Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Aralık 2012, 00:03
Can nasılsın yarın çalışmıyorum işin varmı dolaşırız zincir temizleme spreyi alacağım bakarızda
Reklamlar
-
29 Aralık 2012, 09:43
"Bozkurt" adlı üyeden alıntı
Can nasılsın yarın çalışmıyorum işin varmı dolaşırız zincir temizleme spreyi alacağım bakarızda
Abi öğleden sonra müsaitim. Nasıl yaparız?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
29 Aralık 2012, 10:56
Twin adlı üyeden alıntı
Abi öğleden sonra müsaitim. Nasıl yaparız?
4 kadar müsaitim nişan var oraya gideceğim işin erken biterse gideriz.
-
29 Aralık 2012, 11:20
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
29 Aralık 2012, 11:28
haojin2005 adlı üyeden alıntı
Günaydın ybr tayfası
Günaydın cümleten ...
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
29 Aralık 2012, 12:31
Belki çok temel bir soru olacak, ama araştırdım bulamadım. ybr 125 ile ybr 125 esd arasındaki fark kısaca nedir?
-
29 Aralık 2012, 12:56
erkuty adlı üyeden alıntı
Belki çok temel bir soru olacak, ama araştırdım bulamadım. ybr 125 ile ybr 125 esd arasındaki fark kısaca nedir?
kasa farkı var motor aynı motor
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
29 Aralık 2012, 14:32
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
-
29 Aralık 2012, 15:45
saolun çok teşekkür ederim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
sedat_57 adlı üyeden alıntı
ben bi kere aküsüz kullandığımda ozaman devir saati çalışmamıştı ama onun dışında böyle bi sorun yaşamadım..servise gitmenizi öneririm hiç başıma gelmedi..devir saatinden giden kabloları kontrol edebilirsiniz farın arkasında kabloların toplandığı bi yer var dağıldıkları oraya bi bakın olmazsa farı söküp...
çok teşekkür ederim saolun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
tahsins adlı üyeden alıntı
10-40 valvoline kullanıyorum. çünkü 2000 km de değişeceğim. malum ybr motoru olsada yansanayi. çapak yapar.
ama sen castrol power1 koy. ybr motorun 4000-5000km rahat gider o yağla. kafan rahat olsun.
13 tl 10-40 valvoline
25 tl 10-40 power1
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
uğur
motorunu sıfır aldın sanırım. motoruna ilk yağ olarak kutusundan çıkan rodaj yağı koyulur. bu yağda vitesler zor geçer. ilk bakıma kadar idare edeceksin.
ha sıfır almadıysan,
debriyajın düzgün ayırmıyor olabilir. debriyaj manetinde ayar somunu ile ayarlayabilirsin.
kullandığın yağ kalite ve ömrüne görede vites yumuşaklığı değişebiliyor.
motoru sıfır aldım o zaman bakımı bekleyeceğim çok sağolun teşekkürler..
-
29 Aralık 2012, 23:49
Cümleten hayırlı akşamlar..
Ben kafaya koydum sanırım crypton almayıda bir kaç eksiğim var.. günümüzde ki 2011 2012 modelleri cryptonlar'da eski cryptonlardaki gibi SOHC motor mu kullanılıyor yoksa OHC mi?
ve
Crypton'da yağ yakma gibi bir aksilik söz konusu olabilir mi?
lütfen yardımlarınızı esirgemeyin..Saolun var olun motordaşlarım..
