Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Ocak 2013, 19:16
Arkadaşlar motosiklet montu alıcam fakat 2 model arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha kalitelidir? Markaları hakkında pek bir bilgim yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son 2 ilan aynı marka model fakat renk farkı var. O modeli önericekler için sizce hangi rengi daha güzel hoş duruyor?
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...t-pmu2165.html
-
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...t-pmu2156.html
-
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...t-pmu2153.html
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Reklamlar
-
07 Ocak 2013, 19:29
Arkadaslar benım motorum mu cok yakıyor yoksa ben mı cok sıkıstıryorum . 5 tl'lık benzınle 40 km yi göremıyorum ( 1 lt = 4.690 tl ) dip gaz gidiyorum cogu zaman ama bu kadr cok mu yakıyor bu meret ? daha 5.000 km de
-
07 Ocak 2013, 19:34
Normal gibi bende sürekli 100 ün altına düşmüyorum benimkinin yakıtı da bundan fazla ama bakım zamanı geldi ilk defa hava filtresi buji balatalar değişicek o yüzden çok yakıyorum bakımdan sonra düşer büyük ihtimalle .. seninki normal gibi benzin ucuz değil çünkü 100 kmde yaklaşık 3 lt civarına denk geliyor sanırım
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
07 Ocak 2013, 19:35
Twin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar konu arka sayfada kaldığı için buraya taşıyorum
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
07 Ocak 2013, 20:12
Twin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar konu arka sayfada kaldığı için buraya taşıyorum
hudsun derideki robocop modelini tavsiye ederim. ben kullanıyorum çokda memnunum ne soguk ne yagmur giriyor içeri
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
07 Ocak 2013, 20:13
Yamaha nın garantisi yazıklar olsun birazdan anlatıcam.. cok sasırıcaksınız..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
07 Ocak 2013, 20:25
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Yamaha nın garantisi
yazıklar olsun birazdan anlatıcam.. cok sasırıcaksınız..
ne anlatsan şaşırmam yamahanın garantisine zaten güvenim yok eskiden yamaha servisi olan yakın tanıdığım bir motorcu açıkça yamahanın garantisinin a...a koyayım demişti bende bu laf üzerine servise gitmemeye karar verdim zaten hiç hoşuma gitmemişti servis
-
07 Ocak 2013, 20:30
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
ne anlatsan şaşırmam yamahanın garantisine zaten güvenim yok eskiden yamaha servisi olan yakın tanıdığım bir motorcu açıkça yamahanın garantisinin a...a koyayım demişti bende bu laf üzerine servise gitmemeye karar verdim zaten hiç hoşuma gitmemişti servis
Birazdan genel sohpete arkadasım giricek benim hesabımdan olanlar cok ilginc..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
07 Ocak 2013, 20:34
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Birazdan genel sohpete arkadasım giricek benim hesabımdan olanlar cok ilginc..
merak ettim ne çıkacak altından bakalım
-
07 Ocak 2013, 21:20
Edip_17 adlı üyeden alıntı
Genelde 80 le gidiyorum fakat bu depoda 1 sefer 25 km 100-110 la gittim. Göstergede E ye 1-2 cm kaldı şuan 400 km de depo. (full depo değeri) . geçen gün benzincide depoyu fulleyin dediğimde 11 lt. aldı depo. klavuzda 15.77 yazıyor yedek dahil yani depomda 5 lt daha benzin varmış. Sizdede böyle mi arkadaşlar yoksa bende mi bi sıkıntı var bu benzin konusu epey kafamı kurcalar oldu bu aralar. bakalım depo bitince kaç km de olucam burdan yine paylaşırım değeri. cevaplar için teşekkürler.
13 lt re ile en fazla yedek dahil 600 yapabilir ben yedek dahil 575 civarı yaptım benzin daha bitmedi ama bitirmeye de benim cesaretim yoktu çünkü şehirler arası yolda idim
haa benim depo 12 lt alıyor eski kasa olduğu için
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
07 Ocak 2013, 21:38
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
merak ettim ne çıkacak altından bakalım
Reiz bak istersen s.a arkadaslar diye baslıyor..
arkadaslar yardımcı olursanız..
-
07 Ocak 2013, 21:39
iyi akşamlar arkadaşlar dün motorunla bilen vardır belki antalyadan cıkarak bucak tarafına dogru gazladım ilk hız denememdi 2 kişiydik aslında tek kişi denemek istiyordumda bi yere gidiyorduk mecburen arkamda bi arkadaşım vardı nese antalyada bilen vardır mutlaka otogarın orda alt gecit var alt gecittin girerken ve cıkarken motor bi ara 110 dedi sonra 105 e düştü nese kepezi cıktık başladım gazlamaya 4 viteste dewir 9.500 - 10 bin arasında 105 dedi 5 attım yükselmedi baya bi ugraştım yattım üstüne lfan filan aama 105 gecmedi nese dönüşte gene denedim belki 15 km basarak denedim ama 4 viteste 105 km hız diyor gersine cıkmıyor 5 atıyom sadece dewir düşüyor hiç hızlanma yok normal dimi ? arkadaşlar bu ybr için sizinde görüşlerinizi almak istedim ?
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
-
07 Ocak 2013, 21:43
2 kişi o hız bence normal tek kişi de 110 veya 115 gider fazlası bence hayal olur
-
07 Ocak 2013, 21:50
Ben anıl izzetin (tatlıhızın) arkadasıyım.
sizden bi konuda yardımcı olmanızı istiyorum bende 2012 model ybr var motorum 14,000 km de ve motordan sanki vidası sıkılmamış gibi bul sesi geliyo motoru şuan açıp bakıyolar pistonunda sorun yokmuş neyden kaynaklana bilir yardımcı olursanız sevinirim....
Motorum 3 gündür serviste suanda sökülmüş durumda 1 gün önce denilen olay..
Piston sıkısmıs servis diyor bunu..VE GARANTİYE GİRMİYOR...
motor acılmıs ve daha sökülüyor krank dan geldigi düşünülüyor... BU GARANTİYE GİRİYOR..
Veya rulmanlar bittigi düşünülüyor.BU GARANTİYE GİRMİYOR.. RULMAN ALIRSIN İŞCİLİK ATARSIN TAKARIZ DİYOR..
Bunu..
Motorun cekişinde gidisinde sorun yok.. fakat ısındıkca ses artıyor..
Ben izzet arkadasımın yazdıgı sorun budur..kendi hesabımı verdim..
-
07 Ocak 2013, 21:58
F54 adlı üyeden alıntı
2 kişi o hız bence normal tek kişi de 110 veya 115 gider fazlası bence hayal olur
bencede öyle gende bi sormak istedim bazi abazalar var kanuni breton lar ile 140 flana görüyorda :D
-
07 Ocak 2013, 22:00
arkadaslar benım bu motorun lastıklerını degısesım var lastıkler fabrıka cıkıs lastıklerı malum hava karlı bugun ıs donusu yola cıktım 1 km gıdemeden kendımı pat dıye yerde buldum cok cıddı bısey degıldı motorada banada bısey olmadı ama bakıyorumda butun motorlar yolda gıdebılıyo motora o kadar para verdık adamlar en tırt lastıklerı takıyolar motoru tanıdıgım bı dukkana bıraktım eve dolmusla dondum neyse soyle ıyı bır lastık tavsıyesı arkadaslar paraya kıyıcam nede olsa kredı karta taksıtde yapıyolar hangı lastıgı onerırsınız karda yagmurda hangısı ıyı gıder yorumlarınızı beklıyorum sımdıden saolun...
-
07 Ocak 2013, 22:00
bence onlar 140 ı rüyasında görür
pirelli dura traction tam aradığın lastik
-
07 Ocak 2013, 22:02
-
07 Ocak 2013, 22:24
K o r @ y adlı üyeden alıntı
2013 model ybr yuvarlak farlı gelmezse, riallideki mercekli xenon yuvarlak farı alacağım..
aranızda kullanan var mı? bide üstüne givi ön cam fıstık gibi olur
Koray ağabi senin bir de diğer MT ybr kullanıcıları ailesinin fikirlerini almak istedim..2013 'ün en güzel rengi hangisi sence?(siyah çok tercih etmiyorum çünkü her gün veya 2 güne bir temizleyemem motoru 2 haftada bir temizlerim ancak..) ve bende şayet 2013 ybr alırsam yuvarlak far takmayı düşünüyorum..acaba hangisi güzel olur ve aydınlatmada hangisi avantajlı ? Desteklerin için çok teşekkür ederim..
-
07 Ocak 2013, 22:32
SİMSON adlı üyeden alıntı
Koray ağabi senin bir de diğer MT ybr kullanıcıları ailesinin fikirlerini almak istedim..2013 'ün en güzel rengi hangisi sence?(siyah çok tercih etmiyorum çünkü her gün veya 2 güne bir temizleyemem motoru 2 haftada bir temizlerim ancak..) ve bende şayet 2013 ybr alırsam yuvarlak far takmayı düşünüyorum..acaba hangisi güzel olur ve aydınlatmada hangisi avantajlı ? Desteklerin için çok teşekkür ederim..
arkadaşım bende siyah var yorum istemişsin siyah bence gayet güzel millletin ilgisi cekiyor ve siyah denilen kadarda batmıyoryaa ben bitek yagmur yagdıgında motoru koydugum yer toprak oldugu için camur oluyor sadece o zamn yıkıyorum yazın başlangıcında almıştım motoru daha 2 kere yıkadım mesela 2 kere yagmur yagdı :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 219 kullanıcı var. (0 üye ve 219 misafir)
Bu Konudaki Etiketler