maxi ben cbf 150 nin karburatörünün kaçlık olduğunu öğrenemediğim gibi sende bunu öğrenemicen galiba. Ben herkese sordum, piyanist irfan, tektekerramço ramazan, kimse bilemedi. Senin soruyuda bilen yok gibi.en iyisi sök bak veya bi adam gibi ustaya sor. Ben hala cbf nin karburatörünün kaçlık olduğunu öğrenemedim.
arkadaşlar merhaba;
size bir sorum olacak.bu benim ybr125 şarj tutmuyor akü dolmuyor.bu konjektörden midir yoksa statör olma ihtimali var mı konjektöre bakıyorum.ac 13.30 küsürlede değer var,dc'ye baktığımda ise 10.50 küsür çıkış veriyor.bu konjektör arızasıdır değil mi?normal ayak ile çalışıyor.fakat uzun süre motosikleti çalıştırsan bile şarj tutmuyor.beyin arızalı değildir herhalde.soketlerini kontrol ettim soketlerde bişey yok ana sigorta sağlam.tek kalan konjektör ve de statör kalıyor.
ne dersiniz arkadaşlar konjektör mü arızalı?boşuna 25 lira vermiyelim.
saygılar...
dostum eğer motorun yolda giderken stop ediyorsa statör etmiyorsa konjektör
neden diye sorarsan benim motorda da aynı sorun vardı usta koca birgün bunu bulmak için uğraştı ve statör de arıza olduğunu buldu
benim motor 5km gidince elektrik bitiyor ve stop ediyordu
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
F54 kardeşim teşekkür ederim.bakalım yarın bir konjektör(regülatör) alayım da değiştireyim ne olacak.olmadı statör ve de diğer seçenekleri ele alacağız.duyarlılığın için tekrardan teşekkür ederim.
varadin sonucu bizle paylasırsan bizde bilginmiş oluruz
paylaşacağım kardeşim merak etme
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
can bu hava da 10 numara yağ iyidir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Sticker yakışmış kardeşm güzel durmuş dikkatg cekiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Dostum sanırım stickerları bilgisayarda yapmışsın Benim pek hoşuma gitmedi ne yalan söylüyeyim daha çok sadelikten yana olan biriyim.Zevkler ve renkler tartışılmaz senin hoşuna gidiyorsa sorun yok.
Birdaha ki yağ değişimine castrol koyucam abi. Ama 10w40 mı koysam, 15w50 mi koysam karar veremedim henüz
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------
@aonal
@braingulp
Teşekkür ederim arkadaşlar
@rapsy_09
Evet rapsy, bilgisarda yaptım. Ne renk şerit çekeceğime karar vermedim henüz. Subaru aklıma geldi. O arabada da mavi üzerine sarı şerit ve yıldızlar var. Reklamcıda subaru sticker yaptırıcam.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
sarı şeritler güzel olmuş
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
can hava nasıl bilmiyorum dolaşalım mı sana yağmurluk bana zincir temizleme spreyi lazım dolaşır bakarız malum feyzioğlu yakın
vay arkadaş sezon bitti kendime motor bulamıyorum yahuuu
bayiden alsan sıfır , daha mantıklı adamlar ikinci el motora istediği parayı bayi istemiyor ...
gidip yine ybr alacam en sonunda
KAÇ PARAYA KADAR bakıyosun koray kardes oda önemlı
Dünya Sizi Yoruyor mu? O Halde Allah'a Koşun..
Zariyat Suresi, 50
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02069704/detay
gözüme güzel geldi usta.
Şu an bu konu içerisinde 160 kullanıcı var. (0 üye ve 160 misafir)