Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Motosikletimi bugün istemeyerekte olsa satmış bulunuyorum. İlan verirken yüksek fiyat yazmıştım. Maksadım ne kadar kişinin ilgisini çekip çekmeyeceği, ne kadar kişinin ilgi göstereceğini öğrenmekti. Adamın biri aradı motosikleti almaya gelicem satışınıda bugün yapalım dedi. Satmıyorum diyemezsiniz de, geliyorum dedikten sonra. Geldi beğendi motosikleti alıp gitti.

Hayırlısı böyleymiş diyorum.
    Birde motosikletini satan kişiler hep bir eksiklik hissettiklerini söylerlerdi. Gerçekten öyleymiş. :( :(
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletimi bugün istemeyerekte olsa satmış bulunuyorum. İlan verirken yüksek fiyat yazmıştım. Maksadım ne kadar kişinin ilgisini çekip çekmeyeceği, ne kadar kişinin ilgi göstereceğini öğrenmekti. Adamın biri aradı motosikleti almaya gelicem satışınıda bugün yapalım dedi. Satmıyorum diyemezsiniz de, geliyorum dedikten sonra. Geldi beğendi motosikleti alıp gitti.

Hayırlısı böyleymiş diyorum.
    Birde motosikletini satan kişiler hep bir eksiklik hissettiklerini söylerlerdi. Gerçekten öyleymiş. :( :(
    kısmet ya ben kendimi parçaladım fiyatı düşürdüm arayan bile yoktu paraya ihtiyacım varken şimdide bana yolda soruyorlar satılık mı diye kısmetse yazın bende satacağım motorumu...

Motosikleti
    Aynen dediğiniz gibi nasip kısmet işleri bunlar. Yine alırsam 2012 alıcam herhalde. Fakat renkleri bir acayip. Nasıl bir boya atmışlar öyle motora sanki damla damla kalmış üzerinde o şekilde kurumuş. 2013 modeli hakkında herhangi bir video, fotoğraf varmıdır? Yoksa yine aynı kasa mı gelicek?

Aynen dediğiniz gibi nasip kısmet işleri bunlar. Yine alırsam 2012 alıcam herhalde. Fakat renkleri bir acayip. Nasıl bir boya atmışlar öyle motora sanki damla damla kalmış üzerinde o şekilde kurumuş. 2013 modeli hakkında herhangi bir video, fotoğraf varmıdır? Yoksa yine aynı kasa mı gelicek?
    kasa aynı olacak deniliyor senin motor biraz sıkıntılıydı galiba çalışması falan artık 2013 alırsın

Motosikleti
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kasa aynı olacak deniliyor senin motor biraz sıkıntılıydı galiba çalışması falan artık 2013 alırsın
    Yok moturumda Allah'a bin şükür en ufak bir sıkıntı yoktu. Sıkıntıdan sayılırmı bilmiyorum ama sabahları jiglede zor çalışıyordu benim problem olarak gördüğüm sadece buydu. Yolunu bulduğum zaman otobanda kısa süreli gaz açmalarda 120'ye şak diye yapışıyordu. Yolda başka esd'ylede yan yana geldim, Cbf'te geldi yanıma beni sadece apache geçti. Oda baya bir zorladım yani. Yoksa motosikletim gerçekten çiçek gibiydi tabiri caizse. Bir buçuk 2 haftada bir pasta cila yapardım. Haftada 2 kere kesin yıkanırdı. Kulak temizleyicisiyle en ince ayrıntısına kadar temizlemiştim motoru. (Bende böyle bir deliyim işte ) Çok titiz bir insanımdır. Pisliğe hiç gelemem.

Youtube'da 1-2 video buldum da ikiside farklı videolar. Birisi Ybr Esd diğeri Ybr SS. İnşallah ESD gelir yine. SS çok tipsiz, hiç hoşuma gitmedi. Yamaha müşterilerini korkutup kaçırmak için mi böyle demode tasarımlar yapıyor bilemedim. Benim 2013 ESD'de video'da fark ettiğim tek şey, nikelaj egzoz gelmiş. Yani bildiğimiz eski kasa egzoz'unu yapıştırmışlar Esd'ye.

