Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Ocak 2013, 23:25
Mcan94 adlı üyeden alıntı
Hocam fiyat, km, model hakkında bilgi verirsen daha çabuk satılır. Motosiklet hakkında herhangi bir bilgi vermemişsin.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Reklamlar
-
12 Ocak 2013, 00:10
Raphae1 adlı üyeden alıntı
Koray sen elcik ısıtmayı kaça almıştın? bu sabah elcik koruma olmasına rağmen sağ baş ve orta parmak ucum dondu . sahibindende 65 tl falan. acaba daha uygunu var mıdır?
o sağ başparmak donmasına ne yaptıysam engel olamadım nedenini anlayamadım bi türlü kurye elciklerinin içine held kışlık eldivenleri takarak kullandım gene dondu gene dondu sol elimde hiç bişey yok ama sağ elimin baş parmağı bağımsız..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
12 Ocak 2013, 04:10
Yakıt tasaruf diye bi aparat aldım bakalım takınca ne olacak haber veririm %20 tasarruf diyorlar
-
12 Ocak 2013, 10:21
sedat_57 adlı üyeden alıntı
o sağ başparmak donmasına ne yaptıysam engel olamadım nedenini anlayamadım bi türlü kurye elciklerinin içine held kışlık eldivenleri takarak kullandım gene dondu gene dondu sol elimde hiç bişey yok ama sağ elimin baş parmağı bağımsız..
Dün elcik ısıtma almaya gıttım. Gökhan'a (gkn) uğradım bana onun yerıne kılıflardan al rahat et dedi. Fakat sımdı kılıfta o kısma hukmetmıyorsa almamın bir anlamı olmayacak. Acaba baş barmak için özel bi koruyucu\kılıf vs var mı ? :D Çok enteresan ya
Seyyahrasim adlı üyeden alıntı
Yakıt tasaruf diye bi aparat aldım bakalım takınca ne olacak haber veririm %20 tasarruf diyorlar
Kullan bakalım işe yarıyorsa tekrar yorumunu beklıyorum.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
12 Ocak 2013, 10:38
Önceki sayfadaki plastik elçiler koruma+ kurye elcigi + yazlık eldivenler elim usuyor. Elcik isitma sart.
Kaç gündür havalar -10 -15. Yerler buz ve kar. 5 gündür otobuslerdeyim. Günde 3 saatim yolda geçiyor. Moturla 1 saatti. Deposu dolu üstünde bi karış karla beni bekliyor. Akü sarj olmuyor. Ayak marşı...
55w on farda arka frene basınca onun ışığı azalıyor. Yani stator 4 bin devirde 65 watt falan üretiyor. E neden akü şarj olmuyor?
-
12 Ocak 2013, 11:23
slm Akü şarj olmuyorsa konjektörebibak bide akünün saglam oldugundan emin ol bugun şarj olur sabaha boşaltır.... akü net saj 13.9 14.0 civari sarj etmesi lazım net akünü güzelbi şarj ettir sonra şarjını ölçtür dene bakalım...
-
12 Ocak 2013, 12:21
maxi97 adlı üyeden alıntı
Önceki sayfadaki plastik elçiler koruma+ kurye elcigi + yazlık eldivenler elim usuyor. Elcik isitma sart.
Kaç gündür havalar -10 -15. Yerler buz ve kar. 5 gündür otobuslerdeyim. Günde 3 saatim yolda geçiyor. Moturla 1 saatti. Deposu dolu üstünde bi karış karla beni bekliyor. Akü sarj olmuyor. Ayak marşı...
55w on farda arka frene basınca onun ışığı azalıyor. Yani stator 4 bin devirde 65 watt falan üretiyor. E neden akü şarj olmuyor?
sende ne şans varmış ya bu kadar hasta bir motoru nereden buldun yakıtı bir dert elektronik aksam sıkıntılı performansı düşük sen en iyisi bunu sat düzgün temiz birşeyler bak
inşallah motoru çok pahalı almamışsındır
-
12 Ocak 2013, 12:41
birincisi senin ön far ampülün eğer dediğin gibi 55 watt ise o iş yaş.normalde 30-35 watt olur.eğer yüksek takarsan aküyü konjektörü yersin.aküyü değiştirsen bile durum aynı olur ilk önce orijinal ampülünü tak ondan sonra aküyü değiştir.olmadı konjektörü değiştir.
ha bir de şunu söyleyeyim bir de aküyü çıkar ve de ayak marşı ile çalıştır ve de (artı) ve de (eksi) kutupları ölç gaz verdiğin zaman 13.5-14 volt oluyor mu voltaj.eğer oluyorsa akünü değitir.olmuyorsa konjektörebak statörden ac 14v geliyor mu eğer geliyorsa konjektör arızalıdır.
saygılar sevgiler...
---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:35 ----------
Dün elcik ısıtma almaya gıttım. Gökhan'a (gkn) uğradım bana onun yerıne kılıflardan al rahat et dedi. Fakat sımdı kılıfta o kısma hukmetmıyorsa almamın bir anlamı olmayacak. Acaba baş barmak için özel bi koruyucu\kılıf vs var mı ? :D Çok enteresan ya :::::::alıntı:::::
kardeş senin parmaklarında sorun olmasın veya boyun fıtığı var mı sende çünkü o yapar.bir tarafın buz gibi diğer tarafın ise sıcakdır.bu durum pek iyi sayılmaz.ya sen çok sıkıyorsun elciği ya da dediğim gibi.
-
12 Ocak 2013, 14:11
Fiyat suan için 4.000 TL gibi düşünüyorum ama pazarlık yapabilirim. Km si daha 5.100 de.
