Selam arkadaşlar !
İlgilenen olursa zorunluluktan satıyorum, gerçekten çok temiz. Telefonum 24 saat açık...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8204209/detay/
Selam arkadaşlar !
İlgilenen olursa zorunluluktan satıyorum, gerçekten çok temiz. Telefonum 24 saat açık...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8204209/detay/
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
arkadaşlar acil cevap bekliyorum bzm ybr lere Kappa k30 çanta direk arkaya monte edilebiliyor değilmi yani herhangi bir demir falan yaptırmaya gerek varmı
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
demir var zaten motorda
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
eyvallah arkadaşlar
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
geçen 3 haftadır motoru ayak marşıyla çalıştırıyorum.
geçen bakımda aküyü ölçtüm 12 volt, çalıştırdım 13.3 volt, gaz verdim 14.2ye çıktı.
orada bi daha ölçtürdüm adam akü bozuk dedi aldım.
bakımdan sonraki 3. gün gene ayak marşıyla çalışmaya başladı.
bugün aküyü aldığım yere gittim gene ölçtük 12yi görmüyor!
1 saat önce ben ölçtüm 12.5ten başladı 12.65e çıktı daha da çıkmadı!
55w osram h4 taktım diye statör mü cortladı!??!?!!?
gösterge lambalarım led, 10w düş; 10 watt fazla akım çekince motorun statörü yanıyorsa o motorun kulpuna vururum arkadaş!!!
ybrymiş si....m ybrsini mondial 150 zcm bundan daha iyiydi be!
anasını satayım 60ı 70i geçmiyorum 3 litreden aşağı yakmıyor hayvanoğluhayvan!
tapa gaz gitsem utanmasa 4 litre yakacak!
ben bu motoru bana satana da satın aldırana da lanet olsun demekten başka bir şey demiyorum!
belki de usta soketi çıkardı olabilir anasını satayım!
yarın motoru komple söküyorum!
beyninin kaç pin olduğunu da kendim öğrenirim arkadaş!
statör yanmış keşke aküyü şarz edip yeni statör taksaydın ... ama senin motorun yakma olayı çok ilginç takip ediyorum da nasıl çözümü olamıyor anlamış değilim .. sonuçta ybr motoru basit bir motor yapısına sahip öyle çok teknolojik birşey de değil .. yada ondan anlıcak usta yok işine gelmiyor ustaların ..
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
fatih bu esd kasalara senin yuvarlak farın oluyo mu kanka...
olur kanka neden olmasın
bi arkadaş sordu bende olur falan dedim. ama sonradan adam şimdi far falan alacak bide olmazsa ayıp olur diye sana bi sorayım dedim..
belki bende ybr alıcam haberin olsun.. efsane geri dönüyor
o adam gidip servis e sorsun sonuçta ya tamirci takacak yada servis
sana da hayırlı olsun ne diyeyim
kanka cbf ye bakamadık, senin olman şart bu konuda..
benim burada tanıdık var ama birincisi gelmez ikincisi adam motoru izmite getirtmez.. sensiz olmaz yani..
kafam tekrar ybr ye gidiyor ... sağlam az yakan bize hitap etmiş oluyor..
---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:07 ----------
bu 2012 model esd kullanan arkadaşlar, motor boşta iken ani gaz açınca devir kesiyor mu?
Kankaaamm bu saatten sonra sana bagajlı ekonomik ve kıvrak bi motr lazım uzun süren araştırmalar sonunda sana uygun motoru buldum malum evli adamsın fiyat ve yakıt ekonomiside senin için gerekli
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05793261/detay
Böyle bi aletle yıllara yollara meydan okursun kışın ayakların ıslanmaz yazın pikniğe giderken arkayı fullersin kışın kullanmak için bende düşünüyorum böyle birşey önce maviciği satmam lazım
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
kanka bu motosiklet camiası varya, hele şu zaman diliminde karşılaştığım adamlar anasını boyayıp ,babasına kız diye satan cinsten vallahi... korktum ne yalan söyleyim...
sıfır ybr alcam galiba.. senin gösterdin motor bize uymaz kanka.. yeri geldiği zaman basıp gidecem.. ybr 125 e bi antalya göstermiştik.. örneğin böyle olması lazım
---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:34 ----------
2010-11 lerde yok can...
2012 lerde var , ama bi partide denk geldi.. karbüratörlerde sıkıntı var.. hava ayarı tutmuyor... ondan dolayı düşündürüyor beni :(
koray al bi ybr.... sineksavar cbf e bulaşma...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)