-
29 Aralık 2012, 23:59
varadin adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba;
size bir sorum olacak.bu benim ybr125 şarj tutmuyor akü dolmuyor.bu konjektörden midir yoksa statör olma ihtimali var mı konjektöre bakıyorum.ac 13.30 küsürlede değer var,dc'ye baktığımda ise 10.50 küsür çıkış veriyor.bu konjektör arızasıdır değil mi?normal ayak ile çalışıyor.fakat uzun süre motosikleti çalıştırsan bile şarj tutmuyor.beyin arızalı değildir herhalde.soketlerini kontrol ettim soketlerde bişey yok ana sigorta sağlam.tek kalan konjektör ve de statör kalıyor.
ne dersiniz arkadaşlar konjektör mü arızalı?boşuna 25 lira vermiyelim.
saygılar...
arkadaşlar merhaba sorun çözülmüştür.anca vakit bulup halledebildim.ilk önce benim kontak tutukluk yapıyordu.onu değiştirdim.sonra tüm tesisatı tek tek kontrol ettim pas sökücü sıktım.parçaları tek tek çıkararak bir kısa devre durumu var mı diye baktım.kısa devrelik bir durum yoktu.sonra ben bir ara ampülleri değiştirdim.park ve de far ampulunu değiştirmiştim.onları iptal ettim.60-65 watt idi far ampulu.baktım zatem akü 12v 5a dedim nasıl oluyor bu.hemen eskileri taktım.akü değiştirdim.şu anda saat gibi çalışmakta ellerinizden öper.resmini de yüklesem hayran kalırdınız motoruma.
saygılar.bilgi paylaştıça çoğalır.
ama bir sorun daha var benzin göstergesi çalışmıyor o da herhalde soketi mi çıktı ne oldu?artık söke taka bir hal oldum sökmek de istemiyorum artık.
-
30 Aralık 2012, 00:23
benimde benzin göstergesinin lamba sı yanmıyor hiç değiştirmeye çalışmıyorum gece giderken sıkıntı oluyor ama sıkıntı büyük değil
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
30 Aralık 2012, 00:36
F54 adlı üyeden alıntı
benimde benzin göstergesinin lamba sı yanmıyor hiç değiştirmeye çalışmıyorum gece giderken sıkıntı oluyor ama sıkıntı büyük değil
Abi o da bişey mi benim benzin göstergesi sapıtıyor depoyu dolduruyorum yarım gösteriyor 1 günsonra 3 te 4 ü kadar gösteriyor birkaç gün sonra da tamamen boş gösteriyor Şu anda benzin deponun ağzına yakın ve boş gösteriyor
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
30 Aralık 2012, 00:42
oda güzelmiş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
30 Aralık 2012, 00:43
sat olum motoru o zaman
-
30 Aralık 2012, 01:06
F54 adlı üyeden alıntı
oda güzelmiş
Napalım her güzelin bi kusuru var.
-
30 Aralık 2012, 01:18
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
30 Aralık 2012, 01:46
kanka ne yapacaz akıl ver bakalım.. kala kaldım valla :(
-
30 Aralık 2012, 02:30
arkadaslar yag degisimi ile ilgili bi sorum olacak. Yagı degiştikten sonra nasıl kontrol ediyoruz orta sehpaya aldıgımızda motorun ön tekerimi yere degiyiyor yoksa arkamı. Bu aksam 1 ay önce aldıgım 2. el yrb min yagını kontrol edeyim dedim arka teker dere degdiginde yag cubugunda hiç yag göemedim acaba yanlımı baktım yoksa yagmı yakıyor. Yag yaktıgını nasıl anlayabiliriz simdiden verdiginiz cevaolar için tesekkürler...
-
30 Aralık 2012, 02:38
zozturk adlı üyeden alıntı
arkadaslar yag degisimi ile ilgili bi sorum olacak. Yagı degiştikten sonra nasıl kontrol ediyoruz orta sehpaya aldıgımızda motorun ön tekerimi yere degiyiyor yoksa arkamı. Bu aksam 1 ay önce aldıgım 2. el yrb min yagını kontrol edeyim dedim arka teker dere degdiginde yag cubugunda hiç yag göemedim acaba yanlımı baktım yoksa yagmı yakıyor. Yag yaktıgını nasıl anlayabiliriz simdiden verdiginiz cevaolar için tesekkürler...
Ön değmesi lazım bide motorun soğuk olması lazım sıcakken az gösterir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)
Bu Konudaki Etiketler