PİYANİST İRFAN EMRE ÇABUŞ VARYA DUR MESAJI KOPYALA YAPIŞTIR YAPAYIM
Emre Çabuş
5 saat önce, mobil ile ·
Acil.. yılbaşı icin deneyimli baterist ve klavyeci aranıyor. Kuşadası limon beach'de sahne alınacak. Detaylar icin özelden konuşabiliriz.FACEDEN ULAŞ !!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Birincisi sen traktörmü kullanıyorsun orada traktör için diyor ikincisi o armut kafa ampül soketi
YBR'de kullanmazsın soketi değiştirmen lazım ama diğer motorun için yorum yapamiycam bilmiyorum ne far kullanıyor üçüncüsü
YBR için bu tür ampül yok bildiğim kadarıyla xenon efekt ampullar genellikle H7 soket kullanıyor ve uzun kısa olmadığı için sislerde kullanılıyor.ben sana daha güzel birşey önereyim bizim yaptığımız gibi yanına bir arkadaş bul gittigidiyor.com dan H.I.D xenon al 8000K tak rahat et.
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h...ranti-52198913 montajı ile ilgili sana şema olarak yardımcı olabilirim istersen faceden bana ulaş şenol tetik...pişman olmazssın aklına şöyle bir soru gelebilir muayenede ne yapacağım kolay senin normal ampulün ve bu zenon aynı soket H4 zenonu çıkarıyorsun orjinal ampulü sokete takıp yerine takıyorsun muayeneye giriyorsun muayeneden çıkarçıkmaz da eski ampulü çıkarıp xenonu takıyorsun çok basit .
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
istanbul neredensin benim motor 2011 mayıs trafik çıkışlı full depo yedek dahil beykoz dolumla Mudanya/Trilye gezisinde gidiş geliş körfezi dolanmak kaydıyla ve Paralı yolda 120-125 den aşağı düşmemek kaydıyla 594 kilometre ve E nin iki ibre üzerindeydi benzin göstergesi benzin aldım zorlasan 600 görürdüm . ama bende ön dişli 15Tbilginize.