Mcan94 adlı üyeden alıntı
-
12 Ocak 2013, 15:36
Raphae1 adlı üyeden alıntı
Dün elcik ısıtma almaya gıttım. Gökhan'a (gkn) uğradım bana onun yerıne kılıflardan al rahat et dedi. Fakat sımdı kılıfta o kısma hukmetmıyorsa almamın bir anlamı olmayacak. Acaba baş barmak için özel bi koruyucu\kılıf vs var mı ? :D Çok enteresan ya
.
Kısa mesafe kullanacaksan sorun olmaz ben misal ybr 250 de kullanıyom uzun yola giderken heralde kan akışı olmuyor o parmakta
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
12 Ocak 2013, 15:41
iki tarafı mıknatıs olanlardan mı aldınız? Şu karbüratöre girmeden evvel benzin hortumunun etrafına sarılanlardan!!!
-
12 Ocak 2013, 16:36
herkese selamlar
bu sabah Ankara'da ehliyet sınavı uygulama eğitimleri vardı
A2 ehliyet sınavınıda hallettik inşaallah
şimdi sırada belgeleri almak kaldı
1 paket sigara 6,5 x 30= 195 tl 195x24= 2012 yamaha 125 esd (sizce dolmuş duraklarında sigara içmeye değermi)
-
12 Ocak 2013, 20:17
seyyid47 adlı üyeden alıntı
iki tarafı mıknatıs olanlardan mı aldınız? Şu karbüratöre girmeden evvel benzin hortumunun etrafına sarılanlardan!!!
Ewet cift taraflı mıknatıs
-
12 Ocak 2013, 20:22
Havalar isinsin depoya kadar sokecegim. Konjuktore falan bakacağım. Eski xenona geri dönmem lazım zaten. Elcik ısıtma bana da lazım. Kendim yapacağım cakmakliga takilabilecek şekilde... 3100e geçen sene almistim 2010 eski kasa. Keşke 0 km alsaydım. Bakarsınız şubat maasinda antalyaya modifiyeye giderim.
-
12 Ocak 2013, 21:33
Havalar isinsin depoya kadar sokecegim. Konjuktore falan bakacağım. Eski xenona geri dönmem lazım zaten. Elcik ısıtma bana da lazım. Kendim yapacağım cakmakliga takilabilecek şekilde... 3100e geçen sene almistim 2010 eski kasa. Keşke 0 km alsaydım. Bakarsınız şubat maasinda antalyaya modifiyeye giderim.
keşke alsaydın şimdi rahat ederdin hem yakıt masrafında az olurdu
-
13 Ocak 2013, 00:07
Ewet cift taraflı mıknatıs
discovery'i bilirsiniz herhalde. Burada eski bir otomobil üzerinde yaptıkları testte pek işe yaramadığını lakin üst devirlerde birazzzcık daha güçlü olduğunu tespit etmişler. Ancak günümüzde ise neymiş efendim araç firmaları bu aletin peşinde koşuyormuş. Ya ALLAH aşkına üreticiler bunun gerçekten işe yaradığını düşünselerdi bunu eklemeden aracı fabrikadan çıkarmazlardı diye düşünüyorum. Öle değil mi? Ancak bende deneyeceğim hani...
-
13 Ocak 2013, 16:37
seyyid47 adlı üyeden alıntı
discovery'i bilirsiniz herhalde. Burada eski bir otomobil üzerinde yaptıkları testte pek işe yaramadığını lakin üst devirlerde birazzzcık daha güçlü olduğunu tespit etmişler. Ancak günümüzde ise neymiş efendim araç firmaları bu aletin peşinde koşuyormuş. Ya ALLAH aşkına üreticiler bunun gerçekten işe yaradığını düşünselerdi bunu eklemeden aracı fabrikadan çıkarmazlardı diye düşünüyorum. Öle değil mi? Ancak bende deneyeceğim hani...
nasrettin hoca misali sizinkide ya tutarsa
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
13 Ocak 2013, 19:47
[IMG][/IMG] motorum satılıktır 2012 4.800 km kappa 35 Lt çanta karbon topuzlu , karbon tank padli, koruma demirli, yanında brandasınıda vericem. temizdir kazası falan yoktur 1000-3000 bakımı yetkili serviste yapıldı. hafta sonları bakılabilir. ist avrupa yakası beşiktaş tarafındayım. fiyat olarak herşey dahil 4000 tl yeterli. alan kazanır model yükselticem için satılıktır.
-
14 Ocak 2013, 00:19
aksoyy adlı üyeden alıntı
nasrettin hoca misali sizinkide ya tutarsa
aynen öle çünkü kimisinden çok düşük de olsa yüzde 5 veya on kadar tasarruf sağlayıp performans arttırdığını kimisinden de hiç bir işe yaramadığını işitiyoruz. Dolayısıyla biz de arada kalıyoruz. En iyisi alacan deneyecen. tabi kullandığın yoldan tut rüzgar hızının sürati olsun kullandığın devirler olsun hava sıcaklığı olsun kısaca her durumu da eş hale getirip denemek lazım.
-
14 Ocak 2013, 11:26
Günaydın arkadaşlar.
Dün akşam motorumu çalıştırdıktan 1-2 sn sonra , hani arabalarda kayış sıyırınca bir ses çıkar ya aynı onun gibi bir ses çıktı ve 5-6 sn kadar sürdü. Bugün gerçi servise gideceğim. Acaba ne gibi bir sıkıntı olabilir ki ?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 160 kullanıcı var. (0 üye ve 160 misafir)
Bu Konudaki Etiketler