Bu Ybr Esd
    http://www.youtube.com/watch?v=JJWv2SOgnuM

Buda Ybr SS
    http://www.youtube.com/watch?v=zvOQ9O2fYVA

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    bugün bayii ile görüştüm.. (bende alacam ya ) kasada herhangi bir değişiklik yok.. mart yada nisan da burada ybr esd

Motosikleti
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün bayii ile görüştüm.. (bende alacam ya ) kasada herhangi bir değişiklik yok.. mart yada nisan da burada ybr esd
    Abi izlediğim video'larda egzoz değişik. Birde kanatlar değişmiş. 2012 Esd'lerde siyah renk, 2013'te maviye çevirmişler yine.
    Sence hangisi daha yakışıklı abi? Siyah kanatlımı mavi kanatlımı

Abi izlediğim video'larda egzoz değişik. Birde kanatlar değişmiş. 2012 Esd'lerde siyah renk, 2013'te maviye çevirmişler yine.
    kesinlikle mavi kanatlı ben 2012 model 0 alacaktım sırf bu kapakları siyah yaptıkları için 2011 425 km de bir tane buldum onu aldım

Motosikleti
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle mavi kanatlı ben 2012 model 0 alacaktım sırf bu kapakları siyah yaptıkları için 2011 425 km de bir tane buldum onu aldım
    Sendeki motor kırmızı ama

Bu arada füme ybr kullanan yok galiba sitede. Onların durumu nasıl pek tercih edilmiyor, rağbet görmüyor olsa gerek.

En çok şu arkadaşın motoru hoşuma gitti. Bu şekil olursa siyah kanatlı alınabilir.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ligi-1898.html

2012 model 3.000 km'de buldum bir tane. 4.000 lira fiyatı var. Acaba 3.750/3.800 gibi fiyatlara alınır mı? Ne dersiniz?

Motosikleti
    ATOM KARINCA

mavi her zaman cezbeder, ama siyah asildir.. malum motor ince olduğu için siyah renk çük gibi göstriyor.. bende 2011 de füme almıştım.. şimdi mavi ve siyah arasında, alırken karar verecem

Motosikleti
    Abi peki bu fiyat için ne düşünüyorsun. Makina çok temiz.
    2012 model 3.000 km'de buldum bir tane. 4.000 lira fiyatı var. Acaba 3.750/3.800 gibi fiyatlara alınır mı? Ne dersin abi

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Abi peki bu fiyat için ne düşünüyorsun. Makina çok temiz.
    2012 model 3.000 km'de buldum bir tane. 4.000 lira fiyatı var. Acaba 3.750/3.800 gibi fiyatlara alınır mı? Ne dersin abi
    vallahi can ben almam ... neden almam, 2012 ybr ler bayilerde.. 4,350 TL. tabii işin içine maddiyat girince bazı istekler kısıtlanabilir.. eğer kendin için bakıyorsan, senin motor 2012 lerden daha iyi.. hem boya kalitesi olarak hemde 2012 lerin karbüratöründe sıkıntı var..

Motosikleti
    vallahi can ben almam ... neden almam, 2012 ybr ler bayilerde.. 4,350 TL. tabii işin içine maddiyat girince bazı istekler kısıtlanabilir.. eğer kendin için bakıyorsan, senin motor 2012 lerden daha iyi.. hem boya kalitesi olarak hemde 2012 lerin karbüratöründe sıkıntı var..
    Abi benim motosiklet karambole gitti bugün. Sahibinden.com'a koymuştum öylesine. Yüksek fiyat yazmıştım hemde. Maksadım arayıp soran olucak mı, ilgi gösterilicekmi diye öğrenmekti. Kimse ne aradı ne sordu bu güne kadar. Bugün aradı biri motosiklet duruyormu dedi evet dedim. Almaya gelicem tam olarak yeriniz nerede dedi tarif ettim. Geldiler babamla konuşmuşlar. Alıp gitmişler. 2011 model 8.600 km'deydi 3.850 yazmıştım. 3750'ye verdik. 50 lira vergisi vardı. 3700'e geldi yani. Sence nasıldır abi km, model olarak bu fiyata gitmesi?

Direk arayıp almaya geliyorum diyince çok şaşırdım birde. Dedim niye böyle aceleci davranıyor acaba. Ama gitti motorum çok üzüldüm valla. İnsan gerçekten büyük bir eksiklik hissediyor.

Babam gelen kişilerin çok iyi insanlar olduğunu söyledi. Allah umarım bir ömür boyu kaza bela göstermez o kişiye. Böyle konuşuyorum ama gözüm motorda kalmadı yani. İnşallah hayrını görür. En ufak arıza, sorun bir problem çıkarmaz, Allah kaza bela göstermez inşallah.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    daha ne motorlar gelir geçer can.
    ama madem sattın ybr alma bence...
    cbr250 r bak ,ınazuma bak...
    sen neden alacaksın diye sorma, ben tüm kategorilerde üst cc lerde dolaştım..
    artık düşük cc, yakıt ekonomisi ve evladiyelik düşüneceğim bir motor arıyorum.. ama bu isteklerimi ybr karşılamaz..
    bakalım ne olacak, motor alacaksan fuarı bekle.. honda cbf 150 erine daha sağlam kaliteli bir commuter getirebilir..fuarı kesin gör

Motosikleti
    daha ne motorlar gelir geçer can.
    ama madem sattın ybr alma bence...
    cbr250 r bak ,ınazuma bak...
    sen neden alacaksın diye sorma, ben tüm kategorilerde üst cc lerde dolaştım..
    artık düşük cc, yakıt ekonomisi ve evladiyelik düşüneceğim bir motor arıyorum.. ama bu isteklerimi ybr karşılamaz..
    bakalım ne olacak, motor alacaksan fuarı bekle.. honda cbf 150 erine daha sağlam kaliteli bir commuter getirebilir..fuarı kesin gör
    Valla abi birazda maddi sıkıntı var 250R hiç alamam. Hem maddi sebeblerde hemde motosikleti babamla ortak keyfi olarak kullandığımızdan babam motosikleti SS olarak görüyor ve rahat olmıyacağını düşündüğü için "o motorlar bize gelmez en güzeli bizim için ybr, rahat ve konforlu" diyor başkada birşey demiyor. Yoksa bende yukarılara doğru biraz dürteledim babamı ama yok. Dediğim gibi 250R SS olarak gördüğünden istemiyor.

Abi motosikleti model, km'sine göre sence nasıl fiyata vermişim? İyimi ettim kötümü ettim bilemedim.

Bu arada fuara kadar beklerim mutlaka ama honda motosiklet getirirse bile fiyatı 4.500'den aşağı olmaz diye tahmin ediyorum. Hemde abi sen kesin olarak fuarı bekle dediğine göre boş değilsin. Mutlaka honda hakkında duyumların vardır diye düşünüyorum. Varmı abi bir bilgin ne getirecekmiş honda?

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    motoru iyi fiyata vermişsin.. dahası olmaz zaten... duyumlarım yok ama cbf150 nin üretimini durdurduğu için bi numaraları vardır diye hissediyorum

Motosikleti
    motoru iyi fiyata vermişsin.. dahası olmaz zaten... duyumlarım yok ama cbf150 nin üretimini durdurduğu için bi numaraları vardır diye hissediyorum
    O zaman abi bende fuara kadar para biriktiriyim biraz daha. Fuarda güzel bir süpriz olursa belki alırız sıfır bir makina

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

Abi bu sym wolf'ler nasıldır bilgin varmı? Ama onlarında 2. eli çok zayıf

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    parasını haketmeyen bir motor..
    güçlü , güzel ama malz. kalitesi kötü.. titreşim var.. şanzıman sıkıntılı ..kendi kendine boşa düşüyor..
    motora bineceksen 4 japondan şaşmayacaksın... her ne kadar çinde de yapılsa yamaha yamahadır, honda hondadır

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Abi benim motosiklet karambole gitti bugün. Sahibinden.com'a koymuştum öylesine. Yüksek fiyat yazmıştım hemde. Maksadım arayıp soran olucak mı, ilgi gösterilicekmi diye öğrenmekti. Kimse ne aradı ne sordu bu güne kadar. Bugün aradı biri motosiklet duruyormu dedi evet dedim. Almaya gelicem tam olarak yeriniz nerede dedi tarif ettim. Geldiler babamla konuşmuşlar. Alıp gitmişler. 2011 model 8.600 km'deydi 3.850 yazmıştım. 3750'ye verdik. 50 lira vergisi vardı. 3700'e geldi yani. Sence nasıldır abi km, model olarak bu fiyata gitmesi?

Direk arayıp almaya geliyorum diyince çok şaşırdım birde. Dedim niye böyle aceleci davranıyor acaba. Ama gittiH motorum çok üzüldüm valla. İnsan gerçekten büyük bir eksiklik hissediyor.

Babam gelen kişilerin çok iyi insanlar olduğunu söyledi. Allah umarım bir ömür boyu kaza bela göstermez o kişiye. Böyle konuşuyorum ama gözüm motorda kalmadı yani. İnşallah hayrını görür. En ufak arıza, sorun bir problem çıkarmaz, Allah kaza bela göstermez inşallah.
    hayırlısı olsun. yenisine oranla yüzde 30 ucuza gitmiş. yamaha honda ikinci elde havada kalmaz.
    zaten yıldızın barışmamıştı o motorla. inşallah gönülden seveceğin bir motor alırsın.
    tahminin ve sanırım apache rtr alacaksın
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Sendeki motor kırmızı ama

Bu arada füme ybr kullanan yok galiba sitede. Onların durumu nasıl pek tercih edilmiyor, rağbet görmüyor olsa gerek.

En çok şu arkadaşın motoru hoşuma gitti. Bu şekil olursa siyah kanatlı alınabilir.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ligi-1898.html

2012 model 3.000 km'de buldum bir tane. 4.000 lira fiyatı var. Acaba 3.750/3.800 gibi fiyatlara alınır mı? Ne dersiniz?
    mavi olsada fark etmez tabi zevk meselesi ama ben siyah kanatlı görünce ne iyi ettimde aldım motorumu diyip bir kez daha seviyorum motorumu

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 377 kullanıcı var. (0 üye ve 377 misafir)

Bu Konudaki Etiketler