Böyle bir elcik koruma siparişi verdim bilmem iş görür mü?
Ebay'dan 56 TL ye gelecek eğer gelirse tabi
Yamaha YBR 125 Rider
görür tABİ niye görmesin yamahanin böyle orjinal ürünü varmıymış hiç haberim yoktu ne kadar fiyatı ebaydan falan mı aldınız hayırlı olsun
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Türkiyede bunlardan vardı dostum 20-25 liraya satıyorlardı sahibinden.comda. İş görürmü dersen elbette rüzgarı keseceğinden yararı olur
Ben sahibinden de filan görememiştim. Vardır mutlaka öyle aman aman bişi değil sonuçta.
18 USD'ye satılıyor gelmesi dahil 56 TL. Gelince fotosunu çeker koyarım. Bu foto da bir arkadaşın facebook'undan alınma zaten, ben ondan görüp sipariş verdim.
Biraz rüzgarı kessin yeter.
Ama asıl önemlisi elimi çarpmalara karşı biraz olsun korusun.
Yamaha YBR 125 Rider
Kardeş o elcik korumayı sirkecide 15 tlye aldım :(
satılırsa satılsın abi, düğün zamanı para lazım olur belki.
o....unun tekinde 5 senelik memur maaşım kaldı da; o yüzden motoru satarsam belki bi yaraya merhem olur. düğün salonunun yarısını falan veririm.
çünkü bir de 30-35 bin tllik altın gelse 20 bin de kredi çekerim 2+1 ev alırım.
işte o 20 bini istedim o....u gene o....uluğunu yaptı. o yüzden mecbur kredi çekeceğim.
Dostum çok dertli çıktık sende.Hayırlı satışlar dilerim.Umarım işlerin rasgider
arkadaslar herkese selam kıs nedenıyle lastık arayısı ıcındeyım aklımda pırellı duractıom var ama su ırc markasının ana sayfasını kontrol ettımde guzel kıs lastıklerı gozume carptı NR-50 wınter grıp modellı lastık kıs lastıgı dıye tanıtıyolar ırc nasıldır kullananız bılenınız varsa yardımcı olursa cok sevınırım sımdıden saolun...
Arkadasim merhaba ben vahdet senturk o on cam tamamen made in vahdet senturk olup patenti alinmistir.saka saka hersey sende bitiyor.nasil yapmak istedigini kafanda canlandir.kagit veya gazete uzerine ciz.rutus yap.son halini ver.saglam bir mikaciya git aynisini sana yapsin.sonra gec ocagin basina hatlari isit bukmeye basla.tamamen.senin becerine kalmis bisey.bana tekrar yap deseler dusunurum dogrusu. ;)
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:07 ----------
merhaba ben vahdet senturk ;) sayfa 1949
Yaw bedava diyecek birisi diye korkmuştum bende
şükür o kadar düşmedi fiyat
Yamaha YBR 125 Rider
Koray sen elcik ısıtmayı kaça almıştın? bu sabah elcik koruma olmasına rağmen sağ baş ve orta parmak ucum dondu . sahibindende 65 tl falan. acaba daha uygunu var mıdır?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
merhaba f54 kardesim;
ben de hazırını bulamadıgım icin kendim yapmaya karar vermistim.hem de severim böyle şeyleri.ama camımın sonu pek hayırlı olmadı.bizim birader ile bursa kurşunluya gezmeye gitmiştik.dönüşte dağı tırmanırken virajda motoru yatırdık ve mika kırılmıştı.motoru da birader kullanıyordu.içim gitmişti.ama yapacak bişey yoktu.biz ise birkaç sıyrık ile atlatmıştık.satışta belki 150-200 lara fazla alacaktım ama olmadı kısmet değilmiş.herkes soruyordu nereden aldın diye.
saygılar...
Arkadaslar olumsuz iş sebeplerimden dolayı motorumu satıyorum daha yesyeni bir hevesle almıstım dama güle güle binmek nasip olmadı. 3-4 ay anca oldu daha alalı mecburen satmak zorundayım.
Şu an bu konu içerisinde 169 kullanıcı var. (0 üye ve 169 misafir)