Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Aralık 2012, 01:22
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
2011 2012 cbfdeki gibi bi sorun galiba
hemen hemen, ama motorların sahibi elemanların ilk motorları ve rodaj nedir yabancılar.. ona işi vuruyorum
Reklamlar
-
31 Aralık 2012, 01:28
K o r @ y adlı üyeden alıntı
hemen hemen, ama motorların sahibi elemanların ilk motorları ve rodaj nedir yabancılar.. ona işi vuruyorum
rodajdan da olabilir ama rodaj o kadar etkilermi ki ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
31 Aralık 2012, 01:33
rodajdan da olabilir ama rodaj o kadar etkilermi ki ?
motorun ömrünü belirler.. insanın kalp atış ritmi gibi düşün işi.. ciddiye almayanlar ilerki dönemlerde sıkıntı yaşar.. kısa zamanda motor yaptırırlar..
yada zaten geçiş motoru seneye satacam diyende sallamaz ondan böyle olur
-
31 Aralık 2012, 01:40
motorun ömrünü belirler.. insanın kalp atış ritmi gibi düşün işi.. ciddiye almayanlar ilerki dönemlerde sıkıntı yaşar.. kısa zamanda motor yaptırırlar..
yada zaten geçiş motoru seneye satacam diyende sallamaz ondan böyle olur
çok mantıklı :D 2012 kasaların depo yanındaki grenajları iyi olmamıştı acaba 2013 de nasıl bişey çıkacak ? almışken 2013 alırsın heralde koray abi
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
31 Aralık 2012, 01:48
çok mantıklı :D 2012 kasaların depo yanındaki grenajları iyi olmamıştı acaba 2013 de nasıl bişey çıkacak ? almışken 2013 alırsın heralde koray abi
kasa aynı devam... değişiklik yok.. bakalım kısmet.. paramızla rezil olduk.. aylardır motorsuz kaldık.. neyse bişeyler bulacaz artık
-
31 Aralık 2012, 01:53
selam ybr tayfası. Koray al bitane ybr motor artık. 2012 hoşuna gitmiyosa fatihin ybr yi al. Hem onunki okunmuş ybr
-
31 Aralık 2012, 23:58
kasa aynı devam... değişiklik yok.. bakalım kısmet.. paramızla rezil olduk.. aylardır motorsuz kaldık.. neyse bişeyler bulacaz artık
koray abi benim mtoor 2012 son part bilyiorsundur abi bi sıkıntı yok gaz kesme gibi herhangi bişey
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
-
01 Ocak 2013, 00:15
al abi ybr yi kafanda rahat olsun cebinde yakıt yok parça ucuz sağlam daha ne olsun
-
01 Ocak 2013, 01:35
Kor@y o kesme olayını ben de merak ediyorum. Ama boşta gaz verince bi sıkıntı yok bende, 2 kişi ile 80 ve üzeri gidince sanki gaz kesiyormuş gibi bir yığma yapıyor, ardından normal, sonra tekrar yığma, aslında tam yığma da diyemem tekliyor işte motor karbüratör, buji, hava filtresi, hava ayarı vs aklıma ilk gelen daha doğrusu anlayabileceğim yerleri mıncıkladım yine aynı. Krank, piston, yatak vs den kaynaklanabilir mi?
-
01 Ocak 2013, 13:12
Selamın Aleyküm.
Prosev marka jant şeridi aldım. Birazdan motosikletimi sıcak suyla yıkayıp jantlarını güzel bir şekilde temizleyip şeridi çekmeyi düşünüyorum. Fakat nasıl çekmem gerekir bir bilginiz varmıdır? Çoğu kişinin başına geliyor jant şeritleri hep atıyor kendisini. Benimde başıma gelsin istemem nasıl bir yöntem uygulamalıyım şeridi çekerken?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
01 Ocak 2013, 13:29
moturun yagını degiştikten sonra motor kalkısta tıtremeye basladı bunun yagla alası olabilirmi arkadaslar.birde vides gecişleri zorlasstı sanki
-
01 Ocak 2013, 15:15
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
-
01 Ocak 2013, 16:19
DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı
sa motordaşlar
Aleyküm selam
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
zozturk adlı üyeden alıntı
moturun yagını degiştikten sonra motor kalkısta tıtremeye basladı bunun yagla alası olabilirmi arkadaslar.birde vides gecişleri zorlasstı sanki
20w50 de yapıyor.Benim motor da yapıyordu.Ama 10w40 koydum sıkıntı yok.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
01 Ocak 2013, 17:30
costrol 10 40 koydum birde eski yag benzin kokuyordu motorda bi sıkıntımı var acaba bilgisi olan varmı bu konuda?
-
01 Ocak 2013, 17:50
evet arkadaşlar. 140.000 km'yi de devirdik sahibini üzmeyen motosikletimle. henüz km saati tık demedi, inanması zor ama km teli bile değişmedim. ybr 125 almak isteyip kafasını karıştıranlara ipucu olsun.
-
01 Ocak 2013, 18:52
Arkadaşlar nasıl çekicem ben bu jant şeridini? Bugün ziyan ettim bir miktarını. Bir akıl vericek olan yokmu? Elimdeki jant şeridi prosev marka ve aparatı dandik birşey. Emin önünden aldım geçen gün. Nasıl desem aparatı biraz eğimli dil gibi bir aparatı var. Fakat ben kullanamadım. Yardımcı olabilicek varmı?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
01 Ocak 2013, 18:55
Heyütt s.a arkadaslar eski bi ybr hayranı olarakdan takibe devam
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
01 Ocak 2013, 20:45
Twin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar nasıl çekicem ben bu jant şeridini? Bugün ziyan ettim bir miktarını. Bir akıl vericek olan yokmu? Elimdeki jant şeridi prosev marka ve aparatı dandik birşey. Emin önünden aldım geçen gün. Nasıl desem aparatı biraz eğimli dil gibi bir aparatı var. Fakat ben kullanamadım. Yardımcı olabilicek varmı?
twin kardeşim merhaba;
bu jant şeridini elin ile yapacaksın.ilk önce komple yanakları bir güzel memizle.temiz olduğuna emin olduktan sonra senin hünerine kalmış herşey.tekeri sabitle.bir kısmına yapıştır.döndür tekrardan kaldığın yerden devam et.tekrar döndür ve yapıştır.böyle böyle bitir.
kolay gelsin...
-
01 Ocak 2013, 21:30
imza adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar. 140.000 km'yi de devirdik sahibini üzmeyen motosikletimle. henüz km saati tık demedi, inanması zor ama km teli bile değişmedim. ybr 125 almak isteyip kafasını karıştıranlara ipucu olsun.
yağ ilave ediyormusunuz hiç ne sıklıkla değiştiriyorsunuz peki..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
02 Ocak 2013, 01:06
Merhaba arkadaşlar bugun bende hava filtresini değiştirdim çok ilginç birşeyle karşılaştım motorun hava filtresini söktüğümde içinde sadece sarı kagıt vardı sunger yok tu fakat elimdeki hava filtresi aynı sadece ıcınde sunger vardı kafam karıstı acaba bu sungerıde takcaz mı yoksa takmıyacaz mı anlayamadım ben yınede taktım da anlamadım gitti bi bilen yardımcı olursa çok makbule geçer
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)
Bu Konudaki Etiketler