teker yanından bir tır hızla geçtimi bak o zaman işin tadına ben cesaret edemem henüz şehirlerarası dolaşmaya.. Yani bu durumda sizler tabii ki de üstadsınız
-
19 Ocak 2013, 15:10
-
19 Ocak 2013, 17:55
Twin adlı üyeden alıntı
Bana kalırsa adamın motor bilgisi sadece motosikleti sürecek kadar en fazla..teknik bi bilgisi yok kranklardan ses geliyorda ne demek kaç tane krank varmışki..Büyük ihtimal sübap şıkırtısından rahatsız olup merdiven altı bi motosiklet tamircisine götürüp göstermiştir.. Oda 3kağitçi birine denk geldiyse bunun krank tan ses geliyor açılması lafım falan demiştir.. garibimde ne bilsin motordan soğudu verdi ilanı şimdi adamı arayıp kardeşim motorunda bişey yok krankı falan kız gibin al bin böyle şeyler yapıpta piyasayı düşürme
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
19 Ocak 2013, 18:09
ya arkadaşlar motorum 2012 zor calışmaya başladı 2000 km lerde daha ama zor calıştırıyorum resmen gaza hafif dokansam ateşlemiyor gaza basmadan calıştırıyom anında istop ediyor jiklleyi acarsamda istop ediyor 10-15 kere marş basarak hafif ısınıyor sanrıım calışıp istop ederken tekler gibi calışmaya başlıyor gaz veriyorum 3-4 kere daha böyle istop edip calıştıktan sonra gazz yemeye başlıyor gaza basarak zorla ısıtıyorum neden böyle yapıyor acaba? antalya gibi bir yerde cok sogukta degil diger illerdeki gibi :S karbüratör ayarsız flaan olablirmi neden ypar acaba serwise bi götürsemmiki? nasıl yapayim arkadaşlar bi tavsiye lütfen
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
-
19 Ocak 2013, 18:38
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
sürekli kesici mi yapmış napmış acaba da kranktan ses geliyo ? bu ses nasıl bişeydir ? bu arada
yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin
motoru yağsız bırakırsan yapar. tak tak ses gelir kranktan. benim motorda keçe patladığında yağ eksiltmeye başladı. en sonunda yağı boşaltıp yağsız kaldı. ve motor kitledi.
sonra keçeyi değiştirip , yağını koyduk. motor çalıştı. ama motor güzel çalışsada kranktan ses geliyodu.
motorcu benim motora ybr çıkması piston ve krank taktı. 2000km dir gayet güzel çalışıyor motor.
330tl verdim, çıkma ybr piston krank ve değiştirme işçiliği.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
gk070 adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar motorum 2012 zor calışmaya başladı 2000 km lerde daha ama zor calıştırıyorum resmen gaza hafif dokansam ateşlemiyor gaza basmadan calıştırıyom anında istop ediyor jiklleyi acarsamda istop ediyor 10-15 kere marş basarak hafif ısınıyor sanrıım calışıp istop ederken tekler gibi calışmaya başlıyor gaz veriyorum 3-4 kere daha böyle istop edip calıştıktan sonra gazz yemeye başlıyor gaza basarak zorla ısıtıyorum neden böyle yapıyor acaba? antalya gibi bir yerde cok sogukta degil diger illerdeki gibi :S karbüratör ayarsız flaan olablirmi neden ypar acaba serwise bi götürsemmiki? nasıl yapayim arkadaşlar bi tavsiye lütfen
motor sıcakken rolantini 1400 yap.
gene aynısını yapıyosa hava ayarı yaptır. kesin düzelir
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
19 Ocak 2013, 19:22
gk070 adlı üyeden alıntı
Rölantiyi ayarlayıp dene dene kış rölanti ayarı yazdan fazla olmalıdır.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 113 kullanıcı var. (0 üye ve 113 misafir)
Bu Konudaki Etiketler