Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
merhaba herkese..
arkadaşlar sis farı isteyen olursa bende mevcuttur..
3x1 powe led lensli..
su geçirmez..özelden veya 0546 678 85 88 nodan ulaşabilirsiniz
foto linkte.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/22974-honda-cbf-150-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1539.html
---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:23 ----------
Adem ağabi bu gidişle Fatih Ağabimin ybr'sini ya satın alır ya da el koyar..
Çünkü şu son zamanlarda hep FATİH Ağabi'nin ybr'sinden bahsediyor genellikle
ENDURO
ee adem beni bilirsin ben öyle sözde motorcu değilim bu yaz da uzun geziler beni bekliyor klavye başında motor öyle böyle demem basar gezerim
herkez hayal kurar ama gerçekleştiren az olur
motor olsun her türlü gezeriz
ama benim le gezecek bi adam yok olsa çok şeyler görecek te göremiyor
buralarda da ybr gazı yutacak fazla motor yok hep büyük cc ler reyzingler endurolar vs
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Beyler bugün bir motorcu abim 2009 yamaha ybr önerdi. Aslında tvs apache istiyordum ama fiyatı da uygun tutunca (ybr ve cbf fiyat nedeniyle rota dışındaydı) ybr mi alsam ilk motor olarak dedim. Zaten internette herkes ybr ile başlayın diyordu sanırım bize de. Uzay kafa bir ybr kısmet olacak. Tabi kafasını yuvarlak kafaya çevirdikten sonra
Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun.
Motosikleti P.tesi kısmet alıcam Mehmet kardeş. Vakit bulursam mutlaka fotoğraf çekerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------
Abi senin motosiklet kaç km'deydi
Hakkınızda hayırlısını dilerim. Bende ilk başlarda Apache alıcaktım fakat kalite, motosiklet ömrü, 2.el piyasası işin içine girince vaz geçtim. İlk motosiklet olarak 2-3 ay önce ybr esd aldım 2011 model. Karambole satıldı Bende cbf bakınıyordum fakat yağ yakma gibi kronik bir problemi var. İçimede sinmedi şimdi tekrar 2012 ybr esd aldım. Hakkında hayırlısını dilerim. Ybr sahibini üzmez içiniz rahat olsun.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11989039/detay
Kranklardan ses geliyormuş Daha 2012 model bir motosiklette bunun sebebi nedir? Neden kaynaklanabilir?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
biz yolda tırlarla, otobüslerle dalga geçeriz Yolda sadece önüme birden çıkacak, hayvan, araba, köpek vs ondan ve arkadan gelen araçtan korkarım. Ufaktan başla uzun yol için cesaretin gelsin.havalar düzelince tabi. O kadar zevkli oluyoki uzun yol bikere yapan vay bee der. Ama yolda motorun arıza verirse yandın. Herzaman motor bakımlı olmalı.
Bana kalırsa adamın motor bilgisi sadece motosikleti sürecek kadar en fazla..teknik bi bilgisi yok kranklardan ses geliyorda ne demek kaç tane krank varmışki..Büyük ihtimal sübap şıkırtısından rahatsız olup merdiven altı bi motosiklet tamircisine götürüp göstermiştir.. Oda 3kağitçi birine denk geldiyse bunun krank tan ses geliyor açılması lafım falan demiştir.. garibimde ne bilsin motordan soğudu verdi ilanı şimdi adamı arayıp kardeşim motorunda bişey yok krankı falan kız gibin al bin böyle şeyler yapıpta piyasayı düşürme
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ya arkadaşlar motorum 2012 zor calışmaya başladı 2000 km lerde daha ama zor calıştırıyorum resmen gaza hafif dokansam ateşlemiyor gaza basmadan calıştırıyom anında istop ediyor jiklleyi acarsamda istop ediyor 10-15 kere marş basarak hafif ısınıyor sanrıım calışıp istop ederken tekler gibi calışmaya başlıyor gaz veriyorum 3-4 kere daha böyle istop edip calıştıktan sonra gazz yemeye başlıyor gaza basarak zorla ısıtıyorum neden böyle yapıyor acaba? antalya gibi bir yerde cok sogukta degil diger illerdeki gibi :S karbüratör ayarsız flaan olablirmi neden ypar acaba serwise bi götürsemmiki? nasıl yapayim arkadaşlar bi tavsiye lütfen
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
motoru yağsız bırakırsan yapar. tak tak ses gelir kranktan. benim motorda keçe patladığında yağ eksiltmeye başladı. en sonunda yağı boşaltıp yağsız kaldı. ve motor kitledi.
sonra keçeyi değiştirip , yağını koyduk. motor çalıştı. ama motor güzel çalışsada kranktan ses geliyodu.
motorcu benim motora ybr çıkması piston ve krank taktı. 2000km dir gayet güzel çalışıyor motor.
330tl verdim, çıkma ybr piston krank ve değiştirme işçiliği.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
motor sıcakken rolantini 1400 yap.
gene aynısını yapıyosa hava ayarı yaptır. kesin düzelir